AEGON
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Over AEGON

De naam Aegon ontstond in 1983. Toen fuseerden AGO en ENNIA en werd Aegon de één na grootste verzekeraar van Nederland. Maar de geschiedenis van ons bedrijf gaat veel verder terug dan 1983. De oudste rechtsvoorganger van Aegon, een coöperatieve uitvaartvereniging uit Haarlem, dateert uit 1759. Door de eeuwen heen werden tientallen begrafenis- en weduwenfondsen, – meer...

No caption neededTeam Photo at OfficeGroup Photo at Team Meeting with CEOReceived Award at Bollywood Night Convention in Mumbai

Werken bij Aegon.

Bij Aegon helpen we onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. Voor nu, morgen én later. We zijn een bank, verzekeraar, pensioenbedrijf en vermogensbeheerder in één. Zo kan de klant bij ons terecht om zijn droomhuis te financieren. Om zijn auto te verzekeren. Of om te sparen voor die mooie wereldreis. Oftewel voor elke droom of ambitie hebben wij het juiste financiële product.

Binnen Aegon zorgen we er samen voor dat onze klanten zelf bewuste keuzes kunnen maken voor hun financiële toekomst. Maar naast al het harde werken vinden we gezelligheid en plezier op de werkvloer ook enorm belangrijk. Er heerst bij ons dan ook een informele werksfeer. Zo kun je bijvoorbeeld je collega’s altijd om hulp vragen bij problemen. Even op adem komen met een goed kopje koffie? Ga dan zitten in onze gezellige espressobar. Grote kans dat je onze CEO vloggend langs ziet lopen!


Of je nu al even meedraait in het werkende leven of pas net komt kijken op de arbeidsmarkt. We geloven dat iedereen van waarde is voor Aegon en kan bijdragen aan onze missie. Nieuwe innovaties en goeie ideeën juichen we toe en persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Daarentegen verwachten we ook dat je als medewerker kritisch durft te zijn en het bedrijf scherp houdt.