Video afspelen via YouTube-knop
Advizo
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Advizo Carrières en werk

Over ons
Wij zijn Advizo
De Jeugdzorg en het Sociaal Domein vragen om betrokken en gemotiveerde medewerkers. Het leveren van goede en persoonlijke hulpverlening is ontzettend belangrijk voor succesvolle begeleiding aan cliënten. Die goede en persoonlijke hulpverlening is waar wij én onze PROFF's voor staan. Wij koppelen (jeugd)zorgprofessionals aan werkgevers
 – meer... met één achterliggend doel: een stabiele toekomst voor iedereen in Nederland.

Wij zijn Advizo. We zorgen voor een goede match tussen professional en opdrachtgever. Met als doel een duurzame samenwerking en overname. 90% van onze medewerkers wordt uiteindelijk overgenomen door de opdrachtgever. We zijn oplossingsgericht, gedreven en hebben allemaal een hart voor de (jeugd)zorg.


Door onze laagdrempelige, snelle en persoonlijke aanpak hebben we inmiddels een groot netwerk opgebouwd en al voor honderden succesvolle detacheringen gezorgd. Bij Advizo zijn we allemaal onderdeel van één team. Een team dat (jeugd)zorgprofessionals ondersteunt en ontzorgt bij het vinden van een (nieuwe) baan. En ook jou als opdrachtgever helpt om vooruit te kijken en aan de toekomst te bouwen.


Hoe kunnen we jou helpen?
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Advizo te werken?

4,5
Werk-privébalans
4,5
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,3
Doorgroeimogelijkheden
4,8
Management
4,9
Bedrijfscultuur