Adidas Reviews

33 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.800 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel leuk om voor Adidas te werken (goed te doen naast je studie)!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 december 2019
Erg leuk en gemêleerd team vaak bij Adidas wat een leuke en fijne ervaring is met verschillende collega’s te werken van verschillende culturen en of achtergronden.

Adidas is an colorful company by clothing but also by personal! Love it!!!
Pluspunten
Fijne werkomgeving, doorgroei mogelijkheden en goede communicatie! Veel gelachen met collega’s!
Minpunten
Salaris was minder
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super leuke medewerkers en prima werksphere
Senior Manager Supply Planning Footwear (huidige medewerker) –  Amsterdam3 december 2019
erg leuke werkgever met doorgrooi mogelijkheiden en flexible werktijden
Pluspunten
gratis sporten
Minpunten
stresslevel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeimogelijkheden
Senior sales consultant (voormalige medewerker) –  Roermond28 oktober 2019
Prima werksfeer met doorgroeimogelijkheden. Geen dag is hetzelfde.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk bedrijf
Senior Financial Accountant A/P (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 juli 2019
This a nice company to work
I did enjoy my time at Adidas Very well
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein team maar gezellig.
Oproepkracht verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam9 april 2019
Zeer klein team, voelde me al snel thuis. Kleine winkel met heel strak overzicht. Goed inwerkplan.
Pluspunten
lekkere korting op kleding.
Minpunten
Weinig werkuren, geen doorstoormmogelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sportive experience
Reebok Brand Management Intern (voormalige medewerker) –  Leusden5 februari 2019
Amazing brands and amazing sportive people. The business culture is chill and passionate. This makes the atmosphere very good and also the partnerships.
Pluspunten
free samples
Minpunten
No cons
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet zwar wer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda26 januari 2019
goed komunikatie met bas,dichtbij,maar niet veel uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super flexible
Sales Associate (voormalige medewerker) –  Aruba15 november 2018
Loved the atmosphere and culture
Learned a lot, we also had several meetings where we would learn more about our products, we were very much well informed of our products.
Pluspunten
flexible
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Director Global Clearance Sales & Operations (huidige medewerker) –  Amsterdam8 november 2018
Goede werkomgeving met gemotiveerde collega's. Gezien de grootte van het bedrijf kan de besluitvorming soms langzaam op gang komen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Senior Assistent Accountant (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 november 2017
Erg leuk bedrijf om voor te werken en goede bedrijfscultuur.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed bedrijf om te werken
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maasvlakte6 oktober 2017
Adidas heeft Reebok, bedrijf voor wie ben Ik in dienst aangekomen, gekocht met de intentie om te verhuizen naar Duitsland, daardoor als tevreden medewerker van Reebok wij gingen naar een moeilijk periode van overnam. Andere regels, andere manier van werk. Het bedrijf cultuur is dat jij de cijfers moet halen, jij bent een nummer daarvoor niet, wij hadden input en meningen, wij werken samen.
Er was geen communicatie van beide kanten, kantoor beslist jij doet het.
Pluspunten
Ik heb geleerd om te werken met tegenslagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij adidas heb ik geleerd om klanten te helpen en service geven
Verkoper (voormalige medewerker) –  Haarlem26 september 2017
Mijn voornamelijk verantwoordelijkheden en taken waren het verkopen van de merchandise en schoenen. Verder was uitstekende service ook hier belangrijk en heb ik me hierin uiteraard verder kunnen ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer competente collega's
eTailing manager Benelux (huidige medewerker) –  Leusden17 juli 2017
Mooie producten.
Innovatief bedrijf.
Doorgroeimogelijkheid laat te wensen over.
Vrij platte organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Allround HR medewerker
HR medewerker (voormalige medewerker) –  Maasvlakte16 februari 2017
In deze functie moet je zelfstandig kunnen werken omdat je alleen kan terugvallen op je leidinggevende. Het is een vrij platte organisatie dus weinig lagen. Om dat er niet veel medewekers op HR zijn, om precies te zijn twee, maakt dit helaas de drempel voor medewerkers hoog.
Pluspunten
vrijheid, vertrouwen op jou kennis en inzet
Minpunten
een hyaat tussen oprerationeel personeel en staf
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Sales Assistant (huidige medewerker) –  Rotterdam17 november 2016
Iedereen kent elkaar, we werken met een team van 8 personen. We zijn altijd gezellig met elkaar, maar alshet moest dan waren we serieus.
Pluspunten
Lunch- en ov-vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer, leuk personeel, erg behulpzaam
Store Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam2 november 2016
Een typische dag op mijn werk is vooral rennen en vliegen. Nooit geen minuut stilstaan. elke dag doe ik weer nieuwe ervaringen op. elke dag zijn de klanten ook weer anders. Ik werk samen met leuke collega's die alles voor elkaar over hebben. Het moeilijkste van mijn baan is het inplannen van werkzaamheden omdat het nooit te voorspellen is hoe druk het die dag wordt. Het leukste van de baan is natuurlijk het moment dat de klant met een big smile de deur uit loopt en de volgende keer ook weer terug komt vol verwachting.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen
Sales consultant & Stylist (voormalige medewerker) –  Amersfoort14 oktober 2016
Mijn manager in Amersfoort was een van de meest hardwerkende personen die ik ooit heb ontmoet. Niet alleen deed hij wat hij hoorde te doen maar hij deed zoveel meer.

Hij heeft van een introverte dame die nog niet in de verkoop had gewerkt een extraverte carrière tijger gemaakt die nu international business and management studeert.

Bij de Adidas Group leer je naast de hele background over het bedrijf alles over hoe klanten denken en hoe je hierop in kunt spelen.

Je leert wat je sterke punten en je zwakke punten zijn en krijgt altijd feedback als je het nodig hebt. De KPI's zijn erg belangrijk bij Adidas en je brainstormt met zn allen over hoe je deze haalt.
Pluspunten
je krijgt werkoutfits gratis en korting op het merk
Minpunten
er wordt veel van je verwacht, wat misschien niet iedereen fijn vind.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alles was goed en gezellig
magezijn medewerker (voormalige medewerker) –  Moerdijk2 oktober 2016
het was gezellig bij Adidas we gelachen en heel veel plezier met werken en heel goed met m/n colega enz en we hebben ook aangepast werk hebben ze ook
Pluspunten
heel goed werk
Minpunten
geen alcohol
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve maar ook gezellige samenwerking
Sales medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam24 mei 2016
Bij Adidas gaan we te werk met CEI of te wel Connect Engage Inspire. We zoeken contact met de klant, daarna proberen we een click te vinden met de klant en uiteindelijk proberen we hem/haar te inspireren met de verkoop van onze producten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klant contacten, teambuilding, verkoop.
Storemanager (huidige medewerker) –  Arnhem8 juni 2015
Veel trainingen om meer van te leren, goed verzorgd.
Kwa coaching vrij losgelaten voor Eigen inbreng.
Leuke spontane collega's die graag willen leren.
Moeilijkste van de baan was de deadlines op deadlines.
Leukste was om collega's veel te leren hoe het werken in het de winkel gaat, product kennis, klanten helpen en team sturen.
Ook leuk was het verzorgen van teammeeting en de voorbereidingen.

Coaching vind ik het aller leukste om te doen, daar leer ik zelf ook heel veel van.
Pluspunten
Mooi merk
Minpunten
veel deadlines.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Adidas. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 3.800 reviews
51.531
41.206
3715
2203
1145

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Adidas gesorteerd op locatie