Adidas Reviews

29 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.491 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klein team maar gezellig.
Oproepkracht verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam9 april 2019
Zeer klein team, voelde me al snel thuis. Kleine winkel met heel strak overzicht. Goed inwerkplan.
Pluspunten
lekkere korting op kleding.
Minpunten
Weinig werkuren, geen doorstoormmogelijkheid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sportive experience
Reebok Brand Management Intern (voormalige medewerker) –  Leusden5 februari 2019
Amazing brands and amazing sportive people. The business culture is chill and passionate. This makes the atmosphere very good and also the partnerships.
Pluspunten
free samples
Minpunten
No cons
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet zwar wer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Breda26 januari 2019
goed komunikatie met bas,dichtbij,maar niet veel uren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super flexible
Sales Associate (voormalige medewerker) –  Aruba15 november 2018
Loved the atmosphere and culture
Learned a lot, we also had several meetings where we would learn more about our products, we were very much well informed of our products.
Pluspunten
flexible
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Director Global Clearance Sales & Operations (huidige medewerker) –  Amsterdam8 november 2018
Goede werkomgeving met gemotiveerde collega's. Gezien de grootte van het bedrijf kan de besluitvorming soms langzaam op gang komen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Senior Assistent Accountant (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 november 2017
Erg leuk bedrijf om voor te werken en goede bedrijfscultuur.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed bedrijf om te werken
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maasvlakte6 oktober 2017
Adidas heeft Reebok, bedrijf voor wie ben Ik in dienst aangekomen, gekocht met de intentie om te verhuizen naar Duitsland, daardoor als tevreden medewerker van Reebok wij gingen naar een moeilijk periode van overnam. Andere regels, andere manier van werk. Het bedrijf cultuur is dat jij de cijfers moet halen, jij bent een nummer daarvoor niet, wij hadden input en meningen, wij werken samen.
Er was geen communicatie van beide kanten, kantoor beslist jij doet het.
Pluspunten
Ik heb geleerd om te werken met tegenslagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij adidas heb ik geleerd om klanten te helpen en service geven
Verkoper (voormalige medewerker) –  Haarlem26 september 2017
Mijn voornamelijk verantwoordelijkheden en taken waren het verkopen van de merchandise en schoenen. Verder was uitstekende service ook hier belangrijk en heb ik me hierin uiteraard verder kunnen ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer competente collega's
eTailing manager Benelux (huidige medewerker) –  Leusden17 juli 2017
Mooie producten.
Innovatief bedrijf.
Doorgroeimogelijkheid laat te wensen over.
Vrij platte organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Allround HR medewerker
HR medewerker (voormalige medewerker) –  Maasvlakte16 februari 2017
In deze functie moet je zelfstandig kunnen werken omdat je alleen kan terugvallen op je leidinggevende. Het is een vrij platte organisatie dus weinig lagen. Om dat er niet veel medewekers op HR zijn, om precies te zijn twee, maakt dit helaas de drempel voor medewerkers hoog.
Pluspunten
vrijheid, vertrouwen op jou kennis en inzet
Minpunten
een hyaat tussen oprerationeel personeel en staf
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Sales Assistant (huidige medewerker) –  Rotterdam17 november 2016
Iedereen kent elkaar, we werken met een team van 8 personen. We zijn altijd gezellig met elkaar, maar alshet moest dan waren we serieus.
Pluspunten
Lunch- en ov-vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer, leuk personeel, erg behulpzaam
Store Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam2 november 2016
Een typische dag op mijn werk is vooral rennen en vliegen. Nooit geen minuut stilstaan. elke dag doe ik weer nieuwe ervaringen op. elke dag zijn de klanten ook weer anders. Ik werk samen met leuke collega's die alles voor elkaar over hebben. Het moeilijkste van mijn baan is het inplannen van werkzaamheden omdat het nooit te voorspellen is hoe druk het die dag wordt. Het leukste van de baan is natuurlijk het moment dat de klant met een big smile de deur uit loopt en de volgende keer ook weer terug komt vol verwachting.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen
Sales consultant & Stylist (voormalige medewerker) –  Amersfoort14 oktober 2016
Mijn manager in Amersfoort was een van de meest hardwerkende personen die ik ooit heb ontmoet. Niet alleen deed hij wat hij hoorde te doen maar hij deed zoveel meer.

Hij heeft van een introverte dame die nog niet in de verkoop had gewerkt een extraverte carrière tijger gemaakt die nu international business and management studeert.

Bij de Adidas Group leer je naast de hele background over het bedrijf alles over hoe klanten denken en hoe je hierop in kunt spelen.

Je leert wat je sterke punten en je zwakke punten zijn en krijgt altijd feedback als je het nodig hebt. De KPI's zijn erg belangrijk bij Adidas en je brainstormt met zn allen over hoe je deze haalt.
Pluspunten
je krijgt werkoutfits gratis en korting op het merk
Minpunten
er wordt veel van je verwacht, wat misschien niet iedereen fijn vind.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alles was goed en gezellig
magezijn medewerker (voormalige medewerker) –  Moerdijk2 oktober 2016
het was gezellig bij Adidas we gelachen en heel veel plezier met werken en heel goed met m/n colega enz en we hebben ook aangepast werk hebben ze ook
Pluspunten
heel goed werk
Minpunten
geen alcohol
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve maar ook gezellige samenwerking
Sales medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam24 mei 2016
Bij Adidas gaan we te werk met CEI of te wel Connect Engage Inspire. We zoeken contact met de klant, daarna proberen we een click te vinden met de klant en uiteindelijk proberen we hem/haar te inspireren met de verkoop van onze producten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klant contacten, teambuilding, verkoop.
Storemanager (huidige medewerker) –  Arnhem8 juni 2015
Veel trainingen om meer van te leren, goed verzorgd.
Kwa coaching vrij losgelaten voor Eigen inbreng.
Leuke spontane collega's die graag willen leren.
Moeilijkste van de baan was de deadlines op deadlines.
Leukste was om collega's veel te leren hoe het werken in het de winkel gaat, product kennis, klanten helpen en team sturen.
Ook leuk was het verzorgen van teammeeting en de voorbereidingen.

Coaching vind ik het aller leukste om te doen, daar leer ik zelf ook heel veel van.
Pluspunten
Mooi merk
Minpunten
veel deadlines.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
this was something else
Call Center Agent (voormalige medewerker) –  Maastricht, LI21 januari 2015
never worked for a company like this before, they really help you and train you properly
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijn bedrijf om er te werken met tal van mogenlijkheden.
Magazijn beheerder (voormalige medewerker) –  Maasvlakte, ZH22 oktober 2014
Heb er een prettige werksfeer ervaren. Helaas is bedrijf in November 2013 verhuist naar Duitsland.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's mooi werk goed aansturend team gewoon een goed bedrijf
magazijnmedewerker/teamleider (voormalige medewerker) –  moerdijk3 april 2014
gezellige collega's mooi werk goed aansturend team gewoon een goed bedrijf
Pluspunten
op vrijdag altijd op tijd naar huis
Minpunten
ploegen dienst
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wspópraca z międzynarodową ekipą przyjemna atmosfera średnie zarobki brak stałego zatrudnienia w porządku kadra zarządzjaca
Logistyka pracownik produkcji (voormalige medewerker) –  Moerdijk24 maart 2014
Dzień pracy rozpoczynałam od sprawdzenia i uruchomienia sprzętu drukarki,skaner komputer następnie po uruchomieniu taśmy rozpoczynała się moja praca przy pracy przy zbieraniu zamówień sprawdzenie wózka komputerka skanera i do pracy brak możliwości rozwoju ponieważ firma zostaje przeniesiona do Niemiec i po zakończeniu kontraktu z Agencją Pracy Tymczasowej nie przedłużono mi umowy super współpracownicy miła atmosfera najtrudniejsza część pracy stanie przy taśmie wysokie tempo pracy lub długie trasy przy zbieraniu zamówień najprzyjemniejsza część pracy kontakt z personelem z wielu krajów świata fajna ekipa
Pluspunten
Przyjemna atmosfera, zdobywanie nowych doświadzczeń
Minpunten
Brak zatrudnienia na dłużsszy okres, niezbyt wysokie zarobki
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Adidas. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 3.491 reviews
51.421
41.116
3662
2175
1117

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Adidas gesorteerd op locatie