adidas Reviews

23 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.935 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen goed bedrijf om te werken
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Maasvlakte6 oktober 2017
Adidas heeft Reebok, bedrijf voor wie ben Ik in dienst aangekomen, gekocht met de intentie om te verhuizen naar Duitsland, daardoor als tevreden medewerker van Reebok wij gingen naar een moeilijk periode van overnam. Andere regels, andere manier van werk. Het bedrijf cultuur is dat jij de cijfers moet halen, jij bent een nummer daarvoor niet, wij hadden input en meningen, wij werken samen.
Er was geen communicatie van beide kanten, kantoor beslist jij doet het.
Pluspunten
Ik heb geleerd om te werken met tegenslagen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij adidas heb ik geleerd om klanten te helpen en service geven
Verkoper (voormalige medewerker) –  Haarlem26 september 2017
Mijn voornamelijk verantwoordelijkheden en taken waren het verkopen van de merchandise en schoenen. Verder was uitstekende service ook hier belangrijk en heb ik me hierin uiteraard verder kunnen ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer competente collega's
eTailing manager Benelux (huidige medewerker) –  Leusden17 juli 2017
Mooie producten.
Innovatief bedrijf.
Doorgroeimogelijkheid laat te wensen over.
Vrij platte organisatie
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Allround HR medewerker
HR medewerker (voormalige medewerker) –  Maasvlakte16 februari 2017
In deze functie moet je zelfstandig kunnen werken omdat je alleen kan terugvallen op je leidinggevende. Het is een vrij platte organisatie dus weinig lagen. Om dat er niet veel medewekers op HR zijn, om precies te zijn twee, maakt dit helaas de drempel voor medewerkers hoog.
Pluspunten
vrijheid, vertrouwen op jou kennis en inzet
Minpunten
een hyaat tussen oprerationeel personeel en staf
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Sales Assistant (huidige medewerker) –  Rotterdam17 november 2016
Iedereen kent elkaar, we werken met een team van 8 personen. We zijn altijd gezellig met elkaar, maar alshet moest dan waren we serieus.
Pluspunten
Lunch- en ov-vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige sfeer, leuk personeel, erg behulpzaam
Store Manager (huidige medewerker) –  Rotterdam2 november 2016
Een typische dag op mijn werk is vooral rennen en vliegen. Nooit geen minuut stilstaan. elke dag doe ik weer nieuwe ervaringen op. elke dag zijn de klanten ook weer anders. Ik werk samen met leuke collega's die alles voor elkaar over hebben. Het moeilijkste van mijn baan is het inplannen van werkzaamheden omdat het nooit te voorspellen is hoe druk het die dag wordt. Het leukste van de baan is natuurlijk het moment dat de klant met een big smile de deur uit loopt en de volgende keer ook weer terug komt vol verwachting.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leerzame werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen
Sales consultant & Stylist (voormalige medewerker) –  Amersfoort14 oktober 2016
Mijn manager in Amersfoort was een van de meest hardwerkende personen die ik ooit heb ontmoet. Niet alleen deed hij wat hij hoorde te doen maar hij deed zoveel meer.

Hij heeft van een introverte dame die nog niet in de verkoop had gewerkt een extraverte carrière tijger gemaakt die nu international business and management studeert.

Bij de Adidas Group leer je naast de hele background over het bedrijf alles over hoe klanten denken en hoe je hierop in kunt spelen.

Je leert wat je sterke punten en je zwakke punten zijn en krijgt altijd feedback als je het nodig hebt. De KPI's zijn erg belangrijk bij Adidas en je brainstormt met zn allen over hoe je deze haalt.
Pluspunten
je krijgt werkoutfits gratis en korting op het merk
Minpunten
er wordt veel van je verwacht, wat misschien niet iedereen fijn vind.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alles was goed en gezellig
magezijn medewerker (voormalige medewerker) –  Moerdijk2 oktober 2016
het was gezellig bij Adidas we gelachen en heel veel plezier met werken en heel goed met m/n colega enz en we hebben ook aangepast werk hebben ze ook
Pluspunten
heel goed werk
Minpunten
geen alcohol
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve maar ook gezellige samenwerking
Sales medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam24 mei 2016
Bij Adidas gaan we te werk met CEI of te wel Connect Engage Inspire. We zoeken contact met de klant, daarna proberen we een click te vinden met de klant en uiteindelijk proberen we hem/haar te inspireren met de verkoop van onze producten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klant contacten, teambuilding, verkoop.
Storemanager (huidige medewerker) –  Arnhem8 juni 2015
Veel trainingen om meer van te leren, goed verzorgd.
Kwa coaching vrij losgelaten voor Eigen inbreng.
Leuke spontane collega's die graag willen leren.
Moeilijkste van de baan was de deadlines op deadlines.
Leukste was om collega's veel te leren hoe het werken in het de winkel gaat, product kennis, klanten helpen en team sturen.
Ook leuk was het verzorgen van teammeeting en de voorbereidingen.

Coaching vind ik het aller leukste om te doen, daar leer ik zelf ook heel veel van.
Pluspunten
Mooi merk
Minpunten
veel deadlines.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
this was something else
Call Center Agent (voormalige medewerker) –  Maastricht, LI21 januari 2015
never worked for a company like this before, they really help you and train you properly
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijn bedrijf om er te werken met tal van mogenlijkheden.
Magazijn beheerder (voormalige medewerker) –  Maasvlakte, ZH22 oktober 2014
Heb er een prettige werksfeer ervaren. Helaas is bedrijf in November 2013 verhuist naar Duitsland.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's mooi werk goed aansturend team gewoon een goed bedrijf
magazijnmedewerker/teamleider (voormalige medewerker) –  moerdijk3 april 2014
gezellige collega's mooi werk goed aansturend team gewoon een goed bedrijf
Pluspunten
op vrijdag altijd op tijd naar huis
Minpunten
ploegen dienst
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wspópraca z międzynarodową ekipą przyjemna atmosfera średnie zarobki brak stałego zatrudnienia w porządku kadra zarządzjaca
Logistyka pracownik produkcji (voormalige medewerker) –  Moerdijk24 maart 2014
Dzień pracy rozpoczynałam od sprawdzenia i uruchomienia sprzętu drukarki,skaner komputer następnie po uruchomieniu taśmy rozpoczynała się moja praca przy pracy przy zbieraniu zamówień sprawdzenie wózka komputerka skanera i do pracy brak możliwości rozwoju ponieważ firma zostaje przeniesiona do Niemiec i po zakończeniu kontraktu z Agencją Pracy Tymczasowej nie przedłużono mi umowy super współpracownicy miła atmosfera najtrudniejsza część pracy stanie przy taśmie wysokie tempo pracy lub długie trasy przy zbieraniu zamówień najprzyjemniejsza część pracy kontakt z personelem z wielu krajów świata fajna ekipa
Pluspunten
Przyjemna atmosfera, zdobywanie nowych doświadzczeń
Minpunten
Brak zatrudnienia na dłużsszy okres, niezbyt wysokie zarobki
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met schone cantine en leuke mensen.
Warehouse Employee A (voormalige medewerker) –  Moerdijk,20 februari 2014
Werk met hand scanner en met pickingcar. Mensen heel leuk en behulpzaam. Het moeilijkste van het baan heel veel lopen met ordersverzamelen.
Ik vind leuk om met mensen te werken en goede salaris.
Pluspunten
verjaardagscadeau en cash bonussen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel kunnen sporten
Profitability and Pricing Coördinator (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH30 januari 2014
Je kan je eigen taken en tijd zelf indelen, als eind van de dag het werk maar af is.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de wil en het streven om goede resultaten te bereiken
Flow Coördinator (huidige medewerker) –  Moerdijk, NB10 januari 2014
Ik voel mij thuis in een werkomgeving met een collegiale sfeer. Ik kan goed zelfstandig functioneren, ben stressbestendig en heb ruime ervaring op het gebied van logistiek, plannen en coördineren.
Pluspunten
Flexibel, gemotiveerd en georganiseerd.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Service Support Medewerker (voormalige medewerker) –  Moerdijk, NB10 januari 2014
Ontzettend veel geleerd op het customer service gebied
Heb mezelf hier kunnen ontwikkelen tot wat ik nu ben
Ontzettend leuke collega's gehad, met wie ik goed heb kunnen samenwerken
Ook als je ergens mee zit, kon je bij ze terecht

Maar omdat we gaan sluiten, kan ik mezelf hier niet meer ontwikkelen en dus opzoek naar ander werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Internationaal, goede werkomgeving, leuke collega's
AP Accountant (voormalige medewerker) –  Rotterdam / Amsterdam4 december 2013
Volledige crediteurenadministratie, meewerken aan migraties en systeemveranderingen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
telefoniste
telefoniste / receptioniste (voormalige medewerker) –  Moerdijk, NB20 augustus 2013
veel dezelfde werkzaamheden
ik heb er niet veel geleerd
de directie was bijna nooit aanwezig
de directe collega was vriendelijk en behulpzaam, de ovreige collega"s had ik geen band mee.
ik vond niet iets te moeilijk
en het leukst van de baan was contact met mensen
Pluspunten
weinig
Minpunten
teveel dezelfde werkzaamheden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij adidas. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.935 reviews
51.170
4980
3564
2140
181

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over adidas gesorteerd op locatie