Adecco Reviews

134 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 15.108 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open en professionele organisatie,commercieel maar mens gericht
HR en Legal Desk (huidige medewerker) –  Hoofdkantoor Zaltbommel3 juli 2019
Ruim 30 jaar werkzaam in deze organisatie en nog steeds meer dan tevreden. Open bedrijfscultuur en uitstekende voorwaarden.
Altijd aandacht voor werk en privé balans.
Pluspunten
Prima arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heftruckchauffeur vrumona
heftruckchauffeur 3 ploegendienst (voormalige medewerker) –  bunnik27 mei 2019
vrumona is een prachtig bedrijf alleen jammer dat ze niet in investeren in personeel
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
je blijft maar een uitzendkracht en er is geen kans op contract of vaste baan heel jammer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en ontblij. Morlijke mensen
Heftrucktruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Gemeente Zoeterwoude13 mei 2019
Begin het was alles perfect zoals en huwelijk,maar het bedrijf ziet en een reorganisatie en elke jaar is erger geworden.
Minder en minder voor vaste en uitzendk.
Pluspunten
Dikke salaris
Minpunten
Rooster
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf
Consulente (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)16 april 2019
Pima professioneel bedrijf met leuke commerciele drive en leuke collega;s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Targets
Recruitment Consultant (voormalige medewerker) –  West nederland29 maart 2019
Targetgericht bedrijf, natuurlijk! Daar moet je tegenkunnen. Gaat niet goed met personeel om.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht geregeld
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Purmerend16 maart 2019
adecco wordt niet alles goed geregeld ik was daar 5 jaar in dienst ik heb nog niet eens 2 jaar werk gehad , ze zeggen elke keer wel dat ze werk hebben en dat ze werk gaan zoeken , en toch moest ik elke week langs komen om te vragen dat zij werk hadden voor mij . of ze hadden iets en het ging niet meer door of geven het werk aan iemand anders door terwijl dat zij mij zouden er voor bellen wanneer ik kon beginnen
Pluspunten
je kan kiesen wat voor werk je wil doen
Minpunten
slecht geregeld
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
diverse klusjes
Medewerker (voormalige medewerker) –  Terneuzen14 februari 2019
Hier deed ik diverse klusjes van winkel werk tot horeca en schoonmaak werk.Het was vooral voor korte periodes dat was minder aangezien ik werk zoek voor langere tijd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mwho
Commercieel (voormalige medewerker) –  Zaltbommel14 februari 2019
Mooi bedrijf van buiten.
Slechte IT structuur.
Competitieve bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
przemial ludzi biuro uwaza sie za bezkrytyczne
Magazynier (huidige medewerker) –  Gemeente Zwolle29 januari 2019
nie wiecej jak 3 oddzial nastawiony na ilosc nie jakosc
Pluspunten
kultura koordynatorow
Minpunten
brak zainteresowania zwalanie winy na innych nikt nigdy nic niewie
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
platte uitzendorganisatie
Key Account Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht2 januari 2019
De voortdurende reorganisatie en slechte focus vertroebelen het beeld van de organisatie denk ik. Mijn afdeling was voortdurend aan verandering onderheveig en geed directe duidelijke strategie of focus.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve, gezellige werkomgeving
Senior HR consultant / Recruiter (huidige medewerker) –  Den Haag11 oktober 2018
Hard werken in een leuke omgeving;
Elke dag leer je weer wat nieuws;
informele werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn team, goede begeleiding
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Venlo4 oktober 2018
Heb hier met veel plezier gewerkt,leuke eerste ervaring als baliemedewerkster.
Een fijn warm team die hun cliënten serieus nemen.
Groei mogelijkheden, opleidingen etc.
Pluspunten
Goed Team verband
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met veel mogelijkheden
Stagiair, administratie eigen personeel (voormalige medewerker) –  Zaltbommel4 september 2018
Leuk bedrijf met veel doorgroei mogelijk heden. Open, eerlijk en gezellig personeel.
Pluspunten
Tafelvoetbal in de pauzes
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch omgeving
Hospitality medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol28 juni 2018
ik heb met heel plezier gewerkt, maar het werd beetje lastig met reistijden.
Pluspunten
atijd aanwezig
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Recruiter (huidige medewerker) –  Tilburg28 juni 2018
Ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen in mijn gesprekstechnieken wat ik miste bij mijn HBO opleiding
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Minpunten
Ontwikkelmogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Miejsce Pracy w którym panuje dobra atmosfera
Koordynator (voormalige medewerker) –  Gemeente Zwolle24 juni 2018
Lubię tą pracę. Współpracuję z ludźmi którzy mają własną pasję. Firma daje znakomite warunki rozwoju.
Minpunten
Małe zarobki
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lopende band
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Kampen18 juni 2018
je scant de hele dag schoolboeken en doet die in de dozen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
4+
order picker (voormalige medewerker) –  Gemeente Utrecht12 juni 2018
Dobra współpraca na jasno określonych warunkach. Praca blisko domu. Dobre zarobki.
Pluspunten
Darmowe posiłki
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelig
Stagiair corporate recruitment (voormalige medewerker) –  Zaltbommel8 juni 2018
Organisatie waar ik veel heb geleerd. Verschillende en mooie projecten kunnen draaien
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sfeervolle werkomgeving
Medewerker salarisadministratie (huidige medewerker) –  Zaltbommel17 april 2018
Fijne werksfeer waar je altijd wordt gewaardeerd zoals je bent. Geen dag is hetzelfde op de afdeling. Er zijn dagen dat het wat rustiger is maar er zijn ook dagen dat je er uiterste uit moet halen.

Het is een fijn gevoel om ervoor te zorgen dat zoveel krachten juist en tijdig betaald worden door onze inzet.

Alles is te bespreken met de collega's en er wordt nergens moeilijk over gedaan. In overleg is alles mogelijk.
Pluspunten
Bonusregeling, 13e maand
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Adecco. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 15.108 reviews
55.214
44.589
33.275
2975
11.055

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,5Bedrijfscultuur