Adecco Reviews

139 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 16.202 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke opdrachten via Adecco gedaan
Debiteurenbeheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 november 2019
Leuke opdrachten via Adecco gedaan, lieve intercedenten die je op weg helpen naar een baan.
Als je eenmaal werkt wordt het salaris elke week op tijd gestort
Pluspunten
Hele aardige intercedenten
Minpunten
Geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fast paced and good communication
Book Intake/All rounder (voormalige medewerker) –  Gemeente Haarlem30 oktober 2019
Since it is a job agency, they got me working pretty fast. They did not give me compensation for the various traveling I did for them, but they paid on time and what I was owed.

They expect you to be flexible in your time, since they have job offers that might start the same or the next day that they contact you.
They communicated well. If you were needed somewhere else, they would call or email you directly. If there was a problem it would be solved fast.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
XPO Nieuwegein
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Gemeente Nieuwegein26 oktober 2019
Nie polecam
Zarobki minimalne godzin pracy mało atmosfera w pracy coraz gorsza
norma wygórowana
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
la empresa es buena yo hace 5 años que trabajo eventual pero necesito algo estable xq,aveces no sale nada para cubrir y hay q,esperar
maestranza limpieza (voormalige medewerker) –  91324 oktober 2019
siempre me llaman hay q,tener paciencia, y esperar
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Open en professionele organisatie,commercieel maar mens gericht
HR en Legal Desk (huidige medewerker) –  Hoofdkantoor Zaltbommel3 juli 2019
Ruim 30 jaar werkzaam in deze organisatie en nog steeds meer dan tevreden. Open bedrijfscultuur en uitstekende voorwaarden.
Altijd aandacht voor werk en privé balans.
Pluspunten
Prima arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grootste HR dienstverlener van de wereld
Consultant (voormalige medewerker) –  Noord-Brabant3 juni 2019
Grote professionele organisatie met een gezellige sfeer. Wanneer je onderdeel bent van een stabiel team, kun je samen met je team grote successen maken en veel leren. Echter wanneer er veel wisselingen zijn en kennis verloren gaat, zijn processen niet voldoende goed beschreven en vastgelegd. Je hebt zeker veel vrijheid binnen Adecco om je eigen succes te bereiken.
Pluspunten
Grote organisatie, veel kansen
Minpunten
Management niet altijd betrokken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heftruckchauffeur vrumona
heftruckchauffeur 3 ploegendienst (voormalige medewerker) –  bunnik27 mei 2019
vrumona is een prachtig bedrijf alleen jammer dat ze niet in investeren in personeel
Pluspunten
leuke collegas
Minpunten
je blijft maar een uitzendkracht en er is geen kans op contract of vaste baan heel jammer
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en ontblij. Morlijke mensen
Heftrucktruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Gemeente Zoeterwoude13 mei 2019
Begin het was alles perfect zoals en huwelijk,maar het bedrijf ziet en een reorganisatie en elke jaar is erger geworden.
Minder en minder voor vaste en uitzendk.
Pluspunten
Dikke salaris
Minpunten
Rooster
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf
Consulente (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)16 april 2019
Pima professioneel bedrijf met leuke commerciele drive en leuke collega;s
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Targets
Recruitment Consultant (voormalige medewerker) –  West nederland29 maart 2019
Targetgericht bedrijf, natuurlijk! Daar moet je tegenkunnen. Gaat niet goed met personeel om.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slecht geregeld
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Purmerend16 maart 2019
adecco wordt niet alles goed geregeld ik was daar 5 jaar in dienst ik heb nog niet eens 2 jaar werk gehad , ze zeggen elke keer wel dat ze werk hebben en dat ze werk gaan zoeken , en toch moest ik elke week langs komen om te vragen dat zij werk hadden voor mij . of ze hadden iets en het ging niet meer door of geven het werk aan iemand anders door terwijl dat zij mij zouden er voor bellen wanneer ik kon beginnen
Pluspunten
je kan kiesen wat voor werk je wil doen
Minpunten
slecht geregeld
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
diverse klusjes
Medewerker (voormalige medewerker) –  Terneuzen14 februari 2019
Hier deed ik diverse klusjes van winkel werk tot horeca en schoonmaak werk.Het was vooral voor korte periodes dat was minder aangezien ik werk zoek voor langere tijd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mwho
Commercieel (voormalige medewerker) –  Zaltbommel14 februari 2019
Mooi bedrijf van buiten.
Slechte IT structuur.
Competitieve bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
przemial ludzi biuro uwaza sie za bezkrytyczne
Magazynier (huidige medewerker) –  Gemeente Zwolle29 januari 2019
nie wiecej jak 3 oddzial nastawiony na ilosc nie jakosc
Pluspunten
kultura koordynatorow
Minpunten
brak zainteresowania zwalanie winy na innych nikt nigdy nic niewie
Was deze review waardevol?JaNee 9Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
platte uitzendorganisatie
Key Account Manager (voormalige medewerker) –  Utrecht2 januari 2019
De voortdurende reorganisatie en slechte focus vertroebelen het beeld van de organisatie denk ik. Mijn afdeling was voortdurend aan verandering onderheveig en geed directe duidelijke strategie of focus.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve, gezellige werkomgeving
Senior HR consultant / Recruiter (huidige medewerker) –  Den Haag11 oktober 2018
Hard werken in een leuke omgeving;
Elke dag leer je weer wat nieuws;
informele werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn team, goede begeleiding
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Venlo4 oktober 2018
Heb hier met veel plezier gewerkt,leuke eerste ervaring als baliemedewerkster.
Een fijn warm team die hun cliënten serieus nemen.
Groei mogelijkheden, opleidingen etc.
Pluspunten
Goed Team verband
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met veel mogelijkheden
Stagiair, administratie eigen personeel (voormalige medewerker) –  Zaltbommel4 september 2018
Leuk bedrijf met veel doorgroei mogelijk heden. Open, eerlijk en gezellig personeel.
Pluspunten
Tafelvoetbal in de pauzes
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch omgeving
Hospitality medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol28 juni 2018
ik heb met heel plezier gewerkt, maar het werd beetje lastig met reistijden.
Pluspunten
atijd aanwezig
Minpunten
lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Recruiter (huidige medewerker) –  Tilburg28 juni 2018
Ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen in mijn gesprekstechnieken wat ik miste bij mijn HBO opleiding
Pluspunten
Gezellige werksfeer
Minpunten
Ontwikkelmogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Adecco. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 16.202 reviews
55.590
44.902
33.507
21.045
11.158

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,5Bedrijfscultuur