Video afspelen via YouTube-knop

Action Reviews

513 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.065 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Action heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng.
Bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Roermond11 maart 2019
Action biedt een uitdagende werkomgeving. Geen dag is hetzelfde en je moet snel kunnen schakelen. Anders dan in de meeste winkels kun je bij Action als leidinggevende zelf nog je steentje bijdragen door met bestellingen en artikelpresentatie te spelen. Dit is natuurlijk interessanter dan voorgekauwde materie.

Verder werkt Action er hard aan om een goede werkgever te zijn. Dit is duidelijk merkbaar m.b.t. alle vergoedingen, cursussen, flexibele omgang met medewerkers. De informele werksfeer zorgt voor een goede verstandhouding tussen de collega's en afdelingen.

Kortom; een goede werkgever met leuke collega's.
Pluspunten
Alle mogelijke vergoedingen, cursussen en workshops, flexibel werken
Minpunten
Groeipijnen, door het grote succes is het merkbaar dat sommige processen niet op norm zijn
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oneerlijk
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Herkenbosch7 februari 2020
Beloven je meer uren, en dan krijg je contract verlenging voor minmaal 4 uur maximaal 12
Pluspunten
Collegas zijn leuk
Minpunten
Hoe ze met je omgaan, de hogere piefe
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Vakkenvuller Action te Delft (voormalige medewerker) –  Delft6 februari 2020
Vond het toen der tijd leuk werk om te doen, vakkenvullen, leuke collega's en prima salaris.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Laag salaris, leiding deed weinig tot niks, veel stress
Action, winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Zuidwolde4 februari 2020
Bij de action had je veel stress, en de leiding werkte niet als je niet de tijd haalde moesten we veel langer door werken soms tot 10uur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een gezellige baan
Vakkenvuller (huidige medewerker) –  Eindhoven3 februari 2020
Leuke baan met gezellige collega’s leuke managers ze houden rekening met je omstandigheden en voeren gesprekken om te kijken hoe het met je gaat ze doen niet moeilijk alleen minpunt is lage loon ...
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Cassière (voormalige medewerker) –  Groningen3 februari 2020
Ik werkte met gezellige collega's waarbij we altijd wel aan het lachen waren. Naast het harde werken dat verricht moest worden, vond ik het altijd wel gezellig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, snel werken, weinig variatie.
Winkelmedewerker Action (voormalige medewerker) –  Oldenzaal27 januari 2020
Het samenwerken met de collega's en het helpen van de klanten was leuk. Verschillende werkdagen/tijden. Jammer genoeg werd er niet veel rekening gehouden met mijn beperking (MCDD en ADHD) waardoor ik het soms moeilijk had om iets aan hun uit de leggen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oke werk
Winkelmedewerker Action (voormalige medewerker) –  Nieuw-Vennep22 januari 2020
Gewerkt in nieuw vennep. Vulploeg heeft een gezellige sfeer en helpt elkaar leidinggevende zijn onrealistisch met vultijden en trekken te snel conclusies bedrijfsleider was er voor zijn personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was afwisselend werk. En dat vond ik wel fijn
Cassiere (voormalige medewerker) –  Eindhoven21 januari 2020
Het fijne aan het werk vond ik dat het afwisselend was.
Pluspunten
Je kreeg korting op de producten in de winkel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Action
Reachtruck, Aanrijder, Orderpicker (huidige medewerker) –  Gemeente Echt-Susteren20 januari 2020
In my opinion the action needs to be improved a lot from work culture to salary, which seems low in relation to risk and responsibility (Reach truck).
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige maar saaie werkomgeving
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost19 januari 2020
Als vulploegmedewerker werk je vaak in shifts van 17.45-21.00. Dit loopt niet vaak uit, maar er moet wel doorgewerkt worden. De sfeer is gezellig.
Pluspunten
Jonge collega's
Minpunten
Weinig salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zou het zeker niet aanraden
Vulploeg medewerker (voormalige medewerker) –  Alkmaar17 januari 2020
Zou het zeker niet aanreden vanwege de werksfeer en slechte leidinggevende.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Action
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Echt14 januari 2020
Fijne werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Leuke collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Action het bedrijf dat geen oog heeft voor medewerkers
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Eindhoven5 januari 2020
Ben je op zoek naar een werkgever die oog heeft voor jou, en wilt investeren in jouw? Dan is Action zeker niet de plek om te gaan werken. Bedrijfs cultuur is alles behalve fijn te noemen, na 4 jaar gewerkt te hebben als assistent bedrijfsleider, was het voor mij goed geweest. Er wordt steeds meer van je gevraagd en je krijg er niks voor terug. Werkdruk wordt steeds hoger, en Action is er niet van gediend als je problemen wilt aankaarten waar je tegen aanloopt. Door de angst cultuur binnen het bedrijf, heeft mij toe besluiten om te stoppen, en een nieuwe werkgever te gaan zoeken.

Het is niet aan te raden om hier te gaan werken!
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort3 januari 2020
Het werk was prima. Maaf hoger op is het allemaal niet zo goed geregeld volgens mij. Er wordt te veel verwacht, namelijk veel verwacht maar ze mogen niet te veel uren besteden. Het vervelendste was nog dat je er niet vanuit kan gaan dat je 9.15 klaar was! :(
Pluspunten
Vriendelijke mensen, je kon er makkelijk mee praten en eerlijk zijn
Minpunten
Te veel verwachtingen en veel overwerken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Allround medewerkster (voormalige medewerker) –  Terneuzen2 januari 2020
Mijn ervaringen zijn positief. Ik heb het daar erg naar mijn zin gehad.
Pluspunten
personeelskorting
Minpunten
Soms s avonds moeten werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen gezellige sfeer door bedrijfleidsters
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Poeldijk29 december 2019
het werk zelf was leuk om te doen alleen werd de sfeer verprest door dat de bedrijfsleidsters niks goed genoeg vonden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoe langer je er werkt, hoe minder interessant het wordt.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam27 december 2019
Het werk bij de Action is te doen, maar naar mate je langer werkt wordt het werk saai en er zijn geen nieuwe dingen om te doen. Zeer eenzijdig werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Beuningen23 december 2019
het is hier erg leuk je moet flink doorwerken maar dat snap ik ook wel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het management is ronduit slecht
Verkoopster/caissière (voormalige medewerker) –  Amsterdam21 december 2019
Nog nooit met zulke slechte en kinderachtige leidinggevenden gewerkt. Het is constant snel,snel,snel, je mag je klanten alleen aanwijzen waar iets ligt,meelopen kost tijd
Pluspunten
Leuke jonge collega, s
Minpunten
Leiding
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heb geleerd vakkenvullen binnen een bepaalde tijd. Er was niet echt een leuke sfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Leidschendam21 december 2019
Het was er leuk maar het was niks voor mij aangezien ik me begon te vervelen door te weinig opdrachten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Action. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,2
Gebaseerd op 1.065 reviews
5194
4311
3260
2116
1184

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,1Bedrijfscultuur