Action Reviews

429 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 751 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management en belachelijke redeneringen
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwaag16 november 2018
Geen doorgroeimogelijkheden als je niet uitblinkt in het werk wat je doet, en andere, voor jou geschikte werkzaamheden wil doen.
Voorkeursbehandelingen, waardoor de ene wel zijn targets haalt en de andere niet eens in de buurt komt. Kortom, als je niet bevriend bent met de personen die de werkopdrachten in beheer heeft, kun je het wel schudden in dit bedrijf. Gewoon bek houden en doorwerken en leer Pools, daar de bedrijfscultuur meer Pools aan het worden is.
Wel wat leuke collega´s die het werk dragelijk maken.
Pluspunten
Leuke collega´s
Minpunten
Kop dicht en doorwerken mentaliteit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk team
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Ommen13 november 2018
goede werksfeer en veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not the best place to work at
Retail Assistant (voormalige medewerker) –  Gemeente Boxmeer11 november 2018
Wasn’t my best experience, mainly because of the work type wasn’t for me at all, but also because management was bad/were not serious in their work, and co-workers were given favorite treatment
Pluspunten
€7, 50 meal coverage on a 9 hour day shift
Minpunten
Bad management
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er is geen mogelijkheid om door te groeien in dit bedrijf
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum10 november 2018
De titel zegt het al, er is geen mogelijkheid om door te groeien in dit bedrijf. Ze hebben een slechte systeem, en daarmee bedoel ik de pauze/inplanning/inkloktijden. Ik raad het absoluut niet aan om hier te werken. Het is vaak overwerken ZONDER betaald te krijgen. Slechtste werk ervaring die ik ooit heb gehad.
Pluspunten
Het was toevallig dicht in de buurt
Minpunten
Overwerken zonder betaald te krijgen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verschriikkelijke werkgever en veel werkdruk
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Overijssel8 november 2018
Verschrikkelijke werkgever, altijd veel uren moeten maken buiten mijn contract uren om. Daarnaast vaak veel onbegrip vanuit de medewerkers omdat onrealistisce targets gehaald moesten worden welke opgelegd waren door het hoger-management. Door onrealistische targets werd een angst-cultuur gecreëerd waarin overwerken werd gestimuleerd om alsnog de targets te halen. Vaak werd ik ook veel overgeplaatst tussen de filialen om problemen op te lossen waarbij geen enkele waardering werd uitgesproken. Hierbij werd mijn reistijd telkens langer maar kreeg ik deze niet vergoed. Ik heb nog nooit bij zo'n incapable werkgever moeten werken en ben na anderhalf jaar bij het bedrijf weggegaan.
Pluspunten
Mijn collega's.
Minpunten
Lange werkdagen, nare cultuur en incapabel management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Vlaardingen31 oktober 2018
Ik vind action heel leuk en werkte er ook met plezier in was altijd lachen en plezier hebben ik vind het heel erg dat ik ontslagen ben
Pluspunten
Extra doorwerken
Minpunten
Weinig ingepland
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk goed lopend bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden
Vulploegleider (huidige medewerker) –  Echt27 oktober 2018
Action is een goedlopend, veel groeiend bedrijf. Bij de action worden je ambitie's om door te groeien hoog in de vaandel genomen
Pluspunten
15% korting op producten
Minpunten
Laag uursalaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring action Hilversum
Medewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum24 oktober 2018
Leidinggevende waren niet prettig om mee te werken. De meeste leidinggevende zaten zelf te roken in de pauze hokken en voerde in mijn oog opslag weinig uit maar leverde wel veel commentaar op ons.
Weinig waardering ben er ook niet leuk weggegaan. Veel tijd in gestoken weinig vor terug gehad.
Verder had ik wel hele leuke collega’s wat het wel weer leuk maakte om re werken
Pluspunten
Goeie pauze
Minpunten
Geen vrij krijgen op bijzondere momenten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gespannen werk omgeving
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Poeldijk24 oktober 2018
bij de acion was het totaal niet fijn om te werken
Pluspunten
geen
Minpunten
geschreeuw als je iets niet goed doet
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellig
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hulst24 oktober 2018
Hele leuke omgeving, gezellige mensen. Makkelijk om binnen te komen, veel aanpakkers
Pluspunten
Leuke mensen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken weinig waardering
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  harlingen23 oktober 2018
Een bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden . Wel moet je kunnen over hiërarchie en zijn bepaalde leidinggevende zeer achterbaks. Als je goed kan met je rayonleider als (assistent)bedrijfsleider dan heb je het goed bij de action, zo niet dan heb je pech.

Als bijbaan prima bijvoorbeeld naast school maar als fulltime baan zou ik het niet aanraden
Pluspunten
prima salaris voor detailhandel, veel diversiteit in werk.
Minpunten
hard werken (niet erg)maar vaak voor niks omdat het dan net weer anders moet van rayoleiders, vaak op achterbakse manieren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig bedrijf waar geen enkele dag hetzelfde is.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Wolvega17 oktober 2018
Goed bedrijf, met gezellige medewerkers en goede arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
Gezellige collega's goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Enorm druk qua klanten en daardoor is de winkel vaak een rommeltje
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongeordend
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom15 oktober 2018
ik vond het echt een stomme werplek. Ik heb helemaal geen positieve ervaringen bij action gehad.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke bijbaan
Kassamedewerker, vulploeg (voormalige medewerker) –  Nieuw-Vennep11 oktober 2018
leuke bijbaan met veel afwisseling
Mijn ledingevende toendertijd waren alleen niet altijd heel duidelijk in planning
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Action bijbaan van max 12 uur claimt 40 urige werkweek
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoofdkantoor27 september 2018
Action's beleid : je kan een bijbaantje krijgen van maximaal 12 uur, zegt dat je nog een bijbaantje hebt, rooster nog niet bekend, dan wordt je meteen afgewezen bij het 2e gesprek. Action claimt hiermee feitelijk 40 uur beschikbaarheid per week anders moeten ze je niet. In proeftijd wijziging schoolrooster of stage leidt tot ontslag, ook al doe je het heel goed, en flink wat ervaring. In sollicitatie advertentie erbij schrijven, maximaal 12 uur werk wel 40 uur beschikbaar zijn. Stelletje uitgedroogde augurken!
Pluspunten
Vergeten
Minpunten
Claimt 40 uur beschikbaarheid per werk bij max. 12 uur contractje
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Panningen27 september 2018
Hele fijne collega's in Action Panningen. Daar door is er een prettige werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk, leuke collega's
Vulploegmedewerker/kassamedewerker (huidige medewerker) –  Borne23 september 2018
Action is best een leuke winkel om te werken alleen de werkdruk ligt best hoog vaak ook onnodig hoog. De collega's zijn leuk en het voelt ook echt alsof de vulploeg een team is. Wel wisselen de leidinggevenden vaak door en duurt het best lang voordat je dan als winkel weer op een lijn ligt met elkaar.
Pluspunten
Hele leuke collega's
Minpunten
werkdruk hoog
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Heinenoord17 september 2018
Het is erg gezellig om samen in een team te werken. Het contact met je collega's is leuk maar ook het contact met de klant.
Pluspunten
Veel contact met de klant
Minpunten
opneerkijkende leidinggevenden (sommigen), het salaris is erg laag in vergelijking met het werk dat moet worden gedaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Waalwijk17 september 2018
ik heb geleerd om geduld te hebben en om een band aan te leggen met de klanten.
Pluspunten
leuke mensen
Minpunten
te zware dozen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werk, bedrijf te gericht op resultaat, niet op mensen.
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Groningen14 september 2018
Fijne collega’s en management gehad. Goed salaris voor het werk. Weinig doorgroeimogelijkheden en krappe salarisplafonds. Boven de 18? Dag uren! Zelden vaste contracten. Voor jou 10 anderen. Lage werkdruk en prima werk. Als je uitblinkt (niet zeer moeilijk) meer verantwoordelijkheid. Klanten vallen vaak tegen, maar dat is het volk wat aangetrokken wordt. 3 jaar grotendeels met plezier gewerkt. Bedrijf moet meer focussen op het personeel.
Pluspunten
Fijne collega’s, goed salaris, informele structuur
Minpunten
Bedrijfsbeleid, werkuren, weinig vaste contracten en doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Action. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 751 reviews
5137
4241
3194
281
198

Waarderingen per categorie

3,2Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,2Bedrijfscultuur