Actief Werkt! Reviews

Alle 36 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan geen toekomst
Werknemer (voormalige medewerker) –  Middelburg19 januari 2019
Leuke banen maar geen toekomst.
Je moet heel flexibel zijn dat wordt van jou verwacht.
Daardoor kan je weinig plannen.
Laat je goed informeren en heb alles op papier.
In praktijk was het anders. Ik heb met veel plezier mijn baan uitgeoefend blij het erop zat. Kijk uit voor FASE A contracten 0 uren want dan sta jij zelf nergens, ben je ziek worden of ongelukje tegenkomen. Uren worden niet gegarandeerd. Wel jammer dat je zelf weinig zekerheid krijgt. Ze nemen weinig risico. Alles komt voor jezelf. Maar verdienen wel een fortuin aan je. Jammer.
Pluspunten
Normaal uurloon
Minpunten
Weinig zekerheid op toekomst.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit met zo’ n directeur
onbekend (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 december 2018
Wat een slecht voorbeeld is deze man.
Doet zich echt beter voor als dat hij is.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele gezellige en leerzaam bedrijf
Schoonmaker schiphol (huidige medewerker) –  Amsterdam schiphol6 december 2018
Ik ben heel tevreden over deze bedrijf . Ik werk met plezier. Ik zou zeker mensen aanraden om te werken bij dit bedrijf. Heel leerzaam en gezellig collega s
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibel
Inpakmedewerker (huidige medewerker) –  Nunspeet6 december 2018
Zeer fijn om hier altijd te regelen als je kan werken. Je kan zelf bepalen wanneer je wil werken en dit soms nog op de dag zelf doorgeven omdat er meestal wel plek voor je over is! Je verdiend hier zeer prima voor het snelle werk dat je leverd en dit word de week erna ook gelijk op je rekening gestort.
Pluspunten
Vaak gratis avond eten, ochtend en avond dienst
Minpunten
Sommige medewerkers jatten je laarzen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever die meedenkt
Flexmedewerker (huidige medewerker) –  Middelburg6 december 2018
Actiefwerkt is een uitzendbureau die werkelijk met je mee denkt en mogelijkheden bied in verschillende bedrijfstakken.
deze ervaaring heb ik helaas bij andere uitzendbureaus niet ondervonden daar was je meer een nummertje en hier bij Actiefwerkt gaat het er persoonlijk aantoe.
net dat stapje meer om te zeggen.... ze doen hun naam eer aan ACTIEF.
Pluspunten
meedenkend en flexiebel
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Lost & Found medewerker (huidige medewerker) –  Schiphol6 december 2018
Altijd goed geholpen;denken mee en krijg altijd goede medewerking en AFSPRAAK = AFSPRAAK!
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele goeie uitzendbureau die je niet zomaar in de rug steekt
Productiemedewerker/Operator (huidige medewerker) –  Tilburg6 december 2018
Ik werk al ongeveer 1,5 jaar voor actief werkt en ik heb nooit problemen or iets te klagen gehad. Ik ben altijd al tevreden geweest over hun service en ze hebben mij een fantastische baan anageboden die perfect naast mijn studie te combineren is. Er zijn meerdere collega’s die het zelfde als mij doen bij het bedrijf waar ik werk en we zijn hartstikke tevreden over de dienstverlening van actief werkt.
Pluspunten
Actief Werkt staat altijd voor je klaar als je ze nodig hebt.
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk beschikbaar en een gezellige werkomgeving
Werknemer (voormalige medewerker) –  Heerlen6 december 2018
Actief Werkt! is inderdaad actief, maar dik de moeite waard! Perfect te combineren met mijn voltijd studie: Er was altijd begrip wanneer ik tentamens had en ik niet veel uren kon werken, en hier werd nooit moeilijk over gedaan.

Ik heb veel leuke collega's ontmoet, en werkte altijd in een gezellige en productieve omgeving. Ook met leidinggevenden kon ik goed omgaan.

Het burea zelf was altijd vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Veel werk beschikbaar, behulpzaam, goed te combineren met studie
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed uitzendbureau.
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Amsterdam6 december 2018
Heel leuke team van Hoofddorp.. je werk op de dagen die je kan werken. Je krigt je salaris op tijd per week uitbetaald. Goed communicatie. Makkelijk alles online zien: loonstrookjes, reserveren...
Pluspunten
Er was altid werk voor mij
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige mensen, die je graag wilden helpen.
N.v.t (voormalige medewerker) –  Leeuwarden6 december 2018
Hopelijk wordt 2019 net zo bijzonder als 2018. En of dat nou kort of lang durig werk is, het blijft (Actief) werk.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar, maar okay
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag5 november 2018
Treinen schoonmaken. Zwaar werk, en de tijden wisselen wel heel extreem af waardoor je vaak niet genoeg rust hebt tussen dag en nacht diensten.

Daarnaast wel okay gewerkt, en weinig problemen gehad op de locaties en met de leiding.
Pluspunten
Toeslagen
Minpunten
Dag en nacht diensten te dicht op elkaar geplanned.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak met
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Almere2 oktober 2018
Heb ik gewerkt met de Actief Venlo bijna twee jaar en now ik zoek een andere baan dat Is schoonmaaker
Pluspunten
Five
Minpunten
Five
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede persoonlijke werkgever, die afspraken nakomt
Klantcoördinator (huidige medewerker) –  Breda28 september 2018
Fijne werkgever waarbij je veel mogelijkheden krijgt qua loopbaanmogelijkheden. Verder erg persoonlijk en informele sfeer, wat mij erg goed bevalt.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Place to work
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Breda26 september 2018
Sterk groeiend bedrijf met met als kernwaarden: Persoonlijk, Dichtbij en Doen. Prettige, dynamische omgeving met een collegiale werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was leuk voor zolang het duurde
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amersfoort17 september 2018
ik had een leuke avond baan voor na school.
daar werkte een man met problemen en behandelde mensen niet okee. toen hebben ze mij een nieuwe locatie gegeven ik heb direct toen aangegeven ik kan dit nu in mijn vakantie aan nemen en na de vakantie heb ik een avondklus nodig i.v.m stage.
dat zou allemaal geregeld worden en goed zijn
vakantie was voorbij en 3 weken later nu nog geen werk vorige week maar ontslag genomen.
Pluspunten
1
Minpunten
5
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigen vlees keuren
criticus (huidige medewerker) –  Heerenveen4 september 2018
De positieve reacties komen van de personeelsleden van het uitzendbureau zelf.

Nou weet je nog steeds niet hoe goed ze hun werk doen...
Pluspunten
sterren!
Minpunten
sterren!
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Actief Werkt!
27 september 2018

Beste Criticus,

Het is juist de bedoeling dat de beoordelingen van de personeelsleden van het uitzendbureau zelf komen. Beoordelingen van uitzendkrachten gaan via een ander systeem.

Bedankt voor je 'Kritische' blik.

4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur
Recruiter Hago Nederland BV (huidige medewerker) –  Breda22 augustus 2018
De sfeer is fantastisch. Dit maakt het werk nog leuker om te doen.
Pluspunten
Sfeer
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf
belader vuilnisophaaldienst (voormalige medewerker) –  Weert23 juli 2018
ik heb leuke collega's gehad en ben goed ingewerkt, er was een goede sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijk uitzendbureau
Intercedente (huidige medewerker) –  Leeuwarden22 mei 2018
Ik werk sinds 4 weken voor Actief Werkt! als intercedente en wat mij opvalt dat dit bedrijf ontzettend persoonlijk is. Bij ons mag iedereen gewoon nog zonder afspraak binnenlopen, lekker lage drempel!
Pluspunten
Fijne sfeer
Minpunten
Nog niet één kunnen bedenken
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 14Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige collega's. Daar doe ik het voor!
Intercedente (huidige medewerker) –  Weert15 mei 2018
Er samen voor gaan en tussendoor vooral heel veel lachen. Ik ben blij dat ik bij dit leuke team hoor. Je kan er volledig jezelf zijn en er ze denken altijd met je mee.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 10Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Actief Werkt!. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 36 reviews
522
47
31
20
16

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9Doorgroeimogelijkheden
3,9Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Actief Werkt! gesorteerd op locatie