Video afspelen via YouTube-knop

Actief Werkt! Reviews

Alle 39 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
Actief Werkt! heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
Een super bedrijf met gewone mensen en super leuke feestjes!
Online Marketeer (huidige medewerker) –  Breda2 maart 2017
Bij Actief Werkt! is geen dag hetzelfde. Elke week zit vol met verrassingen en nieuwe uitdagingen. De mensen die hier van half 9 tot 5 tegenover me zitten zijn mijn vrienden. Andere noemen het collega's.
Pluspunten
Gezellige lunches, Leuke feestjes, Gezellige collega's, Vakantie's, Bonus, AVR
Minpunten
Nog geen Fifa 2017 helaas
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 26Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed betaald werk, leuke baan bij Actiefwerkt Ommen!
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Ommen26 juli 2019
Ik ben een student uit Zwolle, een vriend van mij werkte voor dit uitzendbureau, zo ben ik met hen in contact gekomen. Het betreft ActiefWerkt! Ommen. Ze zochten iemand die eenmalig voor een werknemer in kon vallen.

Ik had aangegeven dat ik deze dag wel wou werken en moest om 07:30 in Ommen zijn. Hier werd ik goed ontvangen en heb ik met veel plezier de werkzaamheden uitgevoerd.

Aan het eind van de dag werd netjes aan mij gevraagd hoe ik het werk vond. Ook kreeg ik gelijk de week erna al het salaris uitbetaald.

Ik zou dit zeker aanraden om via deze manier te werken! Zeer tevreden!
Pluspunten
Leuk werk, goeie begeleiding, goed salaris, op tijd betaald
Minpunten
Vroeg beginnen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kijk verder
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Zoeterwoude-Dorp5 juni 2019
Ik heb nog nooit voor zo een slechte uitzendbureau gewerkt.

Verwachten heel veel van je voor een minimumloon; elke dag krijg je tot 17:00 uur te horen of je de volgende dag om 6 uur s'ochtends moet werken.
Als je ondertussen iets anders heb ingepland en niet kunt is dat werkweigering.....en dat allemaal voor 9 euro.

Actief Werkt! heeft weinig respect voor de uitzendkrachten, stuur een mail met de vraag om de volgende dag gebeld te worden omdat ik net een dienst van 9 uur erop heb zitten en wil slapen. Word ik 8x gebeld, via 2 verschillende nummers gesmst en gewhatsappt. Werkelijk waar nog nooit meegemaakt. Ze wilden weten of ik morgen kon komen werken.....

Je kan wel snel aan de slag, de volgende dag kan je al beginnen (betaald). Maar met hetzelfde gemak sta je zonder werk, met een belletje dat je niet meer nodig bent, out of the blue.

Heel jammer deze ervaring, want het bedrijf waar ik daadwerkelijk de werkzaamheden verrichtte was top.

Dit zal wel verwijderd worden, maar wel zoals het is.
Pluspunten
Je kan snel aan het werk
Minpunten
Salaris, respect vanuit uitzendbureau, roosterplanning, contract
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij CAOP via Yask.
Postkamermedewerker/ repromedewerker. (huidige medewerker) –  Den Haag24 mei 2019
Jammer dat het filiaal waar ik voor werk in Hoofddorp zit. Dit komt omdat zij nagenoeg alle contacten doen die via Yask verlopen. En de verdiensten zijn hierdoor minder. Wel hebben ze in Hoofddorp fijne mensen rondlopen die je altijd te woord willen staan met allerlei vragen.
Pluspunten
Goede contacten, makkelijke website voor je uren registratie.
Minpunten
Slecht betaald via Yask.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan geen toekomst
Werknemer (voormalige medewerker) –  Middelburg19 januari 2019
Leuke banen maar geen toekomst.
Je moet heel flexibel zijn dat wordt van jou verwacht.
Daardoor kan je weinig plannen.
Laat je goed informeren en heb alles op papier.
In praktijk was het anders. Ik heb met veel plezier mijn baan uitgeoefend blij het erop zat. Kijk uit voor FASE A contracten 0 uren want dan sta jij zelf nergens, ben je ziek worden of ongelukje tegenkomen. Uren worden niet gegarandeerd. Wel jammer dat je zelf weinig zekerheid krijgt. Ze nemen weinig risico. Alles komt voor jezelf. Maar verdienen wel een fortuin aan je. Jammer.
Pluspunten
Normaal uurloon
Minpunten
Weinig zekerheid op toekomst.
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nooit met zo’ n directeur
onbekend (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 december 2018
Wat een slecht voorbeeld is deze man.
Doet zich echt beter voor als dat hij is.
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke vrije werkomgeving met collega,s van de zelfde leeftijd groep als ik zelf
Depot milieupark medewerker (huidige medewerker) –  Rucphen/Zundert6 december 2018
fijne relatie met Actief werkt,dus ben ik Actief !!
Pluspunten
gerichte/passende cursussen aangeboden/mogen volgen
Minpunten
heb ik geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele gezellige en leerzaam bedrijf
Schoonmaker schiphol (huidige medewerker) –  Amsterdam schiphol6 december 2018
Ik ben heel tevreden over deze bedrijf . Ik werk met plezier. Ik zou zeker mensen aanraden om te werken bij dit bedrijf. Heel leerzaam en gezellig collega s
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Flexibel
Inpakmedewerker (huidige medewerker) –  Nunspeet6 december 2018
Zeer fijn om hier altijd te regelen als je kan werken. Je kan zelf bepalen wanneer je wil werken en dit soms nog op de dag zelf doorgeven omdat er meestal wel plek voor je over is! Je verdiend hier zeer prima voor het snelle werk dat je leverd en dit word de week erna ook gelijk op je rekening gestort.
Pluspunten
Vaak gratis avond eten, ochtend en avond dienst
Minpunten
Sommige medewerkers jatten je laarzen
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top werkgever die meedenkt
Flexmedewerker (huidige medewerker) –  Middelburg6 december 2018
Actiefwerkt is een uitzendbureau die werkelijk met je mee denkt en mogelijkheden bied in verschillende bedrijfstakken.
deze ervaaring heb ik helaas bij andere uitzendbureaus niet ondervonden daar was je meer een nummertje en hier bij Actiefwerkt gaat het er persoonlijk aantoe.
net dat stapje meer om te zeggen.... ze doen hun naam eer aan ACTIEF.
Pluspunten
meedenkend en flexiebel
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Lost & Found medewerker (huidige medewerker) –  Schiphol6 december 2018
Altijd goed geholpen;denken mee en krijg altijd goede medewerking en AFSPRAAK = AFSPRAAK!
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele goeie uitzendbureau die je niet zomaar in de rug steekt
Productiemedewerker/Operator (huidige medewerker) –  Tilburg6 december 2018
Ik werk al ongeveer 1,5 jaar voor actief werkt en ik heb nooit problemen or iets te klagen gehad. Ik ben altijd al tevreden geweest over hun service en ze hebben mij een fantastische baan anageboden die perfect naast mijn studie te combineren is. Er zijn meerdere collega’s die het zelfde als mij doen bij het bedrijf waar ik werk en we zijn hartstikke tevreden over de dienstverlening van actief werkt.
Pluspunten
Actief Werkt staat altijd voor je klaar als je ze nodig hebt.
Minpunten
Niks
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel werk beschikbaar en een gezellige werkomgeving
Werknemer (voormalige medewerker) –  Heerlen6 december 2018
Actief Werkt! is inderdaad actief, maar dik de moeite waard! Perfect te combineren met mijn voltijd studie: Er was altijd begrip wanneer ik tentamens had en ik niet veel uren kon werken, en hier werd nooit moeilijk over gedaan.

Ik heb veel leuke collega's ontmoet, en werkte altijd in een gezellige en productieve omgeving. Ook met leidinggevenden kon ik goed omgaan.

Het burea zelf was altijd vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Veel werk beschikbaar, behulpzaam, goed te combineren met studie
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed uitzendbureau.
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Amsterdam6 december 2018
Heel leuke team van Hoofddorp.. je werk op de dagen die je kan werken. Je krigt je salaris op tijd per week uitbetaald. Goed communicatie. Makkelijk alles online zien: loonstrookjes, reserveren...
Pluspunten
Er was altid werk voor mij
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige mensen, die je graag wilden helpen.
N.v.t (voormalige medewerker) –  Leeuwarden6 december 2018
Hopelijk wordt 2019 net zo bijzonder als 2018. En of dat nou kort of lang durig werk is, het blijft (Actief) werk.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar, maar okay
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag5 november 2018
Treinen schoonmaken. Zwaar werk, en de tijden wisselen wel heel extreem af waardoor je vaak niet genoeg rust hebt tussen dag en nacht diensten.

Daarnaast wel okay gewerkt, en weinig problemen gehad op de locaties en met de leiding.
Pluspunten
Toeslagen
Minpunten
Dag en nacht diensten te dicht op elkaar geplanned.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaak met
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Almere2 oktober 2018
Heb ik gewerkt met de Actief Venlo bijna twee jaar en now ik zoek een andere baan dat Is schoonmaaker
Pluspunten
Five
Minpunten
Five
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede persoonlijke werkgever, die afspraken nakomt
Klantcoördinator (huidige medewerker) –  Breda28 september 2018
Fijne werkgever waarbij je veel mogelijkheden krijgt qua loopbaanmogelijkheden. Verder erg persoonlijk en informele sfeer, wat mij erg goed bevalt.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Place to work
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Breda26 september 2018
Sterk groeiend bedrijf met met als kernwaarden: Persoonlijk, Dichtbij en Doen. Prettige, dynamische omgeving met een collegiale werksfeer.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was leuk voor zolang het duurde
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Amersfoort17 september 2018
ik had een leuke avond baan voor na school.
daar werkte een man met problemen en behandelde mensen niet okee. toen hebben ze mij een nieuwe locatie gegeven ik heb direct toen aangegeven ik kan dit nu in mijn vakantie aan nemen en na de vakantie heb ik een avondklus nodig i.v.m stage.
dat zou allemaal geregeld worden en goed zijn
vakantie was voorbij en 3 weken later nu nog geen werk vorige week maar ontslag genomen.
Pluspunten
1
Minpunten
5
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eigen vlees keuren
criticus (huidige medewerker) –  Heerenveen4 september 2018
De positieve reacties komen van de personeelsleden van het uitzendbureau zelf.

Nou weet je nog steeds niet hoe goed ze hun werk doen...
Pluspunten
sterren!
Minpunten
sterren!
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 3Rapporteren
Officiële reactie van Actief Werkt!
27 september 2018

Beste Criticus,

Het is juist de bedoeling dat de beoordelingen van de personeelsleden van het uitzendbureau zelf komen. Beoordelingen van uitzendkrachten gaan via een ander systeem.

Bedankt voor je 'Kritische' blik.

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Actief Werkt!. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 39 reviews
523
48
31
20
17

Waarderingen per categorie

4,0Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,1Bedrijfscultuur