Achmea Reviews

Alle 155 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkgever met goede arbeidsvoorwaarden
Projectmedewerker TAAK (voormalige medewerker) –  Leeuwarden9 juli 2018
Achmea is een werkgever met goede arbeidsvoorwaarden.

Doorgroeimogelijkheden hangen vooral af van de locatie waar je werkt en de divisie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Einrichtungsservice Achmea
Deputy Manager, Senior Assistant (voormalige medewerker) –  Noordwijk, die Niederlande9 juli 2018
Während des Tages haben wir den eingehenden physischen Post bearbeitet, diesen digitalisiert, indem wir sie gescannt und die digitalen Dateien nach den Parametern sortiert haben, die vom Management durch spezifische Computer-Software festgelegt wurden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk privé balans
Senior Procurement Consultant ICT (huidige medewerker) –  Apeldoorn25 juni 2018
Goede werk privébalans door het “nieuwe” werken.

Erg politiek bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mensen met hart voor de zorg in een moeilijk speelveld
Management Trainee (voormalige medewerker) –  Zeist25 juni 2018
Groot bedrijf met veel mogelijkheden maar ook veel interne besluitvorming. Grote beïnvloeding op macro niveau mogelijk.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Voornamelijk gericht op kostenreductie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettend leuk
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle11 juni 2018
Een toporganisatie, alleen als uitzendkracht heb je gewoon minder rechten, maar wel dezelfde plichten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stageperiode
administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden15 mei 2018
Voor mij een hele belangrijke periode als mens geweest. Heb mij daar erg goed kunnen ontwikkelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grootste schadeverzekeraar in Nederland
Business Controller (voormalige medewerker) –  Tilburg20 april 2018
Organisatie is volop in beweging, waarbij door digitalisering veel banen verloren gaan.
Grote organisatie met lange beslislijnen, maar wel voorop lopend in digitalisering en met een grote vrijheid voor de medewerkers.
Pluspunten
Thuiswerken, vrijheid/eigen verantwoordelijkheid
Minpunten
Lange werkdagen, veel reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve, behulpzaam en Gezellige collega's
Acceptant en Polisbeheer (huidige medewerker) –  Leiden10 april 2018
Achmea is een betrouwbare en goede werkgever. Werk hier met veel plezier.
Pluspunten
flexibele kantoor/thuis werkdagen
Minpunten
de vertraging in het openbaat vervoer wanneer je over locaties moet reizen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prettige werkomgeving waarin voldoende ruimte is om je ambities na te jagen.
Financial Accountant (voormalige medewerker) –  Tilburg8 april 2018
Een prettige werkomgeving waarin ruimte is om je persoonlijke ambities na te jagen. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Zelfstandigheid
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend werk
medewerker klantrespons (voormalige medewerker) –  leiden30 maart 2018
Het leukste vond ik het om collega's te kunnen helpen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving, collegialiteit
Claimbehandelaar (huidige medewerker) –  Zwolle15 februari 2018
Ik heb vanafa 1980 met veel plezier gewerkt bij Achmea. Helaas gaat het bedrijf verhuizen naar Apeldoorn of Leeuwarden. De reisafstand is mij te ver.
Pluspunten
varabele werktijden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Functioneel beheerder (voormalige medewerker) –  Leiden22 januari 2018
Prima werkgever waar het voor een ieder goed werken is.
Pluspunten
Goede CAO
Minpunten
Hoge werkdruk door met steeds minder mensen te werken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hege werkdruk en oneerlijk management
Adviseur zorgverzekeringen (voormalige medewerker) –  Leusden11 januari 2018
alles word alleen van de kant van het management bekeken je hebt als uitzendkracht niets te zeggen, maar er word verschrikkelijk veel van je gevraagd. als er iets is word er moeilijk gedaan en het ligt nooit aan het management maar altijd aan jouw.
daarnaast amper reiskosten vergoeding...
en zeker geen uitzicht op een vast contract.

daarnaast blijft Achmea naar het uitzendbureau wijzen en andersom het van het kastje naar de muur verhaal dus waar je als werknemer tussen wal en schip blijft vallen.
Pluspunten
lekker salaris
Minpunten
oneerlijke managers
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van familiegevoel tot strak werken
Productspecialist in Offertegroep UL (voormalige medewerker) –  Apeldoorn5 december 2017
Bij Centraal Beheer was het altijd prettig werken. De collega's en managers waren als familie. Er heerste een huiselijke sfeer. Het werd gewaardeerd als je studies volgde, maar dit was absoluut niet verplicht. Er was intern veel hulp om je studie te doen slagen.
Na de fusie met Avéro werd de naam Achmea. De cultuur veranderde eerst langzaam en sinds een jaar of 6 is er een versnelling opgetreden. Achmea ontkwam er niet aan om mee te moeten met de vaart der bedrijven, aangedreven door een nieuw soort managers met strakke ideeën over hoe een werknemer zich moet gedragen en ontwikkelen. Er werden zaken geïntroduceerd zoals Groeiplan, Medewerkersbelevingsonderzoek (met een veel te grote frequente), Dagstarts (staande) met plannen om dit 2x per dag te doen, Dagelijkse rapportages, Agile werken, Flexibele werkplekken etc.. Studies werden verplicht en je baan hing ervan af. Overigens werd dit door de managers die ik trof zeer goed begeleid! Ook vanaf het moment (en ruim daarvoor) van boventalligheid werden de mensen die het betrof goed begeleid.
Al met al geef ik Achmea een dikke pluim!
Pluspunten
korting hypotheek en verzekeringsproducten. 13e maand.
Minpunten
Grote lawaaiige kantoorruimtes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkomgeving waar je kansen krijgt en kan pakken
Teammanager (voormalige medewerker) –  Apeldoorm11 oktober 2017
prima werkgever geweest gedurende 23 jaar. je krijgt veel kansen en kan veel kansen voor jezelf creëren
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mulitasking in een krimpende organisatie die winstgevend is
Resourcemanager Rayon Noordwest (voormalige medewerker) –  Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Zaanstad, en Schiphol26 september 2017
Starten op 1 van de vijf locaties. Workload checken en beschikbaarheid. Mailbox beheren. Gezamenlijk koffiedrinken Gesprekken voeren Door naar volgende locatie. Gesprekken voeren mailbox en troubleshooting. Eens in de week overleg op hoofdkantoor en met collega. Een x per maand rayonoverleg. Teamoverleg een x per 5-6 weken.
Het moeilijkste was het steeds bijstellen van doelen.
Het leukste was het omgaan met medewerkers van verschillende disciplines. De vrijheid die ik kreeg van Rayon Manager, het vertrouwen.
Pluspunten
Vrijheid van handelen en het vertrouwen
Minpunten
de organisatie moest worden verkocht ondanks winstcijfers.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Starten met een super positieve training
Schadebehandelaar (voormalige medewerker) –  Tilburg19 september 2017
Door te starten met een training van 5 weken, word je helemaal klaargestoomd voor een zelfverzekerde start!
Pluspunten
kleine intieme teams
Minpunten
gigantisch bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede bedrijfcultuur
account manager (voormalige medewerker) –  Apeldoorn4 september 2017
Prima werkgever met doorgroeimogelijkheden. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het is algemeen bekend dat de werkdagen verdeeld moeten zijn over 4 dagen i.v.m. de aanwezigheid. Begrijpelijk maar niet altijd werkzaam
Pluspunten
goede voorzieningen
Minpunten
massaal
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een top bedrijf met ruime mogelijkheden
Senior HR Adviseur (voormalige medewerker) –  Leusden4 september 2017
Met veel plezier heb ik 18 jaar bij Achmea gewerkt. Helaas is het bedrijf door diverse fusies de laatste jaren uit zijn voegen gebarsten. Achmea is genoodzaakt om het personeelsbestand te halveren. In 2016 ben ik in een grote reorganisatie boventallig geworden. Dat biedt mij de mogelijkheid om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Die hoop ik te vinden binnen het HR vakgebied. Binnen Achmea heb ik 1 1/2 jaar als Senior HR adviseur gewerkt. Bij de ABP groep heb ik 12 jaar binnen het HR vakgebied gewerkt. Mijn opleiding en roots liggen binnen het HR terrein.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving met gedreven collega's
Specialist claimbehandelaar (voormalige medewerker) –  Tilburg4 september 2017
Informele, fijne werkomgeving met flexibiliteit en thuiswerk mogelijkheid. Ondanks de hoge werkdruk is de sfeer binnen het bedrijf erg goed. Het management kan zich om meerdere vlakken verbeteren net als de communicatie binnen het bedrijf.
Pluspunten
Fijne bedrijfscultuur, informeel
Minpunten
hoge werkdruk, te grootschalig, te veel lagen in het management
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Achmea. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 155 reviews
533
481
331
26
14

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,8Bedrijfscultuur