Achmea Reviews

Alle 172 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele sfeer, ruimte voor groei
Telefonisch hulpverlener (huidige medewerker) –  Leiden26 juli 2019
Er heerst een informele sfeer en je komt binnen in een warm bad. Verder is er ruimte voor groei en als je een idee hebt ben jij ook degene die dit verder uitwerkt. Ook worden er Koersdagen georganiseerd om de hele organisatie op de hoogte te houden van alles wat er in het bedrijf gebeurd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en gezellige werkomgeving
klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  leiden11 mei 2019
Prima bedrijf, elke dag vers fruit op de afdeling en fijne collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Achmea
Medewerker (voormalige medewerker) –  Apeldoorn5 april 2019
Leerzame en mooie werkervaring opgedaan binnen Achmea
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader! Kijk verder. Hier wil je niet werken
Financial accountant (voormalige medewerker) –  Syntrus achmea amsterdam21 maart 2019
Heb hier een tijdje gewerkt en vanaf het begin word je door de grote groep externe medewerkers negatief beïnvloed en slecht ingewerkt.
Daarnaast is het financieel een puinhoop. Dit wordt door de externen natuurlijk in stand gehouden, want zo behoudt men daar als externe medewerker een werkplek. Op een gegeven moment kom je erachter dat deze kliek parasieten hier een machtspositie hebben opgebouwd.
Het management met oogkleppen op ziet niets en is bijzonder naïef. Alleen op een zieke hond leven veel parasieten en dat zie je hier terug. Was bijzonder blij hier te vertrekken. Geen aanrader. Zoek verder als je een leuke ploeg collega’s zoekt of een prettige werkomgeving!
Pluspunten
Leuke kantine
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
klantcontact medewerkster financieel compleet (huidige medewerker) –  Zoetermeer5 maart 2019
het is wel gezellig als je de collega's leert kennen het jammere is wel dat de collega's veel veranderen je moet dus vaak opnieuw contact leggen
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
avond/ weekend werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf
Service Level Manager (voormalige medewerker) –  Apeldoorn25 februari 2019
Een groot bedrijf brengt veel uitdaging en mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel mogelijkheden
Administratieve ondersteuning (voormalige medewerker) –  Tilburg17 januari 2019
Bij verschillende onderdelen gewerkt. Werd altijd goed ingewerkt en kon altijd vragen stellen. Fijne collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie, trouwe werkgever, jaren met plezier gewerkt!
Projectcoördinator (huidige medewerker) –  Tilburg16 januari 2019
Ik heb altijd heel graag bij Achmea gewerkt. Veel vrijheid, alhoewel dit erg per functie scheelt. Vertrouwen in haar werknemers. Goede voorwaarden, sympatiek personeel en management. Mogelijkheden voor scholing en opleiding zijn er voldoende. Doorgroeien is beperkt mogelijk, komt mede ook door een grote groep mensen die al heel lang bij Achmea werkt.

Zoals elk bedrijf heeft Achmea af en toe wat frisse mensen nodig. Veranderingen gaan mijn inziens traag. Veel afhankelijkheden. Denk dat dit ook met de branche te maken heeft.
Pluspunten
Prachtige gebouwen, flexibele werktijden, goede lunch, faciliteiten
Minpunten
Snelheid, interne doorgroei
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving met veel aandacht voor werknemer
Financial Accountant (huidige medewerker) –  Apeldoorn, NL16 december 2018
Prettige werkomgeving met veel aandacht voor werknemer, met hoge werkdruk bij maandafsluitingen en er wordt veel tijd besteed aan overleg.
Pluspunten
Mogelijkheden om thuis te werken
Minpunten
te veel tijd wordt besteed aan overleg
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Moderne werkgever
Actuarieel medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn11 december 2018
Achmea is een moderne werkgever. Je kunt er thuiswerken en er wordt veel aandacht aan de vitaliteit van de medewerker besteed. Achmea heeft een open en informele bedrijfscultuur.
Pluspunten
Opleidingsmogelijkheden Achmea Academy, mogelijkheid om thuis te werken
Minpunten
Veel reorganisaties
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatie
Specialist Business Support (huidige medewerker) –  Leeuwarden en Apeldoorn31 oktober 2018
Achmea loopt voorop als verzekeraar en wil dit ook blijven. Daarom staat innovatie hoog in het vaandel. Bij Achmea krijgt iedereen de kans en de tijd om out of de box te denken en aan de slag te zijn met zijn of aan ontwikkeling op het gebied van innovatie.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gunstige voorwaarden
Stagiair HR medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg8 oktober 2018
Je moet van de verzekeringsbranche houden om hier goed te passen.
Pluspunten
36 uurige werk week.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeidsvoorwaarden en salaris
Functioneel beheerder Bedrijfsbeheer informatie (huidige medewerker) –  Tilburg7 oktober 2018
Goede opleidingsmogelijkheden.
Teveel top => down
Teveel en te korte deadlines
Veel vrijheid in de uitvoer van de functie
Pluspunten
Veel opleidingsmogelijkheden
Minpunten
Niet te vertrouwen management
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geheel terecht één van de leukste en beste bedrijven van Nederland
LEAN consultant and trainer (voormalige medewerker) –  Apeldoorn20 september 2018
Klantgericht bedrijf met heel veel gemotiveerde en vakkundige mensen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede balans werk- privé
Medisch Acceptant (huidige medewerker) –  Tilburg2 september 2018
Flexibel in het indelen van werktijden. Meedenkend management. Loopt voorop in het toepassen van machine learning.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende, stormachtige werkgever
Opleider (huidige medewerker) –  Leeuwarden30 augustus 2018
Bij Achmea kun je veel doen en bereiken. Het is echter ook een snel veranderende werkgever, waardoor je je werk regelmatig opnieuw moet vormgeven.
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Onrust
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
Commercieel medewerker binnendienst (voormalige medewerker) –  Tilburg12 juli 2018
Ik vond het leuk om bij achmea te werken, flexibele tijden en leuke collega’s.
Pluspunten
gratis eten.
Minpunten
lange werktijden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkgever met goede arbeidsvoorwaarden
Projectmedewerker TAAK (voormalige medewerker) –  Leeuwarden9 juli 2018
Achmea is een werkgever met goede arbeidsvoorwaarden.

Doorgroeimogelijkheden hangen vooral af van de locatie waar je werkt en de divisie.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Einrichtungsservice Achmea
Deputy Manager, Senior Assistant (voormalige medewerker) –  Noordwijk, die Niederlande9 juli 2018
Während des Tages haben wir den eingehenden physischen Post bearbeitet, diesen digitalisiert, indem wir sie gescannt und die digitalen Dateien nach den Parametern sortiert haben, die vom Management durch spezifische Computer-Software festgelegt wurden.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werk privé balans
Senior Procurement Consultant ICT (huidige medewerker) –  Apeldoorn25 juni 2018
Goede werk privébalans door het “nieuwe” werken.

Erg politiek bedrijf
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Achmea. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 172 reviews
537
487
336
26
16

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur