Accor Reviews

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.712 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topbedrijf
Assistent Marketing Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 november 2018
was een topbedrijf, leuke management. goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zwaar
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Rosmalen18 september 2018
zwaar werk voor weinig geld je gaat de werknemers erg waarderen om hun werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam, vrijheid van creativiteits uiting, doorgroei mogelijkheden. Gezellig.
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Sloterdijk16 juli 2018
Ik had de vrijheid om dingen te doen qua het plateren van borden.
Gezellige team zowel hotel als restaurant.
Mooi uitzicht over het sloterdijk station vooral in de avond.
Pluspunten
Vrijheid van creativiteits uiting, eigen inbreng geven op het menu kaart.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever met ruimte voor groei
Leidinggevende functie (huidige medewerker) –  Schiphol10 juli 2018
Een fijne werkgever die snapt dat je ook nog een priveleven hebt.
Durf te groeien is het motto.
Pluspunten
goede secundaire voorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met veel plezier gewerkt
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid1 februari 2018
jammer dat ze geen vaste contract geven,heb wel mijn best gedaan met plezier
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Commerciële omgeving
Business Controller (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 januari 2018
Wereldwijde organisatie met centrale aansturing vanuit Parijs. Dynamisch, commercieel en uitdagend.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super leuk
Onbijtmedewerkers (voormalige medewerker) –  Schiedam6 september 2017
Super leuk
Je komt in contact met veel Menken
Wat ik super leuk vindt
En ook erg dank lbaarwerk
Kan Allen werken
Maar ook met anders mensen
Ben zeker een harde werkster
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice company world leading hotel industry
ICT medewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol7 juni 2017
I like working at Accor. A lots of challenge from difference angle. If you used to work at hotel or horeca then you will love it.

The management is great , people's/colleague are nice.
But every country is difference though, like here in Netherlands it can be messy sometime.
Pluspunten
Free lunch
Minpunten
The company structure is sometime messy
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nice place
Store controller (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 juni 2017
nice place to work, people are friendly, and the money was above average for the job type, didn't offer a permanent contract. after 21 months had to say goodbye.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezzelig
Schoonmaakster (voormalige medewerker) –  Den Haag5 april 2017
gezzelige plek om te werken leuke mensen en omgeving
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geen leuk hotel
Front office medewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 maart 2017
geen leuk hotel geen leuke collegas lange reis tijd
Pluspunten
geen
Minpunten
alles wat je maar kan bedenken
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niks
Housekeeping (voormalige medewerker) –  Den Haag22 januari 2017
ik moet alles schoon te maken elke dag en ik moet een kamer in 30 min doen het was niet normaal elke dag druk ik hou van werken maar niet zo druk het was echt druk ik heb geleerd hoe ik moet een kamer heel goed schoonmaken en wat was echt leuk wanner laat tips voor ons..
Pluspunten
Ik kreeg soms een fooi van de bezoekers.
Minpunten
Ik kon geen telefoon gebruiken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Sloterdijk9 augustus 2016
Goede leerschool in een andere branche. Waar ik vooral voordeel uit gehaald heb is het bedienen van de mensen die jou zien als het visitekaartje van het bedrijf waar je voor werk.
Pluspunten
Reisafstand
Minpunten
Soms lege momenten op de vloer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
interesant, heel leuk om te doen
Sales of souvenirs (voormalige medewerker) –  Amsterdam30 maart 2016
de toerisme werk interesset mij heel veel.Hele mooie werk .
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 12Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
?
SERVICEDESK MEDEWERKER (huidige medewerker) –  Amsterdam Airport Schiphol, NH22 december 2015
Vond het niet zo fijn. Mijn manager meten met 2 maten. dit vond ik vervelend.
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
awsome
masseur/therapist (huidige medewerker) –  Badhoevedorp, NH16 november 2015
A awsome company, very big with a lot possibilities, the management support the workers, and think with them in solutions, not in problems
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive and Work Fun
Banqueting Staff (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB9 oktober 2015
I was responsible for welcoming customers and residents into the hotel, taking orders and serving guests. Furthermore, I was always dealing with customer concerns and complaints in an effective way. In additional I was also responsible for dealing with cash and working tills. I communicate well with a variety of different people at all levels. I am able to work well within a team. I listen to instruction and I was well trained how to lay table correctly, pick up new processes and preparing/decorating rooms for different functions efficiently.
Pluspunten
Free Lunch
Minpunten
40 Hourse
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel goed bedrijf raad het iedereen aan om daar te werken
hoteltechnicus (voormalige medewerker) –  den haag27 augustus 2015
met plezier gewerk van 19 mei 1987 tot 2015
heel goed bedrijf raad het iedereen aan om daar te werken
Pluspunten
geen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wel gezellige werkomgeving.
Medewerker Spoelkeuken (voormalige medewerker) –  Amsterdam.13 juli 2015
Hier kon ik nog geen reactie kunnen opschreven van wegen dat ik een sollicitant ben en nog geen zo veel ideeén wat binnen in het organisatie. Dus ik kan nog niet echt het functie in het bedrijfs beoordelen.
Pluspunten
Wel een gratis lunch .
Minpunten
Geen bier op het werk maar het is normaal.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Technische dienst (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH12 juli 2015
Gemelde klachten van gasten of bevindingen van collega's (housekeeping) na een kamer inspectie worden in een systeem ingevoerd.

De gemelde klachten/werkzaamheden kunnen onder andere zijn; airco werkt niet, minibar (koelkast) doet het niet, TL verlichting in spiegellamp doet het niet, nachtlamp hangt zit los, de kamerdeur sluit niet goed en schilder werkzaamheden. Deze werkzaamheden die bekijk en print ik uit. Na ze te hebben uitgeprint, maak een selectie wat prioriteit heeft en voer werkzaamheden uit. Aan het eind van de dag meld ik alle uitgevoerde werkzaamheden af in het systeem.

Ik loop nu nog stage bij Mercure om ervaring op te doen in de technische branche. Dus ik leer iedere dag wel wat bij.
Pluspunten
afwisselend
Minpunten
kleine kluswerkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Accor. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 2.712 reviews
51.157
4888
3435
2114
1118

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Accor gesorteerd op locatie