Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Accor Carrières en werk

Over ons
Accor, ‘s werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa heeft wereldwijd meer dan 3.500 hotels en 450.000 kamers.
Accor verwelkomt zowel zakelijke als vrije tijd reizigers in 92 landen in alle hotel segmenten: Luxury-upscale, midscale en economy.


Met een omvangrijke portfolio aan hotelmerken – Sofitel, Pullman, MGallery, Grand
 – meer... Mercure, Thalasse, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget en hotelF1 beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Met 160.000 medewerkers wereldwijd biedt Accor zijn klanten ruim 45 jaar kennis en ervaring. Accor heeft 42 hotels in Nederland met een hoofdkantoor bij Schiphol.

In 1967 openden Paul Dubrule en Gérard Pélisson een Novotel in Lille Lesquin. Na het openen van het Novotel, volgden al snel het openen van een Ibis-hotel in Bordeaux in 1974, de overname van de Mercure-hotels in 1975 en de overname van het luxueuze Sofitel in 1980.


Door deze uitbreidingen werd in 1983 het moederbedrijf Accor opgericht. In de daaropvolgende jaren werd de keten groter door het creëren van nieuwe merknamen en door overnames.


Ook in Nederland kunnen onze gasten overnachten in een trendy ibis Budget-hotel of baden in de pure luxe van Sofitel. Alle merken hebben een eigen prijsbeleid, productlijn, serviceniveau en een duidelijke eigen identiteit. En ondanks dat we dus een van de grootste hotelketens ter wereld zijn, zorgen onze mensen ervoor dat elk Accor Hotel uniek en persoonlijk is.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Accor te werken?

3,8
Werk-privébalans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,7
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,9
Bedrijfscultuur