ABN AMRO Reviews

651 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.203 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en fijne werkomgeving
Stagiaire ABN Amro MeesPierson (voormalige medewerker) –  Apeldoorn10 december 2019
Gezellige en fijne werkomgeving met oog voor collega’s
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Ontwikkelaar Engineur (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 december 2019
Relax werk tempo. Salaris is niet hoog.Geen vakantigeld en geen13de maand.
Inclusieve cultuur.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer leuk
Engineer (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 november 2019
Zeer leuk en gezellig bedrijf je kan er veel en ze denken met je mee
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
Facility Operations medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam24 november 2019
De cultuur binnen de ABN AMRO Bank is te omschrijven als formeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf zowel voor klant als personeel.
Floormanager digihost (huidige medewerker) –  Emmen20 november 2019
DE Bank. Een geweldig bedrijf met veel groeimogelijkheden en studies te volgen.
Pluspunten
Veel
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig team, maar onderbetaald.
Archiefmedewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort17 november 2019
Bij de afdeling Archief van het onderdeel Hypotheekadministratie heb ik het werk als leuk en gevarieerd ervaren. Het was over het algemeen een goede onderlinge samenwerking. De meeste medewerkers gingen ervoor om iets leuks ervan te maken, bijna elke dag was weer een nieuwe uitdaging. Maar als uitzendkrachten werden we onderbetaald.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
ict help desk medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 november 2019
goede werk sfeer diverse banen gehad binnen dit bedrijf
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Project Medewerker FBS Herstelteam (huidige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost11 november 2019
prima werkgever open sfeer , fijne collega's prima doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, prima doorgroeimogelijkheden
Facilitair medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag5 november 2019
Goede werkgever, prima doorgroeimogelijkheden. Leuke baan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Consultant (voormalige medewerker) –  Amsterdam31 oktober 2019
Binnen ABN AMRO krijg je veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Een bedrijf waar je hard werkt en mag groeien
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Product Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam28 oktober 2019
Veel mogelijkheden binnen abnamro. Cultuur is wel een aandachtspunt.
Pluspunten
locaties
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fin. instelling welke openstaat voor persoonlijke ontwikkeling
Business solution manager (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 oktober 2019
Klantgericht en continue veranderende werkomgeving met mogelijkheden tot groei. Werk/prive balans wel goed in de gaten houden thuis werken in avonduren en weekend is een valkuil, transparant management, salaris is meer dan goed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
xxx
Account manager (voormalige medewerker) –  International client desk24 oktober 2019
Verstandhouding tussen collega's is goed, uitdagende werkomgeving.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima interimopdracht
Analist KYC cliënt onboarding (voormalige medewerker) –  Zwolle21 oktober 2019
Prima interimopdracht die goed past binnen werk/privé
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie werkomgeving met op oog productie en onderlinge verstandhouding tussen collega's is prima.
Analist Vertrouwd en Verantwoord Bankieren (voormalige medewerker) –  Utrecht10 oktober 2019
Je dag begint soms hectisch, maar is altijd gezellig en productief.
Pluspunten
Je wordt gehoord op het werkvloer.
Minpunten
Gratis fruit was afgeschaafd.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je wordt zo vervangen door een jonger iemand
ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Amersfoort8 oktober 2019
Je mag er 1,5 jaar werken
daarna wordt iedereen van de afdeling vervangen. Iedereen werkt er via een uitzendbureau of via een detacheringsbureau er wordt niet gewerkt met vaste contracten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team
Zakelijk accoutmanager (voormalige medewerker) –  Breda4 oktober 2019
Leuk team, goed salaris veel opleidingsmogelijkheden
Pluspunten
thuis werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagende functie
Relatiemanager Bedrijven (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum29 september 2019
Gestart als agrarisch specialist in Utrecht ben ik naar de uitdagende sector commercieel vastgoed gegaan. Dit is mij goed afgegaan en heb ik uitstekende resultaten voor de bank kunnen behalen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeien en zeer veel salaris verdienen
Functioneel beheerder (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 september 2019
Nu ik al een tijd probeer weer aan het werk te komen merk ik dat het wel zeer ideal was bij de ABN AMRO Bank. Je krijgt echt schandalig veel salaris. Werk/privé balans moet je wel goed in de gaten houden want het is makkelijk thuis te werken ook in de avonduren en weekenden.

Je kan allerlei cursussen doen (al dan niet in werktijd) en doordat er zoveel verschillende werkzaamheden zijn is er een mogelijkheid vaak van werkzaamheden te wisselen.

Helaas zijn er ook vele reorganisaties dus je baan verliezen zit er ook in (vooral iets oudere werknemers). Je komt als oude oud werknemer slecht aan een nieuwe baan (of ligt dit aan mij).
Pluspunten
Salaris en doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Vele reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantgerichte en continue veranderende werkomgeving met veel mogelijkheden tot groei
SCRUM MASTER (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost25 september 2019
Een groot bedrijf waar, als je zelf wilt, veel doorgroei mogelijkheden zijn. Goede arbeidsvoorwaarden. Bereid om kritisch naar zichzelf te kijken als bedrijf en te leren.
Pluspunten
ontwikkelbudget
Minpunten
soms kort door bouwen op wat goed gaat
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ABN AMRO. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 1.203 reviews
5422
4533
3199
238
111

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur