ABN AMRO Reviews

577 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 1.083 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Regulatory Reporting Programme
Programme Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 oktober 2018
I was responsible for the implementation of a new regulatory reporting platform for both ABM Amro and Fortis Bank Netherlands (the merged entity). It was a great opportunity to work in Amsterdam for 18 months and successfully deliver another very challenging programme.
Pluspunten
Great Culture
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeer en zeer productief bezig
Officer operations clearing II (voormalige medewerker) –  Amsterdam17 oktober 2018
Bij Abn Amro begint de dag, meteen met een race tegen de klok, waar de systemen daar erg ontwikkeld zijn. Het is moeilijk om een bepaald process te killen/stoppen. Je moet tegen weerstand en druk kunnen. Als je iets voor elkaar krijgt wordt je wel in het zonnetje gezet.
Je leert heel veel dingen van elkaar en het is daar een open cultuur.
Sommige besluitvoeringen van het management van hoe en waarom laat te wensen over.
Pluspunten
Gratis workshops
Minpunten
Lange dagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf
IT (voormalige medewerker) –  Amstelveen noord14 oktober 2018
Ik vindt ABN AMRO b.v. Een super geweldig bedrijf de mensen die er werken zijn echte toppers , mijn tijd hier is mij echt zo dankbaar en geweldig !
Pluspunten
Gezellige en goede collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Project Opportunity
Director (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 oktober 2018
ABN AMRO ran a continuous opportunity led culture of review and assessment of the status quo across many different disciplines and businesses - the operational efficiencies and teamwork and leadership opportunities that resulted were particularly inspiring and motivational for all involved - as the proposer of this strategy i was particularly proud and gave me a great confidence in my vision and implementation
Pluspunten
Leadership
Minpunten
Overseas
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen
stage assistent relatie manager (voormalige medewerker) –  Geenweide28 september 2018
Fijn bedrijf, fijne collega’s en veilige omgeving, open communicatie.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke ervaring
Kassier (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 september 2018
Het werk was leuk .
Leuke collega's. Heb heel wat ervaringen opgedaan binnen het afdeling waar ik werkte.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
niks
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zolang geleden
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam West23 september 2018
veel doorgroei mogelijkheden was een van mijn eerste baantjes begonnen in de postkamer later afd boekhouding
Pluspunten
doorgroei mogelijkheden
Minpunten
geen idee telang geleden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interactie met de bezoekers was leerrijk
Baliemedewerker (voormalige medewerker) –  Leeuwarden22 september 2018
Werken aan de balie was prettig, omdat je verschillende mensen ontmoet en ook kan bijstaan. Het was in het begin wel moeilijk het Fries te verstaan.
Pluspunten
Prettige collega's
Minpunten
Lange reistijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
professionele organisatie met veel mogelijkheden, maar ook enorme monocultuur
Project Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 september 2018
Ik heb heel veel geleerd in de afgelopen jaren bij ABN AMRO en heb de professionaliteit van de organisatie heel hoog zitten. Zeker in vergelijking met andere financiële instellingen of corporates. Maar de monocultuur leidt in mijn ogen tot te veel blinde vlekken bij het management en een zeer beperkte binding met de maatschappij. Zie de discussies over bonussen en salarisverhoging top 200, terwijl aan de andere kant honderden medewerkers hun banen verloren in reorganisaties. De beperkte ruimte voor kritische geluiden of afwijkingen van de standaard witte man met universitaire opleiding en studentenverenigingsachtergrond heeft ervoor gezorgd dat ik hier vrijwillig weg ben gegaan.
Pluspunten
professionele werkomgeving met veel mogelijkheden om te leren
Minpunten
gebrek aan diversiteit, lef in beslissingen en geen cultuur waarin je je collega's kunt vertrouwen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
particuliere dienstverlening
Adviseur particuliere relaties (voormalige medewerker) –  Alkmaar11 september 2018
Veel contact met klanten . Altijd met veel plezier gewerkt.
Pluspunten
veel onderling plezier
Minpunten
agressieve klanten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met doorgroeimogelijkheden
Business manager (voormalige medewerker) –  Nijmegen8 september 2018
Fijne werksfeer en leuke collega's. Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.
Pluspunten
Duurzaam
Minpunten
doorgroeimogelijkheden vooral in Randstad
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het samenwerken met de collega's heb ik als erg prettig ervaren.
Specialist 2 bij Operations Clearing (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid4 september 2018
Binnen de afdeling waar ik werkzaam ben geweest was de onderlinge sfeer erg prettig.
Het werk wat ik deed was erg afwisselend en je moest snel kunnen schakelen, wat ik erg prettig vond het persoonlijk contact met de clienten, dit waren professionele partijen die wisten wat ze wilden.
Het sparren over de verbeterplannen voor de organisatie en de automatisering was nodig maar lastig omdat je weet dat er daarna ontslagen gaan vallen.
Minpunten
Het werken met de mensen in India, dit omdat het vaak tot een babbelonische spraakverwarring kwam, met als gevolg veel irritaties.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veelzijdigheid
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn26 augustus 2018
Afwisselend werk en veel contacten met allerlei mensen
Pluspunten
klantencontacten
Minpunten
-
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Persoonlijke groei mogelijk, echter zeer veel politiek
Teamleader (voormalige medewerker) –  Amsterdam15 augustus 2018
ABN is een organisatie waar je snel kunt groeien wanneer je je inzet, echter is het een krimpende organisatie wat de cultuur sterk beinvloed
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werk ervaring
Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Vlaardingen10 augustus 2018
laatste 39 jaar veel geleerd administratief onderlegd
Pluspunten
werkervaring
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collegae
Credit Controller (huidige medewerker) –  Den Bosch9 augustus 2018
Werksfeer meestsl goed. Met de jaren is kwaliteit minder belangrijk als kwantiteit geworden. Veel digitalisering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Really nice place to work
Business Analyst cum Development Engineer (huidige medewerker) –  Amsterdam8 augustus 2018
Really nice place to work, great work culture & work life balance.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice place to work
Senior Trader, Commercial Paper (huidige medewerker) –  Gemeente Amsterdam6 augustus 2018
An excellent place to work. The culture is very relaxed, and the work-life balance is a pleasant change after many years at American banks. Limited ambitions though.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet meer werkzaam bij de bank
administratieve kracht (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 juli 2018
was een geweldig bedrijf maar geen doorgroei of contract
Pluspunten
was een geweldig bedrijf
Minpunten
ja geen contract
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
25 jaar meest leerrijke ervaring gedurende mijn 66 jarig bestaan.
Product Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam RAI24 juli 2018
Begonnen als nostro disponent bij de AMRO Bank nv.
Pluspunten
Goedkope hypotheek
Minpunten
Onvoldoende parkeergelegenheid voor personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ABN AMRO. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 1.083 reviews
5383
4479
3182
228
111

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur