ABN AMRO Reviews

451 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en sfeervolle werkomgeving
Clientservices medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 september 2017
Leuke en erg gezellig collega's die het werk erg serieus oppakken en ook houden van gezelligheid. Er heerst een goede chemie tussen het managment en de werkenemers, dit zorgt voor een goede en vertrouwelijke werksfeer.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Loving staff , amazing CEO
Financial Accountant (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam10 september 2017
ABN AMRO bank is a great famous bank around the world . I've worked at central branch in Amsterdam down town .

In fact the pressure of my duty was high because of the high money transfers that we got from around the world ,which needed to be handle and filed a.s.a.p in our department .

I was very lucky to be a part of the NOSTRO department , dutch people are amazing . grew up there and this is not the reason , the real reason are the big and peace full heart of dutch people.
Pluspunten
free luch
Minpunten
long breaks, vacation fee and 13th month salary
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving met fantastische collega's
Supervisor Dagelijkse bankzaken (huidige medewerker) –  Nijmegen8 september 2017
Het werken bij ABN AMRO zijn de meest leerzame van mijn carrière geweest. Hier heb ik echt ontdekt wat voor soort manager ik ben en waar ik naar toe wil in het leven
Pluspunten
Collega's en visie
Minpunten
Communicatie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Kas / Retail Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 september 2017
Productieve en gezellige werkomgeving met fijne collega's
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Zelf eten kopen of meenemen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en prettige werkomgeving
Commercieel administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam6 september 2017
Na 27 jaar trouwe dienst bij de bank is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb met heel veel plezier en inzet met sterk gemaakt de afgelopen 27 jaar voor dit bedrijf. Door een grote reorganisatie is het tijd geworden om opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijzelf kan ontwikkelen en waarin ik een verschil kan maken. Een goede werksfeer vind ik erg belangrijk en een uitdagende afwisselende baan is wat ik prettig vind.
Bij de bank moet je vele ballen in de lucht houden en zijn de werkzaamheden nooit eentonig of saai. Heb genoten van mijn eigen klanten kring en de contacten die we hielden. De nieuwe structuur is waar ik mijzelf niet meer denk in te kunnen vinden waardoor ik dit besluit heb genomen. Een deur dicht opent ook weer nieuwe deuren en daar ben ik nu klaar voor.
Pluspunten
Zeer veelzijdige funktie met eigen klanten contact en mogelijkheid tot thuiswerken.
Minpunten
Wat krappe werkvloer qua aantal mensen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Datatypiste (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 september 2017
Heb er op uitzendbasis gezeten, was fijn om voor hun te werken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Resultaatgericht, commercieel, leidinggeven en plezier maken!!!
Accountmanager DGA (voormalige medewerker) –  Groningen6 september 2017
Mijn hart gaat sneller kloppen van de resultaten die ik behaald heb, zowel individueel als met mijn team. Ik vind het bijzonder belangrijk in een open cultuur te werken waar het geven en ontvangen van feedback normaal is.
Daarnaast wens ik me altijd door te ontwikkelen, stilstand is achteruit gaan! Als collega ben ik enthousiasmerend, sociaal, kritisch en coachend.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heldere instructies
Baliemedewerkster (voormalige medewerker) –  Hilversum4 september 2017
het is een groot bedrijf maar op de afdeling is duidelijk waar je aan toe bent. Heldere instructies
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke internationale werkomgeving
Krediet- en leningadministrateur (voormalige medewerker) –  Rotterdam4 september 2017
wat heel erg leuk was aan mijn laatste functie was de internationale karakter van de afdeling. Gezellige en behulpzame collega's maakte de werksfeer erg ontspannen.
Wij begonnen met het dagelijkse stand up bespreking om vervolgens met z'n alleen een productieve en leuke dag van te maken.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ambiteuze onderneming
Compliance Monitoring Officer (huidige medewerker) –  Amsterdam31 augustus 2017
De afdeling Monitoring is een redelijke nieuwe afdeling binnen de organisatie die op korte termijn zijn meerwaarde heeft bewezen.
Pluspunten
Veel vrijheid om je tijd zelf in te delen
Minpunten
de vele reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Global player op de financiële markten
Operational Risk Control Officer (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 augustus 2017
Fijne werkgever met goede ontwikkelingsmogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en prettige werksfeer.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great company with good people management
Senior Auditor (voormalige medewerker) –  Amsterdam Zuid28 augustus 2017
The company is highly professional, with a lot of attention to the people and development.
Pluspunten
management, salary, work-life balance
Minpunten
personally I dont like the product (financial services), limited possibilities for the carrier development.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve Staand werk
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Lelystad24 augustus 2017
Targets halen per dag voor het doorsturen van klanten naar de verkoop adviseurs. Klanten te woord staan, empatisch handelen, dienstverlenend zijn. Hele nauwe samenwerkingen met collega's.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktieve gezellige werkomgeving
Servicemedewerkster II (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost15 augustus 2017
Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij deze bank. Fijne collega's, goed teamwork, gezellige werkomgeving, altijd een positieve sfeer op de afdeling.
Pluspunten
Flexibiliteit
Minpunten
Laatste jaren minder sociale aktiviteiten voor de werknemers
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
Datatypiste (voormalige medewerker) –  Rotterdam centrum11 augustus 2017
In de ochtend en laat in de middag druk.
Betalingen naar het Buitenland verwerken.
Het moeilijkste was na ruim 30 jaar Boventallig te zijn.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alle mogelijkheden om bij te leren, cursussen volgen, opleidingen volgen. Afwisselend werk.
Senior Consultant (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost7 augustus 2017
Een dynamisch op verjonging gericht bedrijf. Is innovatief en geeft haar medewerkers alle ruimte om zich te ontplooien.
Pluspunten
Mogelijkheden tot opleidingen, cursussen
Minpunten
Werkdruk
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veranderende organisatie
Medewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam6 augustus 2017
Organisatie is veel aan het veranderen. Dit voegt extra uitdaging toe aan het werk.
Pluspunten
Bijdragen tot efficientie en effectiveit worden gewaardeerd.
Minpunten
Organisatie is zoveel in beweging dat dit tot onduidelijkheden kan leiden.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Abn amro
Director (huidige medewerker) –  Schiphol4 augustus 2017
Een mooi bedrijf wat medewerkers volop kansen biedt. Het is aan jou om deze kansen te pakken en je bepaalt zelf wat je plafond is. Het is een zeer professionele organisatie waar de klant centraal staat. Er is genoeg hulp intern maar het is aan jou om die in te roepen. Kortom; ik ben ambassadeur van AAB!
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Produktieve werkomgeving met openheid aan elkaar
Allround fin. medewerker en call agent int. (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost1 augustus 2017
Izelfstandigheid van een ieder
k heb geleerd om voor mezelf zakelijk op te komen
Open zijn met alles , vertel en hou niets achter voor een ieders duidelijkheid
Collega's die je ondersteunt wanneer het nood is
afwisselend
Pluspunten
groot bedrijf
Minpunten
leeftijdsdiscriminatie
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Adviseur Particuliere Relaties (voormalige medewerker) –  Arnhem27 juli 2017
Leuke baan, fijne collega's, goede doorgroeimogelijkheden, klantcontact was het leukste in deze functie. Mooie bedrijfskleding.Niet 1 dag is hetzelfde!
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
openingstijden.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 866 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,9
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over ABN AMRO gesorteerd op locatie