ABN AMRO Reviews

484 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever, met goede opleidingsfaciliteiten.
HR Business Partner (voormalige medewerker) –  Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam14 januari 2018
Prima werkomstandigheden, met veel afwisseling in de functie. Moeilijkste van de baan was de dagelijkse reisafstand Rotterdam- Amsterdam v.v.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de wondere wereld van ca
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Amsterdam Zuid11 januari 2018
saai is het doorgaans niet, waar settlements als soms complex is, dan is ca nog vele malen lastiger. het was een flinke omschakeling van settlement specialist naar corporate action medewerker, maar na een lastige beginfase, mede door de reorganisatie die er toen op handen was, veel geleerd. Spanning rond de deadline, posities die niet goed staan, klanten die klagen. het komt allemaal aan bod gelukkig ga ik er goed mee om. een zeer uitdagende en afwisselende functie samen met een leuke groep mensen. helaas door outsourcing en reorganisatie is de sfeer de laatste jaren niet altijd optimaal geweest, vele wisselingen op management niveau meegemaakt, wat het werkproces ook niet ten goede komt.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer professionele bank en zeer goede werkgever
Vice President and Unit Head (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 januari 2018
Excellent ervaring bij ABNAMRO Bank; zeer professionele bank met hoge ambities; doet veel aan educatie staff; goede beloningsstructuur; veel mogelijkheden om tot goede werk-prive balans te komen en bank biedt goede, transparante carriere perspective voor iedereen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
commercieel bedrijf die mensen die willen een kans geeft
medewerker preferred banking (voormalige medewerker) –  Den Haag9 januari 2018
als je affiniteit hebt met het bank en verzekeringswezen dan zit je bij de ABN-AMRO goed.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet zo leuk ervaring
bank medewerker (voormalige medewerker) –  Weesp9 januari 2018
vriendjes politiek, harde werken telt niet mee als je maar heel goed met je baas alles mee eens en je hoofd ja te knikken dan word je uitstekend beoordeeld. Heel jammer ben blij dat ik weg bent,
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving.
Medewerker afd Cheques (voormalige medewerker) –  Amsterdam7 januari 2018
De bank is een goede werkgever. Ik heb er 38 jaar met veel plezier gewerkt en veel geleerd.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek met leuke collega's.
Medewerker Centrale Kas (voormalige medewerker) –  Utrecht28 december 2017
Mijn werkzaamheden bij ABN AMRO zijn overgenomen door Travelex. Ik ben mee verhuisd en heb mijn werkzaamheden bij Travelex voortgezet.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever met afwisselende klusse
business adviseur (voormalige medewerker) –  Breda11 december 2017
Veelal in voortraject en project aan diverse veranderingen vanuit externe wettelijke verplichtingen of verbeteringen mogen werken.
Pluspunten
Afwisselend werk met veel collaga's
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 december 2017
Mijn 1e baan waar ik vele jaren naar tevredenheid heb gewerkt.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Roll up sleeves within the regime
Network Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam6 december 2017
I get to know the value stream of post-trading well from this job. The hardest part is making things happen when facing a management vacuum. The best part of the job is there is always knowledge waiting for you to explore. The working environment is pleasure, with a good combination of various generations.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leuke werkzaamheden
Adviseur Dagelijkse Bankzaken (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost3 december 2017
Op de werkvloer valt een gezellige sfeer. Er zijn voldoende voorzieningen voor de medewerkers om de dag door te komen, fijne stoelen en werkplekken en een straks schema. Ik heb hier mijn communicatieve vaardigheden fijn kunnen ontwikkelen.
Pluspunten
Maaltijdvergoeding, avonduren vergoeding, werksfeer.
Minpunten
Tegenstrijdigheden verwachtingen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in leuke teams en onderling aandacht voor elkaar
medewerker supportdesk (huidige medewerker) –  Schiphol3 december 2017
Veel geleerd in 30 jaar bankwezen. Niet alleen backoffice maar ook frontoffice. Het leukste was het klantcontact en het contact met alle collega's. Jammer dat ik door alle reorganisaties nu boventallig ben geworden. Ik hoop in de toekomst weer een baan te hebben, waar ik weer vele jaren met veel plezier zal werken.
Pluspunten
Collega's, Arbeidsvoorwaarden, Afwisselend werk, Hectiek, veel opleidingskansen
Minpunten
Laatste jaren grote reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waarbij je alle mogelijkheden krijgt om je eigen ideeën uit te voeren en om door te groeien.
Business Consultant (voormalige medewerker) –  Amsterdam1 december 2017
Binnen ABN AMRO krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Iedere dag een beetje beter is het motto van het bedrijf. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de sfeer op de werkvloer.
Pluspunten
Doorgroei mogelijkheden
Minpunten
Werkdruk is over het algemeen hoog
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Interesting banking organisation
Project Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam29 november 2017
I have undertaken three contract roles with ABN Amro with a combined duration of about 3 years. The roles were quite varied but were largely Project Management/Service Management in the capacity of infrastructure and application support.

They are a good employer, albeit my assignments tended to be fixed term with extensions rather than career positions.

A typical work day is between 7 and 10 hours with a degree of flexibility and occasional remote working. During my assignments I learned a lot about banking applications, in particular compliance related services, and also completed some online training courses related to the banking sector and financial services. Dutch culture requires a good work life balance since happy employees tend to be more productive, and accordingly ABN Amro offered a friendly culturally diverse working environment.

In line with other banks the hardest part of all of my roles was dealing with beurocracy and internal politics, although challenging at times my long career has given me the ability to manage this.
Pluspunten
Flexible working arrangements and good work life balance
Minpunten
Internal politics
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Leeuwarden/ Groningen26 november 2017
Heb hele fijne leerzame Jaren gehad bij de ABN Amro. Geweldige collega's. Prima werksfeer.
Pluspunten
Goeie voorzieningen b.v. pensioen en loon.
Minpunten
Te veel reorganisaties de laatste jaren.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werkomgeving
Senior Project Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost24 november 2017
professioneel team met een goede werksfeer in een bedrijscultuur die continue aan verandering onderhevig is. reorganisaties aan de orde van de dag wat een continue druk heeft op de teambezetting en flexibiliteit van alle medewerkers om de doestellingen te realiseren.
Pluspunten
teamsfeer
Minpunten
beleid
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werkomgeving!
Debiteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost14 november 2017
Super leuke tijd gehad bij de ABN, helaas geen doorgroei mogelijkheid ,,
Pluspunten
Leuke collega’s
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Interim specialist wonen (huidige medewerker) –  Zwolle13 november 2017
Werken bij ABN AMRO is erg prettig. Er zijn volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met positieve stimulans
Personal Assistant (huidige medewerker) –  Amsterdam Zuid17 oktober 2017
Elke dag is anders in mijn baan, en dat maakt het werk zo uitdagend. Hele fijne manager die waardeerd wat ik voor hem doe.
Pluspunten
Positieve collega's
Minpunten
amper parkeer gelegenheid op de Zuidas
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf, waar ik met veel plezier heb gewerkt.
Senior Risk Reviewer (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 oktober 2017
ABNAMRO was een fijn bedrijf, waar ik 43 jaar met veel plezier en naar volle tevredenheid heb gewerkt.
Pluspunten
Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
Minpunten
Fusies en reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 935 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,9
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over ABN AMRO gesorteerd op locatie