ABN AMRO Reviews

510 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 981 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Abn amro
Senior Adviseur (voormalige medewerker) –  Utrecht19 april 2018
.Werken bij ABN AMRO is een aanrader. Het is een mooi bedrijf met veel mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
A good Company to work
Finance and Risk Data Quality Analyst (huidige medewerker) –  Amsterdam Zuid15 april 2018
ABN Amro is good company to work, the Office culture do provide a good work life balance.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving met goede doorgroeimogelijkheden
Diverse administratieve functies (voormalige medewerker) –  Leeuwarden, Dokkum, Buitenpost13 april 2018
Op diverse kantoor locaties gewerkt met veel plezier.
Goede sfeer.
Veel geleerd.
Pluspunten
Goede doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Lnage werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great learning experience.
Summer Analyst Corporate Finance (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam12 april 2018
Great learning experience. A company where I had the opportunity to work with smart people in a fast pased environment and high expectations. Would highly recommend.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mijn werk deed ik met plezier
Specialist in klantenservices van de bank (voormalige medewerker) –  Amsterdam West5 april 2018
Het moeilijkste was, dat ik door re-organisatie moest vertrekken
Pluspunten
Ik vond mijn werk heel interessant
Minpunten
Te open cultuur
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf met kleine afdelingen die als familie voelde
Afdelingssecretaresse (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 april 2018
Ik heb daar met veel plezier gewerkt. Ontslag genomen omdat ik een baby had gekregen. In die periode (1982) was het gewoon dat je kon kiezen om thuis te blijven.
Pluspunten
Veel zelfstandigheid
Minpunten
Vaak overwerken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Service medewerker Internationaal Betalingsverkeer (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 maart 2018
In de 40 jaar die ik bij dezelfde werkgever heb gewerkt heb ik als afwisselend ervaren. Door de fusies en veranderingen van de betaalsystemen is het nooit saai geweest. Ik heb hier veel, zoal niet alles van het internationaal betalingsverkeer geleerd en alles wat daar mee te maken heeft.
Pluspunten
goede cao
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Emmeloord22 maart 2018
Het was een goed en leuk bedrijf om te werken verder heb ik niks toe te voegen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever geweest
Financieel administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam20 maart 2018
ABN AMRO Bank is altijd een goede werkgever geweest, tot dat de reorganisaties begonnen.
Pluspunten
leuke collega's, korte reistijd.
Minpunten
Veel reorganisaties
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ambitieus, internationaal groeiend bedrijf
Assistent FR&R (voormalige medewerker) –  Utrecht8 maart 2018
Ambitieus, internationaal groeiend bedrijf met jarenlange ervaring en is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever
Supervisor ASC (voormalige medewerker) –  Zwolle7 maart 2018
Prettige werkgever, waar ik 15 jaar lang verschillende functies heb mogen vervullen. Dienstverband beëindigt omdat ik dichter bij huis wilde werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving
Finance Manager Clients Accounting (huidige medewerker) –  Amsterdam Zuid20 februari 2018
Tijdig leveren van diverse rapportages en begeleiden van werknemers, zowel inhoudelijk als procesmatig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's al met al een fijne tijd
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Leiden16 februari 2018
In de jaren 90 werd de cultuur van presteren wel erg hard
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Abn amro
Adviseur Lenen Sparen Verzekeren (huidige medewerker) –  Zwolle13 februari 2018
Werken bij ABN AMRO heb ik als positief ervaren gedurende mijn stages, bijbanen en startersfunctie als adviseur Lenen Sparen Verzekeren. ABN AMRO investeert veel in nieuw personeel om hen zo alle tools aan te reiken om de functie naar behoren uit te voeren. Dit waardeer ik zeer aan mijn huidige werkgever.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele organisatie met goede arbeidsvoorwaarden
Trainee (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 februari 2018
Met veel plezier heb ik bij de ABN AMRO gewerkt. Voornamelijk de mogelijkheden om je als persoon te ontwikkelen heb ik erg gewaardeerd.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden
Specialist Kleinbedrijf (voormalige medewerker) –  Breda7 februari 2018
Zeker jonge mensen adviseer ik te solliciteren bij ABNAMRO. Je werkt met de nieuwste technologie en de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. ABNAMRO is een prima hoofdstuk op je CV!
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
centralisatie
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi Bedrijf
Management Assistent (voormalige medewerker) –  Leiden, Hoofddorp, Amsterdam6 februari 2018
Prima Bedrijf om voor te werken, ondanks alle veranderingen blijft het een fijne en prettige werkgever
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
datatypiste
Datatypiste (voormalige medewerker) –  Arnhem6 februari 2018
was een hele drukke baan veel werk in weinig tijd omzetten vriendelijke collega s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving met leuke collega's
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Almere4 februari 2018
een drukke maar super leuke baan , met leuke collega's , waar ook tijd is voor een grapje en een bakje koffie
Pluspunten
Leuke collega's en fijne werktijden.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gunstige werkgever, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij de balans tussen werk en privé als belangrijk wordt gezien
Compliance Officer/ Project Officer (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 februari 2018
Zeer gevarieerde dagen, met fijne collega's. Bedrijfscultuur was onderhevig aan vele veranderingen a.g.v. (re)organisaties.
Veel geleerd door te werken met zeer verschillende collega's en werkgebieden. Mooie jaren gehad maar tijd voor iets nieuws, bij voorkeur een kleinere organisatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ABN AMRO. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 982 reviews
5350
4440
3156
226
110

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur