ABN AMRO Reviews

466 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en gezellige werkomgeving!
Debiteurenadministratie (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost14 november 2017
Super leuke tijd gehad bij de ABN, helaas geen doorgroei mogelijkheid ,,
Pluspunten
Leuke collega’s
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf, waar ik met veel plezier heb gewerkt.
Senior Risk Reviewer (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 oktober 2017
ABNAMRO was een fijn bedrijf, waar ik 43 jaar met veel plezier en naar volle tevredenheid heb gewerkt.
Pluspunten
Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
Minpunten
Fusies en reorganisaties
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
31 jaar met plezier gewerkt
Business Analist (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 oktober 2017
Een groot bedrijf waar ik de mogelijkheden hebt gehad om veel verschillende rollen en functies te vervullen.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sterke bank
Juridisch adviseur zekerheden (voormalige medewerker) –  Utrecht9 oktober 2017
Functies met veel mogelijkheden en grote afwisseling
Pluspunten
werk privé
Minpunten
management
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele sfeer
Adv. Medici en Vrije Beroepen DGA's (huidige medewerker) –  Zwolle6 oktober 2017
Werken in een fijne informeele werksfeer. Tegen alle collega's en directie tutoieren
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
beslissingen duren lang
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Klantadviseur
APR (huidige medewerker) –  waddixnveen5 oktober 2017
Leuke baan, naar mate de tijd vorderde steeds minder bevoegdheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima voor een eerste baan.
Commercieel medewerker binnendienst Assurantie (voormalige medewerker) –  Leiden5 oktober 2017
Mijn ervaring op de DAA van Leiden was een fijne sfeer mogelijkheden voor doorleren. Imnmiddels is de afdeling opgeheven.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Plezierige veelzijdige Organisatie
Projectleider / Productowner (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 oktober 2017
Een door overnames en fusies groot en weer kleiner geworden organisatie. Dit zonder de menselijkheid te verliezen in een zakelijke werkomgeving. Een in vele opzichten mooi en turbulent bedrijf waar ik met plezier heb gewerkt.
Pluspunten
Veel ontwikkelings- en loopbaanmogelijkheden
Minpunten
-
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima
Adviseur Particulieren (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 september 2017
Hele goede werkgever die heel veel kansen biedt om door te groeien
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
pruductieve dag
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Veenendaal27 september 2017
Afwisselend werk, contact met mensen was erg leerzaam
Pluspunten
omgang met mensen
Minpunten
later erg zakelijk geworden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke afdeling Personeelszaken
Medewerker personeelszaken (voormalige medewerker) –  Rotterdam25 september 2017
Leuke werkgever, prettige werksfeer, leuke collega's. Elke dag in het pak.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitdagend werk in een snel veranderende omgeving
Continuous Improvement Coach (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 september 2017
Werken bij ABN AMRO is een mooie ervaring en een uitdagende en snel veranderende wereld. Wat wel opvalt is dat automatisering, robotisering en de druk vanuit de wereld een effect heeft op de samenwerking binnen de Bank. Deze heeft de neiging om steeds onpersoonlijker te worden.
Wie hier echt wat aan wil veranderen heeft een uitdaging!!!
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te lang geleden: stage
Stagiaire afdeling administratie (voormalige medewerker) –  Enschede20 september 2017
Lang geleden stage gelopen (2003). Positief, echter de administratieve functie werd niet echt serieus genomen door de collega's.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Afstand
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf biedt volop carrière mogelijkheden
Manager (voormalige medewerker) –  Amsterdam19 september 2017
42 jaar bij een uitstekende werkgever gewerkt. De laatste reorganisatie ( juli 2017) heeft veel management banen geschrapt, focus op zelfsturing.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en sfeervolle werkomgeving
Clientservices medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 september 2017
Leuke en erg gezellig collega's die het werk erg serieus oppakken en ook houden van gezelligheid. Er heerst een goede chemie tussen het managment en de werkenemers, dit zorgt voor een goede en vertrouwelijke werksfeer.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Loving staff , amazing CEO
Financial Accountant (voormalige medewerker) –  Gemeente Amsterdam10 september 2017
ABN AMRO bank is a great famous bank around the world . I've worked at central branch in Amsterdam down town .

In fact the pressure of my duty was high because of the high money transfers that we got from around the world ,which needed to be handle and filed a.s.a.p in our department .

I was very lucky to be a part of the NOSTRO department , dutch people are amazing . grew up there and this is not the reason , the real reason are the big and peace full heart of dutch people.
Pluspunten
free luch
Minpunten
long breaks, vacation fee and 13th month salary
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving met fantastische collega's
Supervisor Dagelijkse bankzaken (huidige medewerker) –  Nijmegen8 september 2017
Het werken bij ABN AMRO zijn de meest leerzame van mijn carrière geweest. Hier heb ik echt ontdekt wat voor soort manager ik ben en waar ik naar toe wil in het leven
Pluspunten
Collega's en visie
Minpunten
Communicatie
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Kas / Retail Medewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 september 2017
Productieve en gezellige werkomgeving met fijne collega's
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Zelf eten kopen of meenemen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en prettige werkomgeving
Commercieel administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam6 september 2017
Na 27 jaar trouwe dienst bij de bank is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik heb met heel veel plezier en inzet met sterk gemaakt de afgelopen 27 jaar voor dit bedrijf. Door een grote reorganisatie is het tijd geworden om opzoek te gaan naar een nieuwe uitdaging waarin ik mijzelf kan ontwikkelen en waarin ik een verschil kan maken. Een goede werksfeer vind ik erg belangrijk en een uitdagende afwisselende baan is wat ik prettig vind.
Bij de bank moet je vele ballen in de lucht houden en zijn de werkzaamheden nooit eentonig of saai. Heb genoten van mijn eigen klanten kring en de contacten die we hielden. De nieuwe structuur is waar ik mijzelf niet meer denk in te kunnen vinden waardoor ik dit besluit heb genomen. Een deur dicht opent ook weer nieuwe deuren en daar ben ik nu klaar voor.
Pluspunten
Zeer veelzijdige funktie met eigen klanten contact en mogelijkheid tot thuiswerken.
Minpunten
Wat krappe werkvloer qua aantal mensen
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Datatypiste (voormalige medewerker) –  Amsterdam6 september 2017
Heb er op uitzendbasis gezeten, was fijn om voor hun te werken
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 902 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,9
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over ABN AMRO gesorteerd op locatie