Red jij de wereld van een financiële ondergang?

Tover jouw werkplek om tot een augmented reality escape room. In deze experience wordt jij als expert door Interpol ingeschakeld om de wereld te redden van een financiele ondergang. Dit doe je door de challenges die vanuit je holodesk om je heen verschijnen op te lossen. Ben jij slimmer dan de hacker die deze crisis veroorzaakt? Bewijs het in The Lockdown: www.thelockdown.com.

Een frisse blik op werken bij ABN AMRO

De beste resultaten boek je door samen na te denken over hoe het beter kan en dat vervolgens uit te voeren. Zeker als je collega’s vanuit een andere achtergrond dezelfde kant op willen als jij. Daarom zoeken we allerlei soorten talenten die elkaar versterken. Dat geeft energie, maakt je werk afwisselend en levert de beste producten en diensten voor onze klanten op. Bart-Jan, Sida, Monir en Martine leggen uit hoe 't er echt aan toe gaat als je werkt bij ABN AMRO. Over multidisciplinaire, diverse teams en producten waar de klant blij van wordt.

ABN AMRO digitaliseert. Weet jij hoe je dat slim aanpakt?

We hebben grote ambities voor de toekomst. In 2020 willen we een volledig digitale bank zijn. Het complexe, online banklandschap verandert namelijk in een rap tempo. De rol van IT wordt daarbij steeds belangrijker; het moet foutloos, sneller en efficiënter. Denk aan cloudoplossingen, Agile, Scrum of het steeds grotere belang van de veiligheid van onze bankdata. Bij IT anticipeer je op die veranderingen en werk je mee aan toekomst vaste oplossingen. Voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Er zijn uitdagende mogelijkheden voor o.a. Developer Engineers, Solution Architects, Solution Designers en Information Security Specialist.

Agile werken zoals bij team Tikkie

In een markt die in een hoog tempo aan het digitaliseren en innoveren is, moeten en willen we snel op de wensen van de klant kunnen inspelen. We willen minder overlegstructuren, minder bureaucratie en meer vrijheid en samenwerking. Om dit voor elkaar te krijgen en zo sneller, wendbaarder en productiever te zijn voor onze klanten, zijn we op verschillende plekken in de bank op een andere manier aan het werken: agile.

Tikkie laat zien hoe we bij ABN AMRO door agile te werken snel resultaat hebben geboekt en elke dag bezig zijn met de optimalisatie van de app.

FD-onderzoek: ABN AMRO koploper in digitale transformatie

Op de foto links Michel van Drie, Managing Director IT Solutions en rechts Frank Verkerk, Chief Digital Officer

ABN AMRO is klaar voor de digitale transformatie. Dat blijkt uit een omvangrijk en onderzoek van het Financieele Dagblad en Vlerick Business School naar digitale transformatie bij de 200 grootste Nederlandse bedrijven. Uitkomst: ABN AMRO loopt op kop.

ABN AMRO eindigde als koploper in Nederland op het gebied van digitale transformatie. In de divers samengestelde lijst wordt de bank gevolgd door achtereenvolgens KPN, Vopak, Wolters Kluwer en GrandVision.

Op de deelterreinen van digitale transformatie scoort de bank ook goed. In de categorie Managementpraktijk wordt een tweede plaats behaald, net als bij de categorieën Talent en bij Bedrijfsprocessen. Op het gebied van Cultuur pakt ABN AMRO weer de eerste plaats. Met cultuur wordt bedoeld dat er ruimte wordt gemaakt om te experimenteren en dat de klant centraal staat in het proces. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ABN AMRO in de categorie Financiële Dienstverlening als hoogste scoort.

Vlerick hanteert zes hoofdcriteria bij haar beoordeling. Op alle zes de criteria wordt goed gescoord door ABN AMRO. "Tegelijkertijd zijn er een paar veranderingen ingezet die ook een grote bijdrage leveren aan deze uitverkiezing", stelt Frank Verkerk. Chief Digital Officer bij ABN AMRO. "Bijvoorbeeld de draai die een paar jaar geleden is ingezet naar agile-werken. Daarnaast is belangrijk dat we bij de ontwikkeling van onze innovaties de klant aan tafel hebben, zodat we altijd zeker weten dat we het voor hen ontwikkelen en niet voor onszelf."

Michel van Drie, managing director IT Solutions bij ABN AMRO, valt bij. "We hebben de link weten te leggen tussen IT en de business. En we benutten meer ontwikkelmogelijkheden; we ontwikkelen in huis, buiten de deur, of samen met een partner. We kijken per project naar de beste oplossing."

Reviews

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 1.008 reviews
5357
4452
3160
228
111
Werk-Privé Balans
3,9
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
3,7
Bedrijfscultuur
4,0

Salarissen

20 salarissen doorgegeven
€ 1.927 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 100
€ 7.700
5 salarissen doorgegeven
€ 1.953 per maand
€ 100
€ 7.700
5 salarissen doorgegeven
€ 4.199 per maand
€ 100
€ 7.700

Over ABN AMRO

ABN AMRO Group N.V. is de houdstermaatschappij van de Nederlandse bankgroep ABN AMRO, opgericht tijdens de kredietcrisis door samenvoeging van de Nederlandse takken van het voormalige Fortis en ABN AMRO. Eind 2013 had de bank circa 7 miljoen klanten en 22.289 medewerkers.

Ons profiel en onze strategie
We zijn een relatiegedreven bank. Met kennis
 – meer... 

  • Dit is #DeWeekVan @mtbokhoven head of Employer Branding, Sourcing & Communitymanagement! Hij was o.a. speaker op Brandchart Live en aanwezig bij The Next Web Conference voor de lancering van de AR escape room: 'The Lockdown.' Enthousiast? Zijn team zoekt nog een Employer Branding Specialist! → link in bio! #keynote #speaker #employerbranding #campagne #price #thenextweb #lockdown #augmentedreality #escaperoom #fotoshoot #teamphoto #website #development
  • Kom jij deze zomer #stage lopen bij ons #Graduate #Recruitment #Team? Samen met de graduate recruiters help je bij de de #werving en #selectie van de beste starters voor o.a. onze talentprogramma's! Leuk? Ja! Bekijk de vacature in onze bio. #abnamro
  • Vandaag kwam het programma EenVandaag langs om meer te horen en zien rondom de health Challenge. Wordt maandag uitgezonden om 18.15 uur op NPO1 #BeyondBanking
  • Tussen het hacken door gamen #BeyondBanking #Hackathon
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP, Amsterdam
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
ABN AMRO op Instagram
ABN AMRO website
The Lockdown
Reinventing the world of banking

Twitter

Facebook