Abeos Reviews

Alle 25 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
N.v.t
veehouderij (huidige medewerker) –  Beilen14 mei 2018
Gezellig werkvloer hier en daar mag er wat aangepast worden. Maar oké.
Pluspunten
Kerstpakket
Minpunten
Slechte contact dus functie persoon en personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf is in negatieve zin veranderd
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Almen6 mei 2018
Het bedrijf is de laatste jaren heel erg veranderd. De werkdruk is hoog en er is slecht contact tussen management/directie en de werkvloer. Er is in de laatste jaren (sinds de reorganisatie in 2012/2013) een top-downaansturing ontwikkeld, mede daardoor heerst er een angstcultuur binnen het bedrijf.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Slechte sfeer, angstcultuur
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkplek
Schoonmaakmedewerker (huidige medewerker) –  Hardenberg28 juni 2017
Prettige werkplek, flexibel
Contact met vestigingsmanager is goed en adequaat.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend werk
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Doetinchem6 juni 2017
Iedere dag of week weer een verrassing wat voor werk je moet doen.
De ene week Machinebouw zo naar de infra naar productie werk of in de bouwsector.
ik heb hier met heel veel plezier gewerkt.
ik was uitgeleend aan de Wopa en daar hebben zij mij een contract aangeboden
Daar werk ik nu.
Pluspunten
veel variatie in werkzaamheden.
Minpunten
Weekloon
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf in de dierenbranche, denkt goed in het dierenwelzijn
Dierenverzorgster (huidige medewerker) –  Rijssen28 december 2016
goede werksfeer, laten je goed weten waar en hoelaat je ergens moet zijn.
iedereen is erg behulpzaam
Pluspunten
goede werksfeer
Minpunten
onregelmatige werktijden, ene keer 7 dagen in de week, andere keer 1x per maand.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
levensgevaarlijk
Lasser/Constructiebankwerker (voormalige medewerker) –  zeewolde9 februari 2016
totaal onveilig daar
geen pbm`s verstrekt
veel arbeidsongevallen
Pluspunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexwerker uitzendbureau
Flexwerker (voormalige medewerker) –  Doetinchem, GE4 januari 2016
je komt in aanraking met van alles en nog wat, je leert heel veel verschillende mensen kennen.
je komt bij heel veel verschillende bedrijven. niet alle bedrijven zitten in mijn vakgebied maar wel interessant om meer te zien dan waar je voor geleerd hebt.
Pluspunten
kilometervergoeding
Minpunten
weinig contact met collega's of geen contact met directie
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een goed bedrijf wat ambietie heeft
assistent planner werkvoorbereider (huidige medewerker) –  Almen, GE8 december 2015
buiten dienst: veel vrijheden, fijne collega,s

binnendienst: veel geleerd in een korte tijd.
Pluspunten
makkelijk plannnen, overwerk vrijvragen
Minpunten
log bedrijf gaat over veel schijven
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed mooi werk
heftruck trekkerschauffeur aardappelrooi (voormalige medewerker) –  Rijsen26 november 2015
altyd goed werk gehad en mooi werk maar niet altyd werk een week en ander week wijnig inkomsten
Pluspunten
altyd op tyd salaris
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief
Grondwerker/Kabelleger (Glasvezel) (voormalige medewerker) –  Beilen, DR30 september 2015
Weinig geleerd, Directie was goed, Had fijne collega,s. Geen moeilijke heden van de baan. Afwisselend
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Miejsce pracy w którym nie panuję dobra atmosfera
pracownik fizyczny (voormalige medewerker) –  Dronten, FL29 september 2015
- przyjazd na miejsce pracy w godzinach porannych, praca na polu w tym 3 przerwy koniec pracy zależny od pracowników
- bardzo nikłe szanse
- bardzo mało kompetentni pracownicy
- osoby z, którymi pracowałem byli bardzo życzliwymi ludźmi miłymi pomagaliśmy sobie nawzajem
- praca na polu w temperaturze ponad 40 ''C
- koniec pracy
Pluspunten
dobra atmosfera między pracownikami
Minpunten
Niskie zarobki
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 26Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
altijd werk
medewerker melkveehouderij (voormalige medewerker) –  beilen12 maart 2015
AB Oost is een uitzendburo voor de agrarische sector,

als je wilt werken hebben hun een baan voor je,

goede begeleiding naar het vinden van een baan,

een kerstpakket en een nieuwjaarsborrel aan het eind van het jaar
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 19Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende werkadressen en agrarische werkzaamheden.
agrarisch medewerker melkveehouderij (huidige medewerker) –  Dalen2 maart 2015
Via AB-Oost heb ik een vast melkadres waar ik 3 avonden per week werk. En in de zomermaanden ben ik tevens werkzaam bij een loonwerkbedrijf die gespecialiseerd is in het maken en transporteren van grote kuil/hooi/stro pakken.
Daarnaast ben ik oproepbaar voor allerlei agrarische werkzaamheden. Meestal is dat het melken van koeien bij een veehouder die tijdelijk arbeidsongeschikt is.
Omdat ik graag met koeien en paarden werk, vind ik dit een leuke baan. Maar ook de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid geven mij veel voldoening.
Bij de loonwerker is het juist leuk om samen te werken met collega's en er voor te zorgen dat de oogst netjes en op tijd wordt 'binnen gehaald'.
Kortom; leuke afwisselende werkzaamheden bij AB-Oost.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed en afwisselend werk
Algemeen medewerker (voormalige medewerker) –  Almen, GE20 januari 2015
vertrek naar locatie die mij opgegeven is. daar meldt ik mij bij de opdrachtgever en hoor wat mijn werkzaamheden zijn. vervolgens werk ik tot de aangeven tijd en hoor of ik de volgende dag weer wordt verwacht.

met directie heb ik niet van doen en collega's zijn daar waar ik naar toe ga.
het moeilijkste is dat je af moet wachten waar je naar toe moet.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
loonwerker
loonwerker (voormalige medewerker) –  emmeloord29 juli 2014
ik zit nog steeds op me loon van vorig jaar te wachten.
ook hoor ik veel klachten over uitbetaling van andere collega's die bij aboost werken in de agrarische richting.
Was deze review waardevol?Ja 53Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
voorman hovenier (voormalige medewerker) –  Kampen, OV28 juli 2014
Ik vond het erg leuk en heb daar met plezier gewerkt.
Ik kon met alle collega's goed overweg
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed kontakt met je mederen
bouwopruimer (voormalige medewerker) –  Huissen, GE7 februari 2014
woning op de bouw schoon gemaakt kantoor gebeld voor het adres voor morgen
Pluspunten
optijd naar huis
Minpunten
kleine pauze door werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijd gehad. Laatste jaar door veranderingen intern veel veranderd
accountmanager (voormalige medewerker) –  Beilen - Hoogeveen17 januari 2014
contacten met relaties erg leuk. Commercieel veel potentie.
Door reorganisaties sfeer erg veranderd.
Pluspunten
no-nonsense mentaliteit
Minpunten
afstand management - werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendwerk
Bedrijfsverzorger (huidige medewerker) –  Almen3 december 2013
Prettige omgang met collega's. Vaak fysiek zeer zwaar werk.
Geen doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
afwisselend werk
Minpunten
afwisselend werk
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 14Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werk omstandig heden
Vrachtwagenchauffeur (voormalige medewerker) –  Huissen, GE22 oktober 2013
als je niet bij paste dan kwam je er nooit tussen een ander cultuur dan anderen mensen ieder in zijn eigen waarde laten
Was deze review waardevol?Ja 37Nee 15Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Abeos. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 25 reviews
56
410
35
21
13

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Abeos gesorteerd op locatie