Abbott Laboratories Reviews

35 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.958 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede gedegen werkgever
Inkoopcoordinator (voormalige medewerker) –  Zwolle15 september 2019
Amerikaanse werkgever. Goede arbeidsvoorwaarden, duidelijk werkzaamheden, wel een politieke omgeving. Lastig om door te groeien. Wel afgebakende functies, procedures en policies.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
the workmate are good and also the company
push girl (voormalige medewerker) –  ayala and sm19 augustus 2019
i love the company ang the employee they are good to the other employee.especially the supervisor they treat us like a friend. and the salary on time and also the benefits i check my sss and my philhealth .and thankyou this company .
Pluspunten
free lunch and lots of incentives
Minpunten
8hrs
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote multinational met gezellig team
Customer Service Specialist Shipment to Cash (voormalige medewerker) –  Zwolle12 augustus 2019
Veel ontwikkelingsmogelijkheden geboden bij Abbott waar ik vervolgens veel aan gehad heb in de rest van loopbaan.
Dynamische omgeving maar veel oog voor kwaliteit en aandacht voor mens
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig met je collega's.
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Olst15 juli 2019
Je werkt in ploegendienst. Ik werkte op de verpakafdeling. Is via een uitzendbureau. Je werkt samen met andere collega.s. Om de 2 uur wissel je van plaats. Werk is eentonig. Was wel gezellig met mijn collega's.
Pluspunten
Goede verdiensten
Minpunten
Eentonig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Addendum labeling operator (voormalige medewerker) –  Gemeente Heerlen, Netherlands24 juni 2019
Abbott was a Great company to work for and offered fantastic training and good incentives. I had a great team when I worked there and would work for them again.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken volgens een onprettig Amerikaans model
Process Operator (voormalige medewerker) –  Zwolle3 mei 2019
11 jaar gewerkt bij deze werkgever, en sfeer/mentaliteit is 100% Amerikaans waarin je als nuchtere Hollander in mee moet gaan. Ze hebben een eigen Cao gebaseerd op de zuivelcao, met die verstande dat ze alleen de dingen eruit gehaald hebben die het bedrijf het beste past. Het basisloon lijkt leuk, maar in de onregelmatigheidstoeslag is ook je vakantiegeld/13e maand etc verwerkt zodat het onderaan de streep behoorlijk tegenvalt. Momenteel ben ik al weer een aantal jaren werkzaam in een bedrijf die wel onder de zuivelcao valt, en dat is echt een verademing.
Pluspunten
5 ploegendienst.
Minpunten
Bedrijfscultuur, salaris, Amerikaanse mentaliteit
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werk omgeving
Analist (voormalige medewerker) –  Zwolle4 maart 2019
je komt in een leuk team terecht. de begeleiding die je krijgt om je werkzaam heden te leren kennen zijn heel duidelijk. je word erg betrokken met de voortgang van het bedrijf en de projecten die er bezig zijn. het is een bedrijf met goede doorstroom mogelijkheden waar je veel kan leren.
Pluspunten
goede begeleiding
Minpunten
overwerken kan afentoe een keer voorkomen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles staat in het bedrijfsbelang
Technisch specialist D, een specialistenfunctie (voormalige medewerker) –  Olst10 januari 2019
Als werknemer moet je je geheel aanpassen aan de grillen van het Management. Flexibel zijn wordt al vermeldt in vacatures en wordt ook geeist! Persoonlijke opleiding en doorstroom mogelijk heden wordt wel gepreekt echter in de praktijk gebeurd dit niet!
Pluspunten
Redelijke betaling
Minpunten
Geen fijne bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's, Management minder sterk
Facility Manager (voormalige medewerker) –  Heerlen8 januari 2019
Zolang je geen vaste aanstelling hebt ben je helaas een kostenpost en zijn alle mogelijkheden die de organisatie biedt niet voor je ter beschikking en verdampen alle mooie verhalen over opleiding en samen naar verbetering toe werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijna 10 jaren operator Abbott Poederpak...
Operator pakaging peoderpak (voormalige medewerker) –  Zwolle18 november 2018
Met enorm veel enthousiasme in 2003 begonnen bij Abbott Laboratories te Zwolle, leek allemaal mooi, goede arbeidsvoorwaarden en zelfs een gedragscode!

Helaas waren er daar enkele collega's die er al jaren 'werkten' die de mening hadden zelf de handen niet meer uit de mouwen te hoeven steken en enkel commando's moesten uit delen. Ging je niet mee in deze poppenkast werd je als een lui zak versleten en voor al wat slecht is uitgemaakt wanneer je er niet bij was..

Mijn conclusie was dat de betreffende gedragscode absoluut niet gehandhaafd wordt.

Helaas na diagnose van een levensbedreigende ziekte op een zeer gemene achterbakse manier eruit gewerkt (getreiterd), in eerste instantie overgeplaatst naar een andere afdeling (van poederpak naar het warehouse) zonder dat hierover overlegd is, hier kwam ik in een ware hel terecht van terreur en intimidatie door een leidinggevende die absoluut niet capabel was, dit geen jaar uit mogen houden voordat mij de nekslag werd toegebracht door deze 'teamleider' in het jaar 2012.

Een vieze smaak in de mond van Abbott laboratories Zwolle wat pretendeert een goede bedrijfscultuur te hebben.
Pluspunten
Het salaris
Minpunten
de bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg veel vormen binnen de techniek leren kennen
Maintenance Engineer (voormalige medewerker) –  Weesp20 december 2017
Als Maintenance Engineer heb ik veel geleerd op veel vlakken van de techniek. Voornamelijk Werktuigbouw, biochemie en erg veel bedrijfskunde met KPI's. Het lastigste was de roles en responsibilities goed in kaart brengen. deze was door een reorganisatie niet goed duidelijk. Het leukste van de baan was het contact met collega's en gezamenlijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Boekhouder/Financieel Medewerker (huidige medewerker) –  Veenendaal14 november 2017
Een fijn bedrijf en een prettige en gezellige werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving, Mdw ontwikkelen door geven vertrouwen
Senior Financial Accountant (voormalige medewerker) –  Zwolle11 oktober 2017
Een fijne stimulerende financieele werkomgeving waarin je zelf je dagindeling mag bepalen. Dit met dien verstande dat er toch wel een behoorlijk aantal vaste duedates door het amerikaans moederbedrijf staan gedefinieerd.
Zo bestaat de maandafsluiting uit een periode van 3 dagen na maandeinde en een jaarafsluiting 5 dagen.

Het vastleggen en plannen van alle werkzaamheden is voor mij dus een belangrijke taak geweest en mijn leermoment was dat er door een strakke en bekende planning van toch veel werkzaamheden toch een zekere rust op de afdeling kan zijn.

Taken werden door de medewerkers als verwacht uitgevoerd en problemen werden aangekaart/besproken en waar mogelijk gedurende de volgende maand opgelost.
Om zover te komen was voor mij persoonlijk het leukste maar tegelijk ook het moeilijkste van de baan.
Mensen zijn toch geneigd om veel adhoc te willen oplossen.

De medewerkers krijgen het vertrouwen van elkaar en het Management, durven hun fouten en opmerkingen te bespreken.
Dit heeft een positieve weerslag op de kwaliteit van het geleverde werk.

Cultuur van : het beste voor de klant en altijd Auditready zijn.
Pluspunten
Medewerkers kunnen elkaar waarderen/belonen- Awards
Minpunten
Stimuleren Intern jobhoppen + soms onduidelijke communicatielijnen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ploegendienst
ploegen medewerker (voormalige medewerker) –  Olst5 oktober 2017
geleerd hoe je met medicijnen om moet gaan.
het leukste aan deze baan was de afwisseling van taken
Pluspunten
fijne bedrijfscultuur
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Jr Manufacturing engineer (huidige medewerker) –  Groningen9 maart 2017
Bedrijf waar ik tot op heden 28 jaar werkzaam ben.
Veel werkplezier op onze afdeling met erg fijne collega's.
Momenteel is de werkdruk erg hoog op alle afdelingen.
Wat ten koste gaat van werkplezier/sfeer.
Pluspunten
IKB regeling
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leerzame omgeving
Quality Inspector (huidige medewerker) –  Heerlen14 november 2016
Heel veel geleerd mijn tijdens mijn stage en de daarop volgende jaren als vaste medewerker van dit bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice company
Financial Analyst (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 oktober 2016
good balance working environment, innovative and dynamic.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
a
keurster (voormalige medewerker) –  Olst20 mei 2016
het is een groot amerikaans bedrijf waar je veel kan leren
er is een leuke werksfeer en leuke
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Feest
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen17 mei 2016
Leuke collega's ook mindere natuurlijk.
een typische dag is als het rustig lijkt te zijn en het dan opeens toch hartstikke word met overwerk tot gevolg.
Pluspunten
gratis fruit
Minpunten
geen bier op het werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel variatie in werk.
Chemische analist 2 (huidige medewerker) –  Zwolle29 februari 2016
Bij Abbott krijg je de kans om je te ontwikkelen op veel verschillende technieken.
Je werkt niet de hele dag met 1 techniek bijvoorbeeld: ICP, HPLC.
Omdat Abbott een amerikaans bedrijf is krijg je ook te maken met verschillende regelgevingen en wetgevingen. Halal, FDA, HACCP en GMP, maar ook europese regelgevingen; bijvoorbeeld Iso17025.

Na 12 jaar ploegendienst heb je veel ervaring met deze manier van werken. Quality Allways!
Pluspunten
Goede pensioen en arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Abbott Laboratories. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 3.958 reviews
51.652
41.379
3612
2178
1137

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Abbott Laboratories gesorteerd op locatie