Abbott Laboratories Reviews

24 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.003 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg veel vormen binnen de techniek leren kennen
Maintenance Engineer (voormalige medewerker) –  Weesp20 december 2017
Als Maintenance Engineer heb ik veel geleerd op veel vlakken van de techniek. Voornamelijk Werktuigbouw, biochemie en erg veel bedrijfskunde met KPI's. Het lastigste was de roles en responsibilities goed in kaart brengen. deze was door een reorganisatie niet goed duidelijk. Het leukste van de baan was het contact met collega's en gezamenlijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving, Mdw ontwikkelen door geven vertrouwen
Senior Financial Accountant (voormalige medewerker) –  Zwolle11 oktober 2017
Een fijne stimulerende financieele werkomgeving waarin je zelf je dagindeling mag bepalen. Dit met dien verstande dat er toch wel een behoorlijk aantal vaste duedates door het amerikaans moederbedrijf staan gedefinieerd.
Zo bestaat de maandafsluiting uit een periode van 3 dagen na maandeinde en een jaarafsluiting 5 dagen.

Het vastleggen en plannen van alle werkzaamheden is voor mij dus een belangrijke taak geweest en mijn leermoment was dat er door een strakke en bekende planning van toch veel werkzaamheden toch een zekere rust op de afdeling kan zijn.

Taken werden door de medewerkers als verwacht uitgevoerd en problemen werden aangekaart/besproken en waar mogelijk gedurende de volgende maand opgelost.
Om zover te komen was voor mij persoonlijk het leukste maar tegelijk ook het moeilijkste van de baan.
Mensen zijn toch geneigd om veel adhoc te willen oplossen.

De medewerkers krijgen het vertrouwen van elkaar en het Management, durven hun fouten en opmerkingen te bespreken.
Dit heeft een positieve weerslag op de kwaliteit van het geleverde werk.

Cultuur van : het beste voor de klant en altijd Auditready zijn.
Pluspunten
Medewerkers kunnen elkaar waarderen/belonen- Awards
Minpunten
Stimuleren Intern jobhoppen + soms onduidelijke communicatielijnen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ploegendienst
ploegen medewerker (voormalige medewerker) –  Olst5 oktober 2017
geleerd hoe je met medicijnen om moet gaan.
het leukste aan deze baan was de afwisseling van taken
Pluspunten
fijne bedrijfscultuur
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Jr Manufacturing engineer (huidige medewerker) –  Groningen9 maart 2017
Bedrijf waar ik tot op heden 28 jaar werkzaam ben.
Veel werkplezier op onze afdeling met erg fijne collega's.
Momenteel is de werkdruk erg hoog op alle afdelingen.
Wat ten koste gaat van werkplezier/sfeer.
Pluspunten
IKB regeling
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en leerzame omgeving
Quality Inspector (huidige medewerker) –  Heerlen14 november 2016
Heel veel geleerd mijn tijdens mijn stage en de daarop volgende jaren als vaste medewerker van dit bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nice company
Financial Analyst (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 oktober 2016
good balance working environment, innovative and dynamic.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
a
keurster (voormalige medewerker) –  Olst20 mei 2016
het is een groot amerikaans bedrijf waar je veel kan leren
er is een leuke werksfeer en leuke
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Feest
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen17 mei 2016
Leuke collega's ook mindere natuurlijk.
een typische dag is als het rustig lijkt te zijn en het dan opeens toch hartstikke word met overwerk tot gevolg.
Pluspunten
gratis fruit
Minpunten
geen bier op het werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel variatie in werk.
Chemische analist 2 (huidige medewerker) –  Zwolle29 februari 2016
Bij Abbott krijg je de kans om je te ontwikkelen op veel verschillende technieken.
Je werkt niet de hele dag met 1 techniek bijvoorbeeld: ICP, HPLC.
Omdat Abbott een amerikaans bedrijf is krijg je ook te maken met verschillende regelgevingen en wetgevingen. Halal, FDA, HACCP en GMP, maar ook europese regelgevingen; bijvoorbeeld Iso17025.

Na 12 jaar ploegendienst heb je veel ervaring met deze manier van werken. Quality Allways!
Pluspunten
Goede pensioen en arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever.
Logistiek Medewerker C (voormalige medewerker) –  Olst, OV2 november 2015
bij Abbott heb ik het prima naar mijn zin gehad en ik vond het ook jammer dat ik na mijn uitzend fase-B geen vaste aanstelling kreeg.
Ik werkte daar in een leuk team met collega's met afwisselende persoonlijkheden, dus erg leerzaam voor mij om met al die persoonlijkheden om te gaan. Het werk wat ik deed was zeer afwisselend, ik moest best veel verschillende werkzaamheden uitvoeren en daar zit de moeilijkheid in maar dat was tegelijk ook heel uitdagend en leuk. Het is een uniek bedrijf en elke dag bracht eigenlijk weer nieuwe dingen en problemen om samen op te lossen.
Pluspunten
in het DC/Warehouse veel vrijheid
Minpunten
ze nemen bijna nooit uitzendkrachten in vaste loondienst
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bedrijf
Senior IT Business System Analyst (huidige medewerker) –  Heerlen16 september 2015
Abbott Vascular is een goed en mooi bedrijf.
Je kunt er veel leren, leuke collega's.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijk ambitieus bedrijf met drive
Customer Support Coordinator/Label Ontwikkeling (voormalige medewerker) –  Zwolle12 juli 2015
Een goed bedrijf om in te werken, mits je tegen targets, deadlines, grote werkdruk en meer met minder mentaliteit kan.
Pluspunten
Mijn collega's, sociale voorzieningen en ruimte om in projecten mee te werken waren de leukste aspecten.
Minpunten
De grote druk om targets te halen en de verhoogde doelstellingen waren het lastigst.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goedlopend bedrijf maar werknemers worden niet allemaal hetzelfde behandeld
magazijnmedwerker in de distributie (voormalige medewerker) –  Heerlen18 februari 2015
Vooral hectisch rond de pick-up tijden. Veel overwerk. Pick en pack werkzaamheden. Gewerkt met SAP systeem. Heftruckcertificaat behaald. Er gaan maandelijks mensen in en uit. Collega's kon ik het goed mee vinden. Werd vrijwel op alle plaatsen in magazijn ingezet. Allround magazijnmedewerker.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever m.b.t secondaire arbeidsvoorwaarden
Customer Service (voormalige medewerker) –  Hoofddorp4 februari 2015
Elke dag is totaal anders: het kan erg druk zijn, of niet genoeg telefoontjes. Onder moeilijke omstandigheden (onzekerheid over de voortzetting van de afdeling) toch geprobeerd om het gezellig en positief te houden. Ik heb veel geleerd over diabetici en de mensen die er mee te maken hebben.... en dat het een nare ziekte is. Directie was vooral afwezig voor de afdeling. Leiding was ver te zoeken en eigenlijk kwam het allemaal neer op de medewerkers die heel hard hun best hebben gedaan om er wat van te maken en zo de afdeling viable te maken. Het moeilijkste was om zonder leiding, zonder vergaderingen, gemotiveerd te blijven. Het leukste van de baan was de contact met de collega's maar vooral het contact met de pati"enten en dat men iets in hun leven kon betekenen om het toch een beetje beter te maken.
Pluspunten
Gezellige gesprekken met collegas, uitstekend teamwork onderling!
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een prettige werkgever, waar op diverse werkplekken te werken is.
Proces Operator Pack 2 (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV26 oktober 2014
Een werkdag bestond vaak uit werkzaamheden bij de steriele vuller, waar de vloeibare medische voeding werd gevuld en verpakt. De werkzaamheden werden uitgevoerd in een zelfsturend team, waarbij het geheel was verdeeld. Het team bestond uit fijne collegiale mensen, interesse voor het vak en voor de collega.
Het moeilijke van de baan was soms het wisselen van de diensten, er was daardoor weinig gelegenheid om thuis de boel aan te passen aan de gewijzigde werktijden.
Het leuke van de job was het werk aan de vuller, de controle op de kwaliteit en kwantiteit, de samenwerking tussen de vuller en de mensen op de baan, zodat het geheel goed op elkaar aansluit, zodat er heel efficiënt en kundig gedraaid kon worden.
Pluspunten
fijn en zorgvuldig werken onder goede omstandigheden.
Minpunten
soms geen goede aansluiting vanaf Proces kant, dus wachten bij de vuller.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed georganiseerd bedrijf met toekomstmogelijkheden
operator (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV16 juni 2014
Een afwisselende baan. Een goede sfeer en werkzaam in een goed teamverband.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te werken, Ondanks de reorganiosatie die nu gaande is, is de werksfeer tussen collega's prima.
Operator Packaging (huidige medewerker) –  Zwolle, OV1 mei 2014
Elke dag dat ik aan het werk ben leer ik nog wel iets bij. Het leukste van mijn baan bij dit bedrijf is dat ik zelfstandig kan werken in teamverband. Verder staan GMP, kwaliteit in innovatie hoog in het vaandel wat mij bijzonder aanspreekt.
Pluspunten
Twee stuks gratis fruit per dag, Clara Abbott foundation voor studerende kinderen, Aktieve personeelsvereniging
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk sfeervol team in een professionele omgeving en een internationaal bedrijf
vakantiewerk op de afdeling Finance (huidige medewerker) –  Heerlen, LI21 april 2014
Erg leuke en behulpzame collega's.
Bij Abbott heb ik voor het eerst mijn praktijkervaringen opgedaan.
Pluspunten
werksfeer
Minpunten
9 tot 17 mentaliteit
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede kennis van de produkten die er gemaakt worden
Proces Operator (voormalige medewerker) –  Zwolle, OV16 april 2014
typische dag is dat bekent werd dat er ontslagen gingen vallen.

te veel om te benoemen

weinig mee te maken

hele fijne collega`s

bij blijven

afwisselend
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
NAp
Proces Operator (voormalige medewerker) –  Zwolle5 maart 2014
Goed bedrijf helaas reorganisatie plaats gevonden. Me zelf ontwikkeld bij deze bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Abbott Laboratories. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 3.003 reviews
51.277
41.082
3455
2112
177

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Abbott Laboratories gesorteerd op locatie