ABB Reviews

17 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.354 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een erg gezellig bedrijf
Assemblagemedewerker metaal/elektro (huidige medewerker) –  Barendrecht8 juli 2018
een erg goed bedrijf om voor te werken bestaat al heel lang maar nu gaat het spoedig dicht
Pluspunten
dichtbij rotterdam
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vriendjespolitiek.
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 mei 2018
Managers waarderen jou niet.

Managers worden constant ontslagen.

Ongemotiveerd personeel.

In plaats van motiveren dreigen met ontslag.

Vriendjespolitiek.

Schuiven van werk.

Onzichtbare medewerkers.

Frauduleuze handelingen.
Pluspunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productive, and chill place to work. Amazing co-workers
Service engineer (huidige medewerker) –  Gemeente Rotterdam13 april 2018
ABB is a great source of knowledge, I have learned many new ideas from working for the company, been to many countries for training. It was enjoyable and hard at the same time for me driving long hours for work, some days i drove 8 or 9 hours each way.
Pluspunten
free lunch, good vacation days
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Afdelingssecretaresse/administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 februari 2018
Heb hier een gezellige tijd gehad, waar het ook hard werken was naast het sociale
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
constructiebankwerker/lasser (voormalige medewerker) –  Groningen10 april 2017
Heb18 jaar met plezier gewerkt .Ik heb veel geleerd en ook geproduceerd. Ook een fajicement meegemaakt .daardoor werd ik werkloos
Pluspunten
Was overal inzetbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Thomas & Betts
Netherlands - Electrical mechanic (huidige medewerker) –  Barendrecht11 september 2016
Assemble emergency lights.
Friendly co-workers.
Multicultural company.
They are willing to learn you everything they do.
I was working at 'Special Products' and learned a lot about electricity in general.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een productieve en gezellige werkomgeving
Crediteurenadministratie (huidige medewerker) –  Rotterdam, ZH1 december 2015
Een typische werk dag bestaat uit facturen boeken, de mail behandelen van leveranciers en interne collega's (de inkoopafdeling bijvoorbeeld), Telefoontje beantwoorden van leveranciers, de inkomende post behandelen en de aanmaningen behandelen.

Wat ik geleerd heb bij ABB is hoe ik de interne facturen moet behandelen, hoe ik de Purchase order (inkooporder) facturen moet boeken en hoe ik de Non Purchase order facturen moet boeken.

Mijn Manager heeft mij veel geleerd en als ik vragen heb maken wij samen aantekeningen zodat ik het de volgende keer zelfstandig kan doen.

Het moeilijke van de baan is Dat ik vaak snel klaar ben met mijn werkzaamheden en dan vraag ik om extra taken zoals de moeilijke probleem facturen oplossen. Met de lastige facturen duurt het vaak wel wat dagen voordat de problemen zijn opgelost maar mijn instelling is het moet uiteindelijk toch gebeuren dus dan kan ik het maar beter gelijk doen. Gelukkig helpt mijn manager mij als ik er niet uit kom om het toch opgelost te krijgen en dan kijk ik mee en maak ik gelijk aantekeningen.

Het leuke van mij baan is dat we flexibele werktijden hebben en ik het niet erg vind om over te werken als een van de taken nog niet afgerond zijn. Mijn collega's helpen elkaar en er is altijd een gezellige werksfeer.
Pluspunten
Gratis Fruit
Minpunten
N.V.T.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer innovatief!
ontwikkelaar (voormalige medewerker) –  Sliedrecht20 oktober 2015
Pracht bedrijf, met zeer veel plezier gewerkt! Als ik terug gevraagd zou worden...zou ik zo gaan!
Pluspunten
innoverend bedrijf
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving in de productie
montagemedewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht, ZH21 juli 2015
was elke dag een nieuwe uitdaging. Geleerd omgaan met verschillende armaturen. Mijn collega's waren behulpzaam en vriendelijk. Het moeilijkste was tekening lezen.En het leukste was het product optijd te leveren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie werk
productie medewerker (voormalige medewerker) –  barendrecht25 mei 2015
het maken van noodverlichting, ik heb noodverlichting leren maken

collega's zijn gezellig, en ze zijn van verschillende cultuur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
System engineer
system engineer (voormalige medewerker) –  etten-leur28 april 2015
uitdagend en interessante werkomgeving.
nieuwste technieken in de nieuwste fabrieken aansturen....
je ziet heel wat in zo'n functie en je krijgt enorm veel verantwoordelijkheid.
het slurpt tijd en energie, maar als je er van houdt en dit in je leven kan passen, krijg je d'r heel veel voor terug!

buiten alle technieken leer je verschrikkelijk veel mensen kennen, dit aspect helpt je zeker verder in je latere carrière!
Pluspunten
veel vrijheid veel reizen veel zien en veel doen
Minpunten
het moet in je leven passen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Technische bedrijf
Service coordinator (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH24 februari 2014
Leuke collega's
Drukke baan maar wel lekker
Zijn wel makkelijk om mensen weg te sturen met een vaststellingsovereenkomst
Pluspunten
Waardering
Minpunten
niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afstudeer opdracht
Afstudeer stage (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH1 september 2013
echt bedrijs leven super uitdagend
leuk project op international niveau
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke baan
Bedrading Monteur (voormalige medewerker) –  rotterdam29 augustus 2013
al meer dan 30 jaar goed met dezelfde collega s gewerkt prettige werksfeer moest helaas weg wegens reorganisatie eenleuke baan met veel verandwoording
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Helaas geen goede herinneringen te melden!
Receptioniste en Telefoniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH12 juni 2013
Voornamelijk telefoon beantwoorden, en af en toe bezoek,
maakte de dag lang duren, omdat het vrij rustig was, geen echte uitdaging!
Pluspunten
Lekker dichtbij
Minpunten
Heelveel!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima bedrijf
Timmerman (voormalige medewerker) –  Sliedrecht17 november 2012
Prima baas.
In verband met te weinig werk moet er in maart of eerder uit.
Alle voorkomende werkzaamheden in de nieuwbouw
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren

Zie meer reviews over ABB

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij ABB. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 3.354 reviews
51.224
41.260
3622
2132
1116

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over ABB gesorteerd op locatie