AB Vakwerk Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 10 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig leerbedrijf
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Zwaagdijk-Oost4 april 2018
binnen dit bedrijf heb ik veel mogen leren over de verschillende kanten van recruitment
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was gezellig want je werkt met veel mensen van je eigen leeftijd
Sorteerder (voormalige medewerker) –  Dokkum20 januari 2018
7 uur op werk tot 5
de bedrijfscultuur is goed
het leukste van de baan was er was altijd wel iets tedoen
Pluspunten
er was gratis soep
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een goed samenwerkend team
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Wolvega25 januari 2017
Iedere dag weer met plezier naar het werk en samenwerken met fijne collega's. In drukke tijden samen de schouders er onder zetten en in de iets rustigere periodes ook tijd voor gezelligheid.
Kreeg alle vertrouwen en heb dus alle mogelijke werkzaamheden mogen doen. Het werk ging me goed af, maar helaas van tevoren al bekend dat de functie te zijner tijd zou komen te vervallen.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Dat de mensen die je niet kennen in het werk wat je doet wel beslissen of je mag blijven of niet.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bouwopruimem is het leukste werk wat er is.
Pijp- en buizenlegger (grondwerk) (huidige medewerker) –  Drachten10 december 2015
Is leuk werken. Alleen hebben ze weinig werk. Wou wel dat ik wat meer uren aan het werk kon. Niet alleen bouw opruimen maar ook bijvoorbeeld werk in de productie.
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 15Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om voor te werken
Magazijn medewerker/Heftruck Chauffeur/Orderpicker (voormalige medewerker) –  Wolvega23 oktober 2014
De korte periode die ik via dit UZB gewerkt heb, heb ik als prettig ervaren. Goede contacten, ook tussentijds. Loon altijd keurig optijd en geen moeilijk gedoe over Kilometer vergoeding wat er bij anderen nog wel eens aan schort. Kortom: Goed UZB om voor/via te werken

Helaas is bij deze korte periode gebleven.
Passende vacatures reageer ik op maar verneem nooit een weder bericht. Ook het contact blijven houden na een langdurige tijd elders te hebben gewerkt is erbij gebleven.

Erg jammer!!
Pluspunten
Snel vacature gevonden die bij mij paste, goede contacten
Minpunten
Slecht in contact blijven houden na een langdurige tijd elders te hebben gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 38Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever met vele mogelijkheden
Arbeidsdeskundige / Adviseur P&O (voormalige medewerker) –  Sneek, FR14 oktober 2014
Ik heb bij deze werkgever met veel plezier gewerkt en samen met mijn collegae geprobeerd om deze werkgever geschikt te maken voor alle soorten werknemers.
Daarbij het sociale beleid vorm gegeven.
Pluspunten
Vakwerk
Minpunten
Soms te behoudend
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 23Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
AB is een prima bedrijf om voor te werken.
Algemeen medewerker (huidige medewerker) –  Middenmeer, NH23 februari 2014
AB Vakwerk is een Detacheringsburo waardoor je zeer afwisselend werk doet voor diverse klanten en opdrachtgevers.
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 43Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer prettige werksfeer en goede arbeid voorwaarden .
groenvoorziening/wijkbeheer/tractorchauffeur (voormalige medewerker) –  Heerenveen, FR20 september 2013
Bij AB Vakwerk al 15 jaar in dienst met veel plezier , goede band met andere collega's en goede werksfeer .
Pluspunten
goede werk voorziening
Was deze review waardevol?Ja 48Nee 42Rapporteren

Zie meer reviews over AB Vakwerk

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij AB Vakwerk. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 10 reviews
53
45
31
20
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over AB Vakwerk gesorteerd op locatie