AB Midden Nederland Reviews

Alle 7 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet betrouwbaar
Recruiter (voormalige medewerker) –  Houten13 november 2019
Zelf bv is niet slecht maar het loon voor uitzendkrachten was laag.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van AB Midden Nederland
15 november 2019

Fijn dat je ons positief vindt. Over de uitzendkrachten, zoals je ongetwijfeld weet als voormalige recruiter worden zij volgens de cao van onze klanten betaald.

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samenwerken zit in het bloed
Werknemer (huidige medewerker) –  Houten1 november 2019
Vooral een hele leuke sfeer, fijne collega's, samenwerkend gedrag.
Pluspunten
Ze zorgen goed voor je
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Officiële reactie van AB Midden Nederland
15 november 2019

Goed om te horen dat je het naar je zin hebt bij AB Midden Nederland!

2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Miejsce pracy
jako Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Sliedrecht8 oktober 2019
nadgodziny tylko dla wybranych, brak możliwości awansu, kadra bardzo opryskliwa, dyskryminacyjna rasowa.
jeżeli chodziło o urlop to kolejna dyskryminacja(miesiące letnie dla Holendrów, miesiące zimowe dla Polaków)
Minpunten
stale zmieniający się grafik, kompletnie nic nie można było zaplanować
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van AB Midden Nederland
24 oktober 2019

Przykro nam, że Pana doświadczenia akurat w tej firmie są negatywne. Chcielibyśmy uzyskać od Pana więcej informacji, czy mógłby Pan się z nami skontaktować wysyłając mail na adres marketing@abmiddennederland.nl Z góry dziękujemy.

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productive en gezellige werkomgeving
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Houten1 maart 2017
goede communicatie,
afwisselend werk.
leermogelijkheden genoeg
het werk is gevarieerd
uitstekend Arbeidsvoorwaarden
Pluspunten
leuke werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf met een duidelijk verhaal voor klant én medewerker
Bedrijfsverzorger (huidige medewerker) –  Sliedrecht27 oktober 2016
Door het brede aanbod van opdrachtgevers, wordt kennis en ervaring op de juiste plaats ingezet. Elke opdracht(gever) is weer een uitdaging!
Pluspunten
Afwisselend werk
Minpunten
Door de vaak korte periode is het lastig om een band met het bedrijf op te bouwen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel bespreekbaar goede arbeids voorwaarden loon naar prestatie
Timmerman (huidige medewerker) –  Sliedrecht18 oktober 2016
Vriendelijke mensen op kantoor goede cominucatie ook als het even wat minder loopt.

Veel afwisseling qua werkzaam heden ook omdat je wel is van bedrijf veranderd hier door leer je ook veel ook om met verschilende mensen om te gaan en manieren van werken

Als je een aanpakker bent en niet van sores houd prima werk gever
Pluspunten
Veel afwisseling vaak leuk werk
Minpunten
Door die afwisseling ook wel is wat vervelender werk
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij AB Midden Nederland. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 7 reviews
52
43
30
22
10

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over AB Midden Nederland gesorteerd op locatie