Aartsen
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Aartsen Carrières en werk

Over ons
Bedrijfsomschrijving
We ademen groenten en fruit, iets wat we al meer dan 110 jaar doen. We doen er alles aan om onze groenten en fruit verser dan vers bij onze vestigingen in de Benelux of Hong Kong te krijgen. Dit doen we samen met onze partners, die zich in alle hoeken van de wereld bevinden en voor ons de beste én mooiste groenten- en fruitsoorten
 – meer... telen. Dit maakt ons de enige echte internationale gateway voor groenten en fruit. Niets is ons te gek: als het moet, laten we zelfs een kiwi vliegen. Vlieg jij met ons mee?

Are you nonstopfresh?

Als het om vers gaat, gaat aartsen het verst. En dat verwachten wij ook van onze medewerkers. Dat ze een stap harder lopen en bereid zijn om tot het uiterste te gaan. Zo zorgen we er samen voor dat ons assortiment groenten en fruit uit de hele wereld haar weg vindt via onze medewerkers naar onze klanten. Dit noemen wij NONSTOPFRESH.


Werken bij aartsen

Als internationale gateway voor verse groenten en fruit hebben wij een unieke en frisse kijk op onze dagelijkse activiteiten. Wij bieden een totaal assortiment aan kwaliteitsvolle, verse producten. Letterlijk. Iedere dag zorgen we er weer voor dat ons assortiment verse groenten en fruit uit de hele wereld hun weg vindt naar onze afnemers. Dit maakt werken bij aartsen afwisselend. We zoeken collega’s om de beste service te verlenen aan onze klanten, maar ook leidinggevenden, die onze aartsen locaties nog succesvoller maken.


Werken op het hoofdkantoor

Vanuit ons moderne hoofdkantoor in Breda sturen wij al onze aartsen locaties aan. Op het hoofdkantoor zijn we met ruim 40 collega’s bezig dag in dag uit om de locaties zo goed mogelijk te ondersteunen. Denk hierbij aan importafdeling, financiën, logistiek, Marketing, ICT en HR welke hier centraal geregeld worden. Je komt te werken in een open en informele cultuur met korte communicatielijnen.


Ruimte voor eigen inbreng

Wij stimuleren eigen inbreng en vernieuwende ideeën vanuit onze medewerkers om in te spelen op de kansen in de markt en om interne processen te verbeteren. Dit maakt jouw functie altijd uitdagend en afwisselend. Jouw idee van vandaag kan morgen praktijk zijn.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Talent wordt gezien, hierin wordt geïnvesteerd en daar staat tevens een mooie beloning tegenover.


Heb je interesse om deel uit te maken van onze organisatie?

Solliciteer dan via deze website. Wie weet, word jij onze nieuwe collega!

Korte beschrijving van het bedrijf

We go the extra mile for fresh fruit and vegetables!
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Aartsen te werken?

3,6
Werk-privébalans
4,2
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,0
Doorgroeimogelijkheden
3,8
Management
4,0
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Aartsen?

Picture of Jack Aartsen, CEO of Aartsen
85%
van de medewerkers geeft een waardering over de prestaties van Jack Aartsen als CEO
De CEO-waardering is gebaseerd op 13 reviews
5,0
Onderdeel van de familie
Geschreven door Magazijn medewerker (huidige medewerker) uit Breda op 21 mei 2019
Aartsenfruit is een bedrijf dat werkt zoals het eruit ziet. Er wordt niets aan het toeval over gelaten en alles is tot in de puntjes verzorgt. Bij aartsenfruit wordt je echt een onderdeel van de familie. Er wordt goed voor het personeel gezorgd.
Pluspunten
Cultuur, zorgen voor elkaar
Bekijk Aartsen reviews over management