Aafje Reviews

Alle 43 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke plek en een fantastische leidinggevende!
Datatypiste/administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Barendrecht11 oktober 2018
Het voeren van gegevens in een computersysteem.
Erg leuke collega's! Ik was toendertijd bezig met mijn scriptie en ik heb daarvoor zelfs tips gekregen van mijn leidinggevende en collega's. Ook mijn collega's hebben mij erg veel gesteund!!
Ik vind het jammer dat het contract niet werd verlengd, omdat ik een uitzendkracht was.
Pluspunten
Fijne bedrijfscultuur, leuke werkzaamheden
Minpunten
Dat het op uitzendbasis was
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige mensen
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 juli 2018
gezellige collegas.en je werkt op je gemaakt en zelfstandig.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een goed bedrijven
Verpleegkundige A (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 juli 2018
Ik heb met plezier mijn opleiding gedaan een een aantal jaren gewerkt
Minpunten
te veel dagen achter elkaar werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zorgzaame baan
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Ridderkerk9 september 2017
Leuke plek om te werken. Het is en baan waar je tegen moet kunnen.

Al gaat het nu wat minder goed in de zorg.
Er wordt op dit moment overal in de zorg te veel van je gevraagd. En dat is jammer.
Pluspunten
Je doet wat voor en ander (helpen. )
Minpunten
Geen privé leven meer
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kleinerend, ondergewaardeerd, slecht betaald bedrijf
Thuishulp huishoudelijk (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid3 augustus 2017
Je wordt min behandeld, niet altijd even vriendelijk te woord gestaan. Dit geldt tevens voor clienten, waar zogenaamd t belang van, voorop staat. Als je, je ziek meld, wordt er gereageerd, slaap nog maar een nachtje, dan voel je, je vast wel weer beter morgen, (nek hernia). Dan bel je op dinsdag weer, grote mond omdat je zolaat belt. Bij plotseling overlijden van mijn moeder, geen vrij of 2 dagen voor een begrafenis, zoals in elk ander bedrijf wel geregeld is, kostte me allemaal mijn eigen uren.
SCHANDALIG. Rooster elke zaterdag opgestuurd krijgen, met daarin aanpassingen en veranderingen, zonder in overleg! Geen koffie bij clienten! Zitten ze op kantoor bij Aafje in dat dure pand, waar t wemelt van de case managers, ook de gehele ochtend zonder koffie??? Bovendien als je, je ziek meld willen ze je medicijnen weten (waar ze geen recht op hebben) en moet je, je gedurende je ziekteperiode je elke dag telefonisch melden!!! Personeel durft niets te zeggen, ivm hun baantje. Hoop ontevredenheid onder clienten. Regelmatig, langere periodes geen hulp, bovendien steeds wisselend!!! Kortom, ondergewaardeerd, onderschat (uurloon, is ook om te huilen), kinderachtig, niet serieus genomen, daarbij hebben zij ook totaal geen kennis van clienten!!!
Je wordt gerust naar een psychiatrisch patient gestuurd, waar maatschappelijk werkster meer op zijn plaats zou zijn!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Te veel!
Was deze review waardevol?Ja 51Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Iedereen is vriendelijk en behulpzaam,werksfeer is goed
Stagiaire receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 maart 2017
Ik vind dat er een prettige positieve werksfeer is.
Gezellige collega's
Leuke werkzaamheden

Als receptioniste heb ik al veel geleerd
Het is een dynamisch beroep waar veel gevraagd wordt van je oplossend vermogen, je steeds in contact staat met clienten en collega's.
Daarnaast zijn er ook nog een aantal administratieve werkzaamheden.
Het is belangrijk dat je een goede gastvriendelijke uitstraling hebt.
Elke dag is weer anders met nieuwe uitdagingen
Pluspunten
veel variatie in mogelijke banen.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving en collegiale collega's
Helpende thuiszorg (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid13 maart 2017
Leuke en lieve collega's, opweg naar zelfsturendeteam
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Helpende/planner (huidige medewerker) –  Rotterdam Prinsenland27 februari 2017
Ik ben blij en dankbaar dat ik naast mijn functie als helpende ook de mogelijkheid heb gekregen om me te ontwikkelen als planner.
Minpunten
weinig personeel op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
activiteitenbegeleider intra-en extramuraal
Activiteitenbegeleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord14 augustus 2016
Het werk heb ik 30 jaar met veel plezier gedaan, super team, dankbare cliënten, veel uitdaging.
Mis me werk nog dagelijks. Op een aso manier is ons team wegbezuinigd, met leugens en verzinsels.
Pluspunten
geweldig team
Minpunten
na 30 jaar 200% inzet als vuil aan de kant gezet
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke
Aafje thuishulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht24 mei 2016
Ik had leuke mensen gekregen.Je werk bij mensen thuis. Het waren leuke tijden met de mensen.
Pluspunten
flexibiliteit
Minpunten
geen pauze
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wat ik bij deze bedrijven heb geleerd en meegemaakt.
thuis (voormalige medewerker) –  Rotterdam19 december 2015
Ik had meestal vaste klanten en vaste adressen, Als ik nieuwe adressen kreeg dan bereidde ik me voor hoe ik daar met de auto moest komen. Wat ik geleerd heb is dat ik met veel mensen contact heb gemaakt waardoor ik ook socialer ben geworden.
Ik vond de diretie lieve mensen en ook begripvol en duidelijke mensen.
Ik had goed contact met mijn collega's,
Ik vond verder niets moeilijk, En wat ik het leukste vond ik dat ik zelfstandig werkte.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
weinig reistijd
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezelligheid bij ouderen mensen thuis
Hulpthuis (huidige medewerker) –  Barendrecht, ZH18 december 2015
Het contact met de klanten is gezellig en goed.
Het werk is leuk om te doen.
Pluspunten
Je fiets overal naar toe
Minpunten
De tijd tussen de ene klant naar de andere klant is soms te kort
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een fijne functie die ik met veel inzet en plezier heb uitgevoerd. Helaas is er een andere bedrijfvoering gekomen waar ik niet achter kon sta
Leiding geven aan medewerkers (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid, ZH15 december 2015
Leiding geven aan 24 werknemers in de uitvoerende zorg in de wijk die lichamelijke verzorging geven aan cliënten in Rotterdam Chalois .
De planning voor zowel ochtend, middag, avond en weekend.
Bij uitval zorgen voor vervangende krachten.
Het onderhouden van cliënt contacten.
Het aansturen van de medewerkers ( functionering gesprekken , werkbesprekingen, functionering voortgang gesprekken)
Sollicitatiegesprekken voeren .
Goed contact met collega`s , op een positieve manier feedback geven aan ondersteunde administratieve collega`s.
Het moeilijkste van de baan is om slechtnieuws gesprekken te voeren, met zowel de medewerkers als de cliënten.
Het leukste zijn de contacten met medewerkers die Multi cultureel zijn. het vertrouwen die ik hun heb kunnen geven.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
huishoudelijk werk
alfahulp (voormalige medewerker) –  Dordrecht, ZH9 november 2015
hier ging het om het huishouden van cliënten in orde te houden en bij te houden. te helpen met boodschappen
Pluspunten
dankbare clienten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Helpende thuiszorg met medicijnmodule (voormalige medewerker) –  Helpende plus medicijnmedule11 oktober 2015
Ik had leuke collegas, erg collegiaal. Ik werkte in de thuiszorg. Ik was zelf verantwoordelijk voor mijn werkindeling en dat vond ik fijn. Het was een zelfstandige baan
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een leuke woonzorginstelling
oproepmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH10 augustus 2015
Als oproep medewerker heb ik bij Aafje erg veel geleerd. Elke dag leerde je wel wat nieuws, de collega's waren erg vriendelijk tegenover de ouderen, mantelzorgers en andere collega's.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige en leerzaam bedrijf
Gezondheidzorg Helpende (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH4 augustus 2015
stage

ik heb het heel leuk gehad bij Aafje zorghotel
ik hbe gewerkt op de PG afdeling en dan verzorgde ik patient die lijden aan dementie.
het was een gezellige en sfeer volle afdeling en ook erg leerzaam.

ik heb er veel geleerd en door deze ervaring heb ik nog meer respect gekregen voor de zorggevers.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibel werken
Thuishulp (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid, ZH30 juli 2015
het leukste van de baan is dat je nieuwe mensen leren kennen en je geef hulp aan hun . je maak altijd een praatje met hun en ik werk lekker op mijn gemaak en goed.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, leuke functie
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Ridderkerk30 juni 2015
Als gastvrouw werk ik op de huiskamer van een verzorgingshuis. De meeste bewoners op de huiskamer hebben een stadium van dementie. Ik zorg ervoor dat ze voldoende eten en drinken. Het is best wel 'moeilijk' om een activiteit te verzinnen waaraan ze allemaal mee kunnen doen omdat de meeste niet meer zoveel zelf kunnen.
Het blijft dankbaar werk en je doet het voor die mooie glimlach die je soms krijgt.
Pluspunten
Onregelmatige diensten
Minpunten
te weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Barendrecht16 april 2015
Heel leuk om medewerker te zijn. Het geeft een goed gevoel om mensen te helpen en ze blij achter te laten. Soms is het wat slecht geregeld maar dan wordt er wat geregeld.
Pluspunten
Leuke mensen
Minpunten
Slechte communicatie naar klanten en collega's
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Aafje. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 43 reviews
513
412
313
23
12

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,8Bedrijfscultuur

Reviews over Aafje gesorteerd op locatie