A3fix
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

A3fix Carrières en werk

Over ons
Wie zijn wij? A3fix is een familiebedrijf en dit laten wij onze medewerkers ook voelen. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers zich thuis voelen en stimuleren onze medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.
Wij werken met een team van 104 enthousiaste mensen die door ons worden opgeleid tot allround specialisten op het gebied van logistiek. Door
 – meer... het gevarieerde werk wat wij verrichten hebben wij een schat aan ervaring en denken wij altijd in oplossingen.

Wat doen wij? Wij staan met onze verschillende teams van A3Fix dagelijks klaar om logistieke projecten te fixen op verschillende locaties in de omgeving Alkmaar. De projecten bestaan uit verschillende magazijnwerkzaamheden zoals containers laden en lossen, orderpicken, pakketten inpakken en het sorteren van pakketten. Indien je in het bezit bent van een geldig certificaat kun je bij A3Fix ook aan de slag als heftruckchauffeur of reachtruckchauffeur.


Kom jij werken bij A3Fix? Werken bij A3Fix betekent werken in een jong en gemotiveerd team. Ons teams bestaat uit ruim 104 enthousiaste werknemers die het beste uit zichzelf willen halen. Er zijn veel gevarieerde werkzaamheden en elke dag is weer een nieuwe uitdaging.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij A3fix te werken?

3,4
Werk-privébalans
3,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,2
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,6
Bedrijfscultuur