A.S. Watson Group Reviews

48 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 51 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
................
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heteren14 juni 2016
Slechte werksfeer, en respectloze leidinggevende.............
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel doorgroei mogelijkheden
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Helmond4 april 2016
Veelzijdig werk met goede doorgroei mogelijkheden. Veel communicatie met collega's en meerdere, goede feedback op ontwikkelingspunten. In leidinggevende functie vond ik de balans tussen werk en privé erg moeilijk.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige sfeer
logistiek medewerker (huidige medewerker) –  heteren19 januari 2016
gezellige sfeer, collegas helpen als t moet.
hard werken maar dagen gaan snel. en als je doorgaat dan is t niet moeilijk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken met weinig feedback
Gediplomeerd Eerste Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht, UT29 december 2015
Het was een hele leuke baan en ondanks flinke inzet toch geen vast contract gekregen. Heel veel te doen op een dag met steeds minder wordende middelen/uren inzet.
Pluspunten
Klantencontact!!
Minpunten
Weinig positieve feedback van leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte voorwaarden voor uitzendkrachten
all roundmagazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heteren, GE29 december 2015
materialen zijn kapot, iedere dag afwachten of je misschien wel of niet kan werken, slechte reiskosten vergoeding laag salaris, werkplek en toiletten zijn vies enzovoort enzovoort
Pluspunten
geen
Minpunten
al het boven genoemde en nog meer
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nice place to work for - great people to meet
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Heteren, GE15 december 2015
A.S. Watson is een prima werkgever. Het 2 - ploegen systeem is niet ideaal maar de collegialiteit van de werknemers maakt veel goed. Dat is de kracht van het bedrijf A.S Watson.
Ik heb veel opgestoken bij het bedrijf. Voornamelijk hoe het is om te werken in een team en de gang van zaken in een groot magazijn. Van het binnenkomen van goederen, het verwerken van deze goederen op de juiste afdeling en het uiteindelijk gereedmaken voor verzending naar de afnemer. Een mooi staaltje supply chain managment. De besluitvorming over op te lossen problemen vormde een grote uitdaging.'hoe krijgen we een product op tijd bij de klant' 'wanneer besluiten we om een extra dienst te gaan draaien' 'waarom is een probleem ontstaan en als we geen oplossing kunnen bedenken, moeten we de klant teleurstellen? Dit leverde uiteraard veel stress op en dat is juist een goede drijfveer voor mij.
Voor mij persoonlijk was het werken in diensten, uiteindelijk, het moeilijkst om mee te gaan.
Pluspunten
gratis coffee
Minpunten
moeilijk in de middagdienst om parking te vinden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige down to earth werksfeer met voldoende vrijheid
Afstudeerder HRM (huidige medewerker) –  Renswoude17 november 2015
Ik studeer momenteel af bij A.S. Watson en ervaar dit als zeer prettig. Iedereen is behulpzaam, vriendelijk en ook als stagiair heb ik het gevoel volledig verantwoordelijk te zijn voor mijn eigen project.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen slecht bedrijf maar men moet heel snel werken
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heteren, GE22 oktober 2015
Het moeilikste van deze baan was dat men heel snel en hard moest werken.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en productief
Medewerker Werkzaamheden (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH20 september 2015
Werkzaamheden verrichten zoals vakken vullen en klanten begeleiden. Aardige collega's.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Snel aan een baan gekomen toen ik het nodig had
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heteren, GE12 september 2015
Vraagt geen werkervaring, ik werd voor een dag in geleerd om orders te pikken voor Kruidvat en Trekpleister.

Er zijn gezellige mensen en leuke collega's.

Na 1.5 jaar willen ze jou eruit
Pluspunten
Snel aan de bak
Minpunten
Saai werk, niet altijd ingepland, weinig kans op contract
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel samenwerken om tot een goede productie te komen.
Magazijn Medewerker B en Voice Specialist (voormalige medewerker) –  Heteren, GE10 augustus 2015
Ik ken alle prodcutie afdelingen waardoor ik veel kennis heb opgedaan. Zo kan ik goed met een (electrische) pompwagen, heftruck, hoogbouw en reachtruck overweg. Heb ik veel systemen leren kennen. Daarnaast werkt het bedrijf veel met Lean en 5S. Het leukste is de afwisseling van de werkzaamheden op mijn huidige afdeling. Tevens kan je altijd bij de teamleiding terecht en worden de op- en aanmerkingen opgepakt.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Heteren, GE4 juli 2015
Als je echt een harde werker bent, kan je er goed wezen.
Maar wel alleen maar dan.
Pluspunten
Je hoeft thuis niet meer te sporten
Minpunten
Je bent thuis bekaf
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Kruidvat Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam5 juni 2015
Ik heb hier altijd met plezier gewerkt.
Ik heb het altijd heel druk gehad binnen in de Kruidvat B.V. , maar heb dit ook altijd heel leuk gevonden.
Ik heb binnen een korte termijn al alleen mogen openen en sluiten en dit gaf mij ook meer zelfvertrouwen. Er zijn dagen geweest waar bij ik de hele dag alleen heb moeten staan zonder een filiaalmanager/assistent manager.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Van ondernemersgevoel naar volgzame leider
Filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 december 2014
Ik heb er heel plezierig gewerkt van 2005 tot begin 2010. Daarna groeiden we uit elkaar.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
eentonig
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Heteren, GE10 december 2014
eentonig werk, je hebt geen ervaring voor nodig. Wel leuke collega's om mee te werken. Je moet wel door kunnen werken.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Eerste medewerker Accounting op de afdeling (huidige medewerker) –  Renswoude26 oktober 2014
Het is erg prettig om binnen AS Watson te werken vanwege de informele werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne sfeer
Vakkenvullen (voormalige medewerker) –  Roermond26 augustus 2014
Vakken vullen was minder leuk, maar wanneer we dat samen deden werd het heel gezellig.
Soms had ik last van mijn rug vanwege optillen.
De collega's waren heel aardig en de managers natuurlijk ook.
Was deze review waardevol?JaNee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kruidvat
verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  utrecht29 juli 2014
een dagje werken is het vullen/bijvullen van de winkel. de winkel netjes en op orde houden. schoonmaken en klanten te woord staan. ik heb daar geleerd om zelf stappen te onder nemen. ik ben daardoor heel zelfstandig geworden en kan zelf inzien waar er veranderingen kunnen worden gedaan even de puntjes op de i te zetten. het leukste van de baan was dat je elke dag andere dingen te doen had en veel verschillende mensen ontmoette
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het was een gezellige werksfeer
gediplomeerd verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH5 mei 2014
vakken vullen, vracht lossen, schoon maken en kassa opmaken. ik heb geleerd hoe je vracht aan moet nemen en hoe je kassa moet opmaken. hoe je producten moet afschrijven, hoe je prijskaartjes moet maken. de districmanager kwam niet elke dag. ik kon goed met mijn collega's opschieten. we maakte lol en hielpen elkaar. dat je per uur of minuut iets af moest hebben, dat was het moeilijkst. het leukste aan de baan was. dat je klanten hielp en dat iedereen elkaar hielp.
Pluspunten
de gezelligheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
d
Gastheer/Beveiliger (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH14 maart 2014
veel verantwoordelijk,aansturen van personeel op gebied van beveiliging en klantvriendelijkheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij A.S. Watson Group. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 51 reviews
57
419
315
25
15

Waarderingen per categorie

3,2Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,1Bedrijfscultuur

Reviews over A.S. Watson Group gesorteerd op locatie