4funkyflavours
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

4funkyflavours Carrières en werk

Over ons
4funkyflavours is een jong, ambitieus fashionlabel. De kleding kenmerkt zich door de rijke diversiteit aan kleuren en groot aanbod aan prints.

De kracht van 4funkyflavours ligt in het teamwork en de inzet van het volledige team, zowel op creatief als op zakelijk gebied, om te blijven ontwikkelen en groeien. Ons creatieve team bestaat momenteel
 – meer... uit vier personen. Naast de productontwikkeling zijn er vele andere aspecten die speciale aandacht behoeven. Ons gehele team bestaat uit een breed scala aan persoonlijkheden, een echte mengeling van karakters die elkaar versterken en aanvullen.

We begonnen met relatief weinig ervaring in de mode, maar daarentegen veel kennis en liefde voor kinderen en hun perceptie van de wereld. Dit gecombineerd met een onbedwingbare drang om onderscheidend te zijn en zowel een kwalitatieve als creatieve bijdrage te willen leveren aan datgene wat er al beschikbaar is. Met veel enthousiasme en een positieve benadering begonnen we in 2009 aan onze missie om meer kleur in de wereld aan te brengen.


De kindercollectie is beschikbaar in de maten 50-56 t/m 170-176 voor jongens en meisjes en daarnaast heeft 4funkyflavours een uitgebreide dames- en herencollectie.
 – minder
Wie zijn wij