Ontdek wat je kunt doen als je baan beïnvloed wordt door het coronavirus.

Indeed gebruiken om naar vacatures te zoeken tijdens de coronacrisis preview

Over het zoeken naar een nieuwe baan en productief blijven als je vanuit huis werkt - ook in moeilijke, onzekere tijden.

Werken tijdens de coronacrisis preview

Lees tips voor productief en gezond thuiswerken.

Handleiding voor thuiswerken preview

Zoek naar en solliciteer op vacatures die bij je passen

Vacatures zoeken met Indeed

Filter op vacaturetype, locatie, salaris en meer

Vacatures zoekenThuiswerkvacatures zoeken

Meer artikelen

Tips voor omgaan met werk tijdens de coronacrisis.Meer weergeven arrow right
Stappenplan: Snel een baan vinden preview

In dit artikel vind je stappen om snel een baan te vinden en tips om ervoor te zorgen dat je je onderscheidt tijdens een sollicitatiegesprek.

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, vragen veel werkgevers hun personeel om thuis te werken en vindt ook het wervingsproces op afstand plaats. Oplichters zouden kunnen profiteren van de huidige onzekerheid.

De uitbraak van het coronavirus heeft enorme gevolgen voor onze maatschappij. Er zijn stappen die je kunt nemen als je plotseling geen werk meer hebt.

Tools en tips voor werkgevers

Werven makkelijk gemaakt met alle informatie op één plek. Je vindt hier tips en advies voor recruitment via Indeed, informatie over wervingstools, en meer.Meer weergeven arrow right
Best practices voor virtuele sollicitatie­gesprekken preview

Hoe je met succes virtuele sollicitatiegesprekken kunt houden zodat je mensen kunt blijven aannemen tijdens de coronacrisis.

De overgang naar thuiswerken tijdens de coronacrisis kan een grote uitdaging vormen, maar deze tips kunnen je helpen om deze omschakeling efficiënt te laten verlopen.

Bedrijven over de hele wereld zullen last hebben van het coronavirus. Lees hier wat je kunt doen om om te gaan met tijdelijke sluitingen, werktijdverkorting en beperkte openingstijden.