Pagina 1 van 318 vacatures
Voor Careyn locatie Bernissesteyn in Zuidland zoeken wij een: Als helpende bij Careyn ben je het aanspreekpunt voor onze bewoners. Dat maakt de uitdaging groot.
Hellevoetsluis
Voor Careyn locatie de Rozenhoek zoeken wij een: Als helpende bij Careyn ben je het aanspreekpunt voor onze bewoners. Dat maakt de uitdaging groot.
Voor Careyn locatie Hart van Zuidland zoeken wij een: Als helpende bij Careyn ben je het aanspreekpunt voor onze bewoners. Dat maakt de uitdaging groot.
Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal!; Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn…
€2.533 - €4.021 per maand
De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Binnen Careyn zijn er volop mogelijkheden om je te…
De ouderenzorg is in ontwikkeling, Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Voor informatie over de functie kunt u contact opnemen met…
Hellevoetsluis
Daar zetten de teams van Careyn zich voor in. Voor Careyn locatie Torenhoeve zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste:
Careyn JGZ gaat vanaf 1 januari 2020 de jeugdgezondheidszorg 0-18 jaar in Zuid-Holland Zuid en de jeugdgezondheidszorg 0-4 jaar in de stad Breda verzorgen.
€2.533 - €4.021 per maand
De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Careyn Rosendael staat in Utrecht Noord in de wijk…
€1.839 - €2.669 per maand
De ouderenzorg is in ontwikkeling, Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. Snavelenburg van Careyn doet er toe in Maarssen.