Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 30.894 vacatures
€10,43 per uur
Met een mooi marktconform salaris van 10,43 euro en daarnaast bouw je ook nog eens vakantiegeld op! Uren per week24 - 40 uur. Je eigen callcenter in huis.
Met een mooi marktconform salaris en daarnaast bouw je ook nog eens vakantiegeld op! Uren per week32 - 40 uur. Je eigen callcenter in huis.
Met een mooi marktconform salaris en daarnaast bouw je ook nog eens vakantiegeld op! Uren per week20 - 40 uur. Je eigen callcenter in huis.
€3.917 per maand
Je werkt mee aan de in- en externe communicatie en adviseert en ondersteunt het bestuur, managers en (medisch) specialisten bij het on- en offline bouwen aan…
Je bent het aanspreekpunt én de verbindende factor voor bewoners gedurende de hele bouw- en onderhoudsperiode. Maar ook iemand die daadkrachtig en duidelijk is.
Ervaring met receptiewerk en/of in een dienstverlenende functie en affiniteit met bouw en infrastructuur is een pre; Maak kennis met FM at Work!
Ook bouw je pensioen op bij ons fonds en bieden wij een tegemoetkoming in reiskosten voor woon- werkverkeer en gratis parkeren op ons eigen terrein.
Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop.
Ministerie van Justitie en Veiligheid, Dienst Just...
Nieuwegein
€3.452 per maand
We zoeken enthousiaste proactieve mensen die mee willen bouwen aan de toekomst. Werken in de penitentiaire inrichting (P.I.). Het credo op dit vlak zal zijn:
Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 49 vestigingen en een online webshop.