Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 179 vacatures
Werken vanuit ons hart, dát is wat we bij Allerzorg doen. Vanuit deskundigheid en met respect en waardering voor onze cliënten leveren we elke dag weer de beste…
Sir Winston Leisure Group
Rijswijk
Ben jij een professional in de boekhouding en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamische omgeving? Tot jouw takenpakket behoren o.a.:
Elinex Power Solutions
Ridderkerk
Als Boekhouder verzorg je allerlei administratieve afhandelingen rondom de financiën. Voor onze afdeling Finance & Control zoeken wij per direct een Boekhouder.
In deze functie ben je als teamlid van een gedreven team op ons hoodkantoor Vianen mede verantwoordelijk voor volledige (financiële) administratie van ons…
Jouw flexibiliteit en analytisch vermogen maken jou onze ideale boekhouder. Hier krijg je als boekhouder de kans om je verantwoordelijkheid te pakken in jouw…
Phidra Accountants & Adviseurs
Haarlem
Wegens groei van de bedrijven is men op zoek naar een Allround Boekhouder welke voldoet aan de bovenstaand genoemde competenties en functie-eisen.
€3.000 - €3.600 per maand
Minimaal 5 jaar ervaring als Boekhouder. Een uitgeverij in Rotterdam zoekt een Boekhouder voor 24 uur per week. Verzorgen van de fiscale aangiften.
Velserbroek
€63.985 per jaar
Minimaal 5 jaar ervaring als boekhouder. Een veelzijdige financiële rol vervullen bij een duurzaam bedrijf met een maatschappelijk belang?
Verantwoordelijk voor de complete boekhouding van A tot Z. Financiële analyses maken en controles uitvoeren. Beheren en optimaliseren van processen.
€2.700 - €3.000 per maand
Heb jij ervaring als allround boekhouder en ben je een echte teamspeler dan zie ik graag jouw cv tegemoet. Zorg dragen voor de facturatie.