Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 4.349 vacatures
Met meer dan 400 enthousiaste medewerkers binnen onze 25 vestigingen behoren we tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland.
Heb jij net zo'n passie voor de automotive industrie als wij? Breed georiënteerd in de techniek, bij voorkeur in een automotive omgeving.
Amega
Dordrecht +1 plaats
Heb jij op dit moment een tussenjaar en vind je het leuk om in die tijd te werken in ons magazijn? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het voorraadbeheer in ons…
Syncreon delivers tailored, progressive and scalable solutions to premier global automotive and technology brands, such as Jaguar Land Rover, Harley Davidson,…
ConSol Partners
Eindhoven
Knowledge of automotive safety standards (ISO 26262, ASIL). Bachelor (BSc), Mechanical or Electrical or Automotive Engineering. Other requirements are that of:
€5.414 per maand
Transport en Logistiek, Automotive Almelo en Automotive Hengelo. Je geeft leiding aan het onderwijsteam Automotive Almelo. Wat je nog meer moet weten.
Mulder Autobedrijf is officieel merkdealer van Peugeot en Citroën en maakt onderdeel uit van de Mulder Automotive Groep. Enige technische kennis heeft een pré.
Mulder Autobedrijf is officieel merkdealer van Peugeot en Citroën en maakt onderdeel uit van de Mulder Automotive Groep. Enige technische kennis heeft een pré.
Ben jij een energieke Key accountmanager die gesprekspartner en spin in het web wil zijn voor diverse projecten in de automotive industrie?
De kans om onderdeel te zijn van de digitale revolutie van de automotive branche. Wat je bij ons gaat doen. Jij zorgt dat de showroom er representatief uitziet…