Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 645 vacatures
Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Algemeen ondersteunend medewerker (24-32 uur).
Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Algemeen ondersteunend medewerker (24-32 uur).
SJG Weert
Weert
€1.670 - €2.404 per maand
Als logistiek medewerker apotheek beheer, bestel, controleer en transporteer je farmaceutische goederen binnen en buiten de apotheek.
Aan de slag als Ambitieuze Teamleider Apotheek a.i. Wij zijn een grote allround apotheek, die georganiseerd is in de units medicatiebegeleiding klinisch en…
€4.466 per maand
In een modern ingerichte apotheek zijn circa 175 medewerkers werkzaam. De apotheek is ISO 9001 gecertificeerd en heeft een GMP(z) erkenning.
Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Maak jij ons team weer compleet?
Als medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH) werk je met ongeveer 35 collega’s binnen de CSA, onderdeel van de afdeling Apotheek van het Radboudumc.
€2.336 - €3.490 per maand
Je werkt nauw samen met de kwaliteitsfunctionarissen van de HagaApotheek (poliklinische apotheek) en de ziekenhuisapotheek van het LangeLand Ziekenhuis in…
€1.869 per maand
Divisie Operatiecentrum en Intensive Care bestaat uit de afdelingen Anesthesiologie, Biomedical Engineering & Physics, IC Volwassenen, het OK complex en de…
Amsterdam Zuid
€2.351 - €3.184 per maand
Het onderzoek van de afdeling Klinische Farmacologie en Apotheek is gericht op de optimalisatie van het effect van medicijnen. Wat we van je verwachten.