Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 8.595 vacatures
€4.225 per maand
Als Accountmanager Social Return acquireer je vacatures vanuit de aanbestedingen die de gemeente Rotterdam toekent aan haar leveranciers.
Zutphen Heeftwerk
Zutphen
Wat bieden we je als Accountmanager. Ter vervanging zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de positie van Accountmanager.
ACCOUNTMANAGER PARTS BMW & MINI (40 UUR). Wij zoeken een Accountmanager Parts die proactief aan de slag gaat met de verkoop van originele BMW en MINI onderdelen…
€2.600 - €3.250 per maand
Dan ben jij de accountmanager buitendienst die wij zoeken! Twente - voor ons team digital zoeken wij een Accountmanager Twente.
€26.000 - €32.000 per jaar
Als Junior Accountmanager bij Profource werk je zelfstandig binnen een team van 9 accountmanagers, van junior tot senior niveau. Kom je er even niet uit?
HQtalent Werving & Selectie
Amsterdam
€3.500 per maand
Je belt het bestaande en grote klantenbestand na, nodigt klanten uit, ontvangt en adviseert hen. Vanuit een prachtig kantoor met rustgevend uitzicht op een mooi…
In deze uitdagende buitendienstfunctie ben jij het gezicht van de Technische Unie. De nadruk van deze functie ligt op relatiebeheer en het adviseren over onze…
€3.040 - €4.338 per maand
De functie van Accountmanager is ingedeeld in salarisschaal H (min. Het team bestaat uit vier accountmanagers en een commercieel medewerker binnendienst.
PQR
Utrecht
Minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager in het zorgsegment; Maak jij hét verschil als accountmanager voor je klant en voor je organisatie?
Voor de regio Arnhem/Zutphen zijn wij opzoek naar een Accountmanager voor het merk Sigma. Woonachtig in de regio Arnhem/Zutphen is een pré;