Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is de Indeed Academy?

De Indeed Academy is het enige officiële trainingsprogramma dat je helpt om alle mogelijkheden van het Indeed-recruitmentplatform te ontdekken.

Is de Indeed Academy-content beschikbaar in andere talen?

Op dit moment wordt de Indeed Academy-content alleen aangeboden in het Nederlands, Duits en Engels. De content is wereldwijd toegankelijk voor iedereen.

Hoeveel kost Indeed Academy?

Indeed Academy is helemaal gratis, inclusief alle video-e-learnings en testen.

Is Indeed Academy mobielvriendelijk?

Ja! Ga via je favoriete mobiele browser naar Indeed Academy voor eenvoudige toegang tot de Indeed Academy-e-learnings, waar je ook bent. Voor optimale prestaties raden we Google Chrome of Firefox aan.

Is het behalen van de Indeed Academy Recruitment Graduate-status iets voor mij?

Als je wilt leren hoe je sneller toptalent vindt en aantrekt en je je recruitmentvaardigheden wilt verbeteren, dan is het zeker iets voor jou! Iedereen die Indeed wil gebruiken als een recruitmentmiddel kan profiteren van dit programma. Zelfs als je geen vacatures op Indeed plaatst, kun je leren hoe je Indeed gebruikt voor het werven van talent en het boosten van je employer brand.

Kan ik deelnemen aan het Indeed Academy Recruitmentprogramma als ik geen recruiter ben?

Ja! De Indeed Academy Recruitment-e-learnings zijn ontworpen om iedereen te helpen die Indeed wil gebruiken voor het zoeken naar werknemers – van recruiters tot HR-managers, kleine ondernemers en meer. Het enige dat je nodig hebt om deel te nemen aan de e-learnings en een Indeed Academy Graduate te worden, is een Indeed-account! Heb je nog geen account? Maak er een aan — het is gratis!

Lees meer

E-learnings

Wat is het Indeed Academy Recruitmentprogramma?

Het Indeed Academy Recruitmentprogramma is een reeks e-learnings gericht op het gebruik van Indeed voor het sneller vinden, aantrekken en werven van toptalent. Elke e-learning is ontworpen met recruiters en hiring managers in het achterhoofd.

Moet ik de e-learnings binnen een bepaalde tijd afronden als ik eenmaal begin?

Elke Indeed Academy-e-learning is on-demand beschikbaar zodat je ze in je eigen tempo kunt bekijken. Neem zoveel tijd als je nodig hebt voor het voltooien van iedere e-learning. Het Indeed Academy-platform houdt je voortgang bij.

Moet ik de e-learnings in de aangegeven volgorde volgen?

Nee! Je kunt de e-learnings in elke willekeurige volgorde volgen of alleen de e-learnings bekijken die bijdragen aan jouw leerdoelen. Daarover gesproken, we raden je aan om alle e-learnings te checken om het meeste uit het programma te halen. Elke e-learning biedt de kans om iets nieuws te leren en meer uit je recruitmentactiviteiten te halen!

Ik maak geen gebruik van het Indeed-werkgeversdashboard. Waarom moet ik hier iets van weten om de Graduate-status te behalen?

We hebben Indeed Academy opgezet om een volledig overzicht te bieden van alle Indeed-producten, dus we verwachten van onze deelnemers een basiskennis van alle Indeed-tools. Maak je geen zorgen – we zullen je nooit iets vragen over een onderwerp dat niet in de e-learnings terugkomt!

Hoe vaak wordt de Indeed Academy-content geüpdatet?

Indeed Academy streeft ernaar up-to-date te blijven met de bestaande Indeed-data en -ervaringen. Onze developmentteams zijn continu bezig met het testen van nieuwe functies en het verbeteren van het Indeed-platform. Daardoor kan jouw ervaring een beetje anders zijn dan wat je ziet in de Indeed Academy-e-learnings. We updaten e-learnings regelmatig om verbeteringen en updates door te voeren.

Wat moet ik doen als ik suggesties heb voor nieuwe onderwerpen of e-learnings?

We horen ze dolgraag! Neem contact met ons op.

Ik ondervind technische problemen of problemen bij het navigeren op de Indeed Academy-site. Waar kan ik terecht voor hulp?

Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag met je al je vragen.

Lees meer

Diploma

Hoe lang duurt het om een Indeed Academy Recruitment-diploma te behalen?

Iedereen is anders – sommige mensen onthouden in een keer alles wat ze horen, anderen zullen sommige e-learnings of lessen misschien meerdere keren moeten kijken. We raden je aan om aantekeningen te maken tijdens de video’s en deze door te nemen vóór het maken van een test. Om snel samen te vatten wat je hebt geleerd gebruik je de handige tip sheets bij elke e-learning.

Moeten de testen binnen een bepaalde tijd worden afgerond?

Nee, je hebt zoveel tijd als je nodig hebt om ze te voltooien. Als je een test verlaat voordat je deze hebt afgerond, wordt je voortgang opgeslagen voor als je weer terugkeert. Je kunt echter geen vragen aanpassen die je al eerder hebt beantwoord.

Wat gebeurt er als ik niet slaag voor een test? Kan ik deze opnieuw doen?

Geen zorgen – als je een test niet haalt, krijg je meerdere kansen om deze over te doen. Je krijgt informatie over de vragen die je verkeerd hebt beantwoord en we verwijzen je naar bronnen die je kunnen helpen bij je volgende poging.

Wat krijg ik als ik een test afrond?

Als je een test succesvol afrondt, ontvang je een prestatiebadge in je Indeed Academy-bibliotheek. Deze badge is geen indicatie van je vaardigheid, maar een felicitatie voor je inspanningen. Na het voltooien van alle vier de testen ben je geslaagd voor de Indeed Academy.

Wat gebeurt er als ik slaag?

Geslaagden ontvangen een badge die hun Indeed-vaardigheid toont. De badge kan worden gebruikt op social media, in e-mailhandtekeningen en meer. Kort na je slagen ontvang je een e-mail die je toegang biedt tot speciale Indeed Academy-goodies om te pronken met je toewijding aan je vakgebied. Je krijgt ook speciale extraatjes en voordelen van Indeed.

Verloopt mijn Indeed Graduate-status?

Hoewel je Graduate-status niet verloopt, moedigen we je wel aan om de Indeed Academy-content regelmatig te bekijken nadat je bent geslaagd. Zo weet je zeker dat je altijd up-to-date bent met de beste en nieuwste informatie die Indeed te bieden heeft. Je kunt je Graduate-status op elk moment vernieuwen.

Betekent een Indeed Academy Recruitment-diploma dat ik een geweldige recruiter ben?

Hoewel we hopen dat Indeed Academy-deelnemers en geslaagden een hoop hebben geleerd over de best practices op het gebied van recruitment en werving op Indeed, is een Graduate-diploma geen certificering of bevestiging van je algemene recruitmentvaardigheden.

Waar kan ik de Indeed Academy Graduate-badge gebruiken?

Als je bent geslaagd ontvang je een opvolgmail met instructies voor het downloaden van je digitale badges. Voeg ze toe aan je socialmediaprofielen, persoonlijke websites, e-mailhandtekeningen of visitekaartjes! Graduate-badges mogen alleen door individuen worden gebruikt om hun Graduate-status te laten zien. Het is niet toegestaan om de Graduate-badge te gebruiken als organisatie of voor commerciële doeleinden.

Nu nog even de juridische zaken. Als je het Indeed Academy-diploma behaalt stem je ermee in en ga je akkoord dat je je op geen enkele manier voordoet als recruiter in naam van Indeed, werknemer van Indeed of welke andere vorm van medewerker of contractuele relatie van Indeed ook. Als je je hier toch schuldig aan maakt, kan Indeed je naar eigen inzicht verwijderen van de Indeed Academy.

Ik woon niet in Nederland, kan ik wel een Graduate-status behalen of goodies ontvangen?

Op dit moment wordt de Indeed Academy-content aangeboden in Nederlands, Duits en Engels. Als je buiten Nederland woont, ben je van harte welkom om deel te nemen aan de Indeed Academy-e-learnings en de Graduate-status te behalen als je je comfortabel voelt bij het volgen van de e-learnings in het Nederlands. Woon je in de Verenigde Staten of Canada? Ga naar indeed.com/academy of naar indeed.de/academy voor de Duitse Academy. Wees je ervan bewust dat de Indeed Academy-content en -informatie gebaseerd is op de markt die hoort bij de desbetreffende taal. Indeed Academy Graduate-goodies zijn helaas alleen beschikbaar voor inwoners van Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten en Canada.

Wie kan mijn Indeed Academy-activiteiten en resultaten van testen zien?

Als je dit niet hebt uitgezet tijdens de registratie, kan het bedrijf zoals weergegeven op je profiel rapportages opvragen van de activiteiten van al zijn werknemers, dus ook van jou. Als je dit hebt uitgezet, kan alleen jij je Indeed Academy-activiteiten en Graduate-status zien, tenzij je ervoor kiest dit met je netwerk te delen.

Hoe pas ik mijn e-mailadres of andere contactgegevens aan?

Als je bedrijfs- of contactinformatie verandert kun je gewoon je Indeed Academy-profiel updaten. Zo zorg je ervoor dat je account- en Graduate-badges zijn gelinkt aan je huidige werkgever en e-mailadres.

Lees meer