Leadership

Rony Kahan

Chairman

Rony Kahan

Chairman

Rony Kahan was in 2004 medeoprichter van Indeed en bekleedt momenteel de functie van Chairman of the Board van Indeed. Daarnaast is Rony ook Board Director van Recruit Holdings, het moederbedrijf van Indeed. Rony was tot 2012 President/Chairman van Indeed en tot 2013 CEO. Voorafgaand aan zijn werk bij Indeed was Rony in 1998 medeoprichter van jobsinthemoney.com, een toonaangevende vacaturesite voor financiële professionals. Deze website heeft hij in 2003 verkocht aan Financial News. Daarvoor werkte hij als technologisch consultant bij Andersen Consulting (tegenwoordig Accenture). Rony heeft een MBA (cum laude) gehaald aan INSEAD en een BSc (cum laude) in economie aan de Texas A&M-universiteit.

Hisayuki Idekoba

CEO

Hisayuki Idekoba

CEO

Sinds 2013 is Hisayuki ‘Deko’ Idekoba de Chief Executive Officer (CEO) van Indeed. Als CEO houdt hij toezicht op de strategie en visie van de organisatie. Indeed is momenteel actief in meer dan 60 landen en beschikbaar in 28 talen.
Voorafgaand aan zijn aanstelling als CEO was Deko Chairman van Indeed en zag hij toe op de overgang nadat Recruit Holdings het bedrijf had overgenomen in 2012. Hij is bovendien Managing Corporate Executive Officer bij Recruit. Deko is in 1999 voor Recruit begonnen en was verantwoordelijk voor de acquisitie en groei van vier internetbedrijven, waaronder websites gericht op de reis-, restaurant-, schoonheidssalon- en coupon branches. Onder zijn leiding hebben deze bedrijven meer dan USD 1,6 miljard omgezet. Dankzij zijn succes werd hij op 36-jarige leeftijd aangesteld als Corporate Executive Officer bij Recruit. Hij is de jongste persoon die deze functie ooit heeft bekleed. In 2013 stond hij in de top 40 jonge talenten van de Nikkei Sangyo Shimbun. Deko heeft zijn bachelor in de handelswetenschappen gehaald aan de universiteit Waseda.

Taichi Hattori

Senior Vice President of Finance

Taichi Hattori

Senior Vice President of Finance

Taichi Hattori is Senior Vice President of Finance bij Indeed. In deze functie houdt Taichi toezicht op het wereldwijde International Strategy-team dat verantwoordelijk is voor de lancering van nieuwe eenheden, international business intelligence en het identificeren van wereldwijde inkomstenmogelijkheden om de financiële rendabiliteit en groei van Indeed ook op lange termijn te garanderen.

Taichi was voorheen werkzaam als Vice President of Finance bij Indeed. In deze functie was hij verantwoordelijk voor beslissingen op het gebied van Financial Planning & Analysis wereldwijd, Sales Operations en de Revenue Strategy-teams. Daarnaast leidde hij ook de bedrijfsactiviteiten van Indeed in Japan. Taichi werkte eerder bij het moederbedrijf van Indeed, Recruit Co. In 2012 stapte hij over naar Indeed. Ltd. Hier heeft hij zes jaar lang verschillende functies binnen de afdeling Business Development bekleed, zowel op de Japanse en buitenlandse markt, op het gebied van bedrijfsstrategieën en risicokapitaalfondsen. Voordat hij bij Recruit aan de slag ging, werkte Taichi voor NTT Communications. Hier leidde hij verschillende wereldwijde projecten, zoals de ontwikkeling van een bankennetwerk in China en een livestream platform voor de Union of European Football Associations (UEFA).

Chris Hyams

President

Chris Hyams

President

Chris Hyams is President van Indeed. Als President is Chris verantwoordelijk voor innovatie en productgroei. Bovendien overziet hij de teams Product, Engineering, Search Quality, Corporate Development en Client Services.
Hiervoor was Chris Senior Vice President of Product bij Indeed. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het productaanbod van Indeed en daaraan gerelateerde werkzaamheden. Chris heeft in die tijd bijgedragen aan de opbouw en groei van een internationaal team bestaande uit product- en technologie deskundigen. Voor Chris bij Indeed terechtkwam, heeft hij B-Side opgericht, een bedrijf voor marktonderzoek, marketing en distributie van films. Hij was ook Vice President of Engineering bij Trilogy Software. Chris heeft een master in informatica behaald aan de universiteit Rice en een Bachelor of Arts in architectuur aan de universiteit Princeton.

Dave O'Neill

Chief Operating Officer

Dave O'Neill

Chief Operating Officer

Dave O’Neill is Chief Operating Officer bij Indeed. In deze functie ziet Dave toe op alle verkoop- en marketinginvesteringen en groei. Bovendien stimuleert hij bedrijfsefficiëntie. Hij is verantwoordelijk voor financiële, juridische, marketing- en verkoopteams.
Dave was eerder Chief Financial Officer voor Indeed. Als CFO was hij verantwoordelijk voor alle financiële verrichtingen en investeringsbesluiten om de financiële levensvatbaarheid en groei van het bedrijf op de lange termijn te garanderen. Voorafgaand aan zijn werk bij Indeed was Dave Executive Vice President en Chief Financial Officer bij Fantasy Sports Ventures. Deze verzameling websites met sportgerelateerde content werd overgenomen door de USA Today Sports Media Group. Daarvoor was Dave Vice President of Finance bij College Sports TV (CSTV), een kabel-tv-netwerk en digitaal mediabedrijf dat is verkocht aan CBS (en sindsdien is uitgegroeid tot CBS Sports Network). Dave heeft ook gewerkt als investeringsbankier bij Broadview International en Chase Securities.
Dave is magna cum laude afgestudeerd aan Boston College, in zowel financiën als communicatie, en heeft zijn MBA behaald aan de Kellogg School of Management van de universiteit Northwestern.

Andrew Hudson

Chief Technology Officer

Andrew Hudson

Chief Technology Officer

Andrew Hudson is Chief Technology Officer bij Indeed. Zijn functie houdt in dat Andrew verantwoordelijk is voor de teams Search Quality, Software Engineering en Data, die zich bezighouden met ontwikkelingen op het gebied van technologie en engineering binnen het bedrijf.
Andrew werd in 2005 aangesteld als CTO. Hij was een van de eerste medewerkers van Indeed en heeft de datagestuurde bedrijfscultuur van Indeed ontwikkeld. Hij heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van de technologieën voor Vacatures zoeken, registratie en analyse van Indeed.
Andrew heeft op jonge leeftijd zelf leren programmeren. Voor hij bij Indeed begon, heeft hij zich bewezen in internationale programmeerwedstrijden. Hij stond binnen de eerste twee jaar van zijn studie in de finale van de ACM International Collegiate Programming Contest en heeft als coach nog tweemaal de finale gehaald met zijn teams. Daarna heeft hij in 2003 de prestigieuze Programming Contest van de International Conference on Functional Programming gewonnen.
Andrew heeft een Bachelor of Science in informatica behaald aan de universiteit van Texas in Austin.

Lowell Brickman

General Counsel en Secretary

Lowell Brickman

General Counsel en Secretary

Lowell Brickman is General Counsel en Secretary bij Indeed. Hij zorgt ervoor dat het bedrijf voldoet aan de wetgeving en dat het risicoprofiel acceptabel blijft voor de raad van bestuur en de aandeelhouders van Indeed. Hij is tevens verantwoordelijk voor een team bestaande uit advocaten en juridische specialisten.
Lowell heeft meer dan 25 jaar ervaring als interne jurist en heeft zich gespecialiseerd in regelgeving rondom internet, internationaal recht en belastingzaken.
Hij heeft zijn Bachelor of Arts behaald aan de universiteit Brandeis en de graad Juris Doctor aan de Harvard Law School.

Paul D'Arcy

Senior Vice President of Marketing

Paul D'Arcy

Senior Vice President of Marketing

Paul D’Arcy, Senior Vice President of Marketing bij Indeed, maakt deel uit van het senior management van Indeed. Hij staat aan het hoofd van marketing, bedrijfsontwikkeling en samenwerkingsverbanden voor het bedrijf.
Paul heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technologiebranche. Hij heeft gewerkt voor enkele van de bekendste merken ter wereld, zoals Dell en Apple. Hij is onder andere gespecialiseerd in internationale trends op de arbeidsmarkt en de toekomst van werk. Hij laat regelmatig zijn mening horen in de media en heeft artikelen geschreven voor de Wall Street Journal, Forbes, CIO en de Huffington Post. Paul heeft zijn bachelor behaald aan de universiteit Wesleyan en een MBA aan Harvard.

Nolan Farris

Senior Vice President of Sales

Nolan Farris

Senior Vice President of Sales

Nolan Farris heeft 17 jaar in recruitment gewerkt, waarbij hij zich specifiek richtte op verkoop en verkoopmanagement. Als Senior Vice President of Sales bij Indeed is Nolan verantwoordelijk voor het internationale Sales-team met meer dan 1500 verkoop professionals die het pay-for-performance-advertentiemodel verkopen aan werkgevers, wervingbureaus en vacaturebanken. Zijn team zet zich in voor een duidelijke go-to-market-strategie voor de markt, in een verkoopcultuur waarbij statistieken een belangrijke rol spelen. Nolan vindt het belangrijk om een stimulerende omgeving voor zijn verkoopmedewerkers te creëren. Onlangs heeft Dale Carnegie, de trainingspartner voor de Sales- en Client Services-teams van Indeed, de prestigieuze Leadership Award toegekend aan Indeed. Dit is een prijs voor organisaties die hun medewerkers vooropstellen.
Voorafgaand aan zijn functie bij Indeed heeft Nolan negen jaar gewerkt voor Yahoo!, waar hij diverse functies in verkoop en verkoopmanagement bekleedde in Boston en New York. Hij is ook twee jaar werkzaam geweest voor het Change Management HR-team van Accenture in Boston en New York. Nolan heeft zijn bachelor behaald aan Union College.

Doug Gray

Senior Vice President of Engineering

Doug Gray

Senior Vice President of Engineering

Doug Gray is Senior Vice President of Engineering bij Indeed. Als lid van het senior management van Indeed stelt Doug bedrijfs- en ontwikkelingsprocessen op voor het Engineering-team. Hij is onder andere gespecialiseerd in productvernieuwing, verandering van processen en teamontwikkeling.
Hiervoor was Doug een senior manager bij Versata Software. Weer daarvoor heeft hij diverse senior-functies bekleed bij Trilogy, waar hij meer dan twaalf jaar heeft gewerkt. Doug heeft een Bachelor of Science in informatica behaald aan de universiteit Stanford.

Raj Mukherjee

Senior Vice President of Product

Raj Mukherjee

Senior Vice President of Product

Raj Mukherjee, Senior Vice President of Product bij Indeed, is verantwoordelijk voor het promoten van een internationale product visie en -strategie in samenwerking met het senior management. Hij overziet ook de dagelijkse activiteiten van het internationale product team, dat zich bezighoudt met zowel het huidige productportfolio als de introductie van nieuwe mogelijkheden.
Voordat hij bij Indeed kwam, was Raj Senior Vice President of Product bij GoDaddy, waar hij 14 miljoen klanten heeft geholpen om succesvolle online bedrijven te ontwikkelen. Hij heeft veel ervaring met MKB-klanten en heeft diverse succesvolle acquisities voor het bedrijf gerealiseerd.
Raj was eerder werkzaam in het Enterprise Platform-team van Google en was hoofd van de afdeling Product Management for Domains voor Google Apps en Google Drive voor ondernemingen. Daarnaast was hij Senior Product Manager van de afdeling Online Services bij Microsoft, waar hij verantwoordelijk was voor de product- en bedrijfsstrategie voor Office 365.
Raj heeft een dubbele MBA van de Haas School of Business van de University of California, Berkeley en de Columbia Business School. Hij heeft ook een bachelor in informatica en engineering behaald in India.

Hiroaki Ogata

Senior Vice President of Corporate Development

Hiroaki Ogata

Senior Vice President of Corporate Development

Hiroaki Ogata is Senior Vice President of Corporate Development bij Indeed. Hij is verantwoordelijk voor het toezien op en uitvoeren van alle aankoop- en investeringsactiviteiten van Indeed.
Voorafgaand aan zijn functie bij Indeed was Ogata Corporate Vice President Global Alliance and Corporate Development bij Recruit Holdings, de moederonderneming van Indeed. Hij heeft zijn kwaliteiten bewezen met succesvolle aankopen voor diverse bedrijfseenheden van Recruit, waaronder de aankoop van Indeed in 2012.
Hij heeft een Bachelor of Arts behaald aan de universiteit Tohoku.

Michele Watson

Senior Vice President of Client Success

Michele Watson

Senior Vice President of Client Success

Michele Watson is Senior Vice President of Client Success bij Indeed. Ze streeft ernaar de best mogelijke klantervaring te bieden voor elke werkzoekende en elke werkgever die Indeed gebruikt.
Voordat Michele in april 2017 bij Indeed begon, was ze Vice President of Customer Care and Payments & Risk voor Walmart.com. Ze had daar de leiding over de online activiteiten met betrekking tot klantenondersteuning, fraude en betalingen voor ‘s werelds grootste retailer. Michele was ook SVP of Global Customer Care voor Match.com. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring in klantenservice in diverse branches en werd altijd gezien als drijvende kracht achter verandering in de organisaties waarvoor ze werkte. Michele heeft haar bachelor in consumentenwetenschappen gehaald aan Texas State University.

Paul Wolfe

Senior Vice President of Human Resources

Paul Wolfe

Senior Vice President of Human Resources

Paul Wolfe is Senior Vice President of Human Resources bij Indeed. Hij maakt deel uit van het senior management van Indeed en zorgt ervoor dat de doelstellingen voor personeelsbeleid overeenkomen met de strategische richting die het bedrijf heeft gekozen. Hij houdt toezicht op alle vlakken van personeelsbeleid, waaronder werving van talent, behoud van medewerkers, compensatie, secundaire arbeidsvoorwaarden en ontwikkeling van medewerkers.
Paul heeft meer dan 15 jaar ervaring als executive in personeelszaken. Hij was Vice President en Senior Vice President bij verschillende bekende bedrijven, waaronder Match.com, Orbitz, Conde Nast en Ticketmaster. Hij is onder andere gespecialiseerd in talentwerving en -management, opvolgingsplanning, prestatiebeheer en leiderschapsontwikkeling. In zijn functies was hij verantwoordelijk voor internationale personeels programma’s en heeft hij zich effectief ingezet in diverse branches en bedrijfsculturen. Paul heeft een bachelor behaald aan de universiteit Nova Southeastern in Florida.