Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Zorgdomein

Pagina 1 van 43 vacatures
Aan de hand van helder geformuleerde maatschappelijke opgaven wordt gestreefd naar een stevige verbinding met de veiligheidsnetwerken en het sociaal- en…
Daarnaast is het handig als je ook bekend bent met Point en Zorgdomein. Schaak jij moeiteloos op meerdere borden tegelijk en weet je partijen te verbinden?
€2.849 per maand
Als directievoerder binnen onze Zorgdomein, ben je in staat als gekwalificeerd schouwer een bijdrage te leveren aan de projecten. Solliciteer dan op de functie:
€2.849 per maand
Als directievoerder binnen onze Zorgdomein, ben je in staat als gekwalificeerd schouwer een bijdrage te leveren aan de projecten. Solliciteer dan op de functie:
Werken bij een innovatieve organisatie binnen het zorgdomein. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de eindgebruikers en weet moeiteloos hun problemen op te…
ZorgDomein
Breukelen
Wij zijn ZorgDomein, hét onafhankelijke platform voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod in de zorg. In de zorg draait het altijd om mensen.
Xcent
Nederland
Wat onze professionals zo bijzonder maakt, is dat ze de brug slaan tussen het zorgdomein en specifieke kennis van de processen en EPD's.
Je hebt minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur binnen het zorgdomein; Beweging 3.0 zoekt een enthousiaste en gedreven teammanager voor locatie de…
Stichting ZorgImpuls
Rotterdam Centrum
Je adviseert en begeleidt bij het realiseren van netwerksamenwerking in de eerstelijnsgezondheidszorg en met andere zorgdomeinen. Nu en in de toekomst.
€2.769 - €4.892 per maand
Een team van ruim 165 enthousiaste medewerkers is in nauwe samenwerking met het werkveld verantwoordelijk voor eigentijds onderwijs, praktijkgericht onderzoek…