Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Zorg in Rotterdam

Pagina 1 van 8.249 vacatures
€1.265 per maand
Je hebt altijd al willen werken in de zorg, maarrr… je hebt het juiste diploma niet. Pameijer is een van de grootste aanbieders van zorg aan mensen met een …
€10,76 per uur
Een pensioenregeling bij Zorg & Welzijn; Jij bent een belangrijk schakel in de juiste zorg voor jouw cliënten. Op dagen en tijden die jou uitkomen.
Samenvijf
Schiedam
Samenvijf is een landelijk detacheringsbureau binnen zorg, welzijn en overheid. Dit ga je doen als Medewerker Publiekszaken. Alleen focussen op je opdracht?
€2.153 per maand
Je bent verantwoordelijk voor de verzorging en het schoonhouden van de leefomgeving van onze cliënten. Je verzorgt de kleding en het linnengoed en bereidt de…
Parkhotel Rotterdam
Rotterdam Centrum
Als Receptionist ben je altijd goedgemutst en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Vacature Receptionist(e) / Medewerker Front Office Hotel.
€2.567 - €3.117 per maand
Als administratieve spin in het web het proactief ondersteunen en ontzorgen van de senior-adviseurs HRM in hun dagelijks werk. Je bent digitaal zeer vaardig.
Voor onze locatie de Gerrit Spronkersflat zijn wij op zoek naar een medewerker verzorging voor Zorg Thuis (extramurale zorg). Een werkplek met als kenmerken:
€2.986 per maand
Verder zorgen wij ervoor dat alles vindbaar is in de depots. Eerste Lijns Zorg & Depotbeheer, Conservering & Restauratie, Beeld & Geluid en E-conservering.
€1.755 - €2.289 per maand
Vanuit onze nuchtere mentaliteit zorgen we niet; En wil jij dat mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking zo zelfstandig mogelijk wonen?
Iedere dag werken we samen aan onze klantbelofte “Liefdevolle zorg, met toewijding en plezier”. Voor een dienstverband bij Argos Zorggroep is een Verklaring…