Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 8.295 vacatures
De juiste zorg, op een passend moment, door de meest geschikte medewerk(st)er. Medewerk(st)er Loonadministratie ThuiszorgInHolland regio Haarlem.
Kennemerhart
Haarlem
Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Zorgen dat de dagelijkse gang van zaken op rolletjes loopt. De drive om iedere dag de beste kwaliteit van zorg…
€1.800 - €2.675 per maand
Een mbo-opleiding niveau 3 Zorg of Welzijn; Bereidheid om cliënten te helpen met wassen en aankleden (ADL zorg); Er hangt een gezellige, goede sfeer.
Kennis én ervaring met projectmanagement in de zorg; Op het Hartekamp-terrein in Heemstede zijn woon-en dagbestedingslocaties. Is dit dé functie voor jou?
Kennemerhart
Haarlem
€2.266 per maand
Een hart voor de zorg en aandacht voor ouder worden. Wij zorgen goed voor onze cliënten én voor onze medewerkers. Ook kun je rekenen op:
€1.779 - €2.289 per maand
Je hebt relevante werkervaring als gastvrouw/gastheer of voedingsassistent binnen de zorg, en een MBO werk- en denkniveau; Wat wij zoeken in een samenwerker:
Samen met een klein maar enthousiast team zorg je bij Rosorum voor de beste service voor ouderen. Als je graag zorg en aandacht in je werk steekt, zien wij je…
€1.839 - €2.669 per maand
Naast professionele zorg vinden wij het welzijn van de bewoners net zo belangrijk. Zorg jij ervoor dat onze bewoners elke dag een gezellige dag hebben?
€1.885 - €2.592 per maand
Onze visie op de zorg: Wij bieden complexe zorg bij gedragsproblemen, psychische problemen, verslaving en justitiële problemen. Wat vragen wij van jou?
€2.397 per maand
Goede zorg dichtbij, gastvrijheid, gezelligheid en samen leuke dingen doen. Je weet wat zij aan aandacht, zorg en begeleiding nodig hebben.