Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 435 vacatures
€1.748 - €2.397 per maand
Helpende zorg en welzijn PG*. Houd jij van mensen en van zorg? Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde.
Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding in de zorg op MBO niveau 3. De Antonius Zorggroep kent een informele en plezierige sfeer, waarin door onze…
Marjoleinveldkruiden
Tollebeek
Zorg verlenen, kleinschalig, affiniteit met tuinieren, creatief en flexibel, zelfstandig werken, maar onderdeel van een team. Uitgebreide informatie vindt U op:
Dronten Online
Emmeloord
€10,79 per uur
Je gaat als inpakker bij Goedhart op de afdeling inpak ervoor zorgen dat de broden op tijd klaar zijn voor transport. Wat krijg je als inpakker.
Coloriet de Regenboog
Dronten
€1.839 - €2.669 per maand
Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. Jij kunt goed onderhandelen, denkt in kansen en uitdagingen en hecht…
€1.747 - €2.397 per maand
Je hebt ervaring in de zorg en affiniteit met ouderenzorg; Je verleent de ADL zorg aan de bewoners en verricht lichte huishoudelijke werkzaamheden.
€1.958 - €2.863 per maand
Bij voorkeur werkervaring in de GGZ gerelateerde zorg. Heb jij 2 rechterhanden voor de reparatie van fietsen en wil je daarmee iets betekenen voor anderen…
Samenvijf
Gemeente Steenwijkerland
Samenvijf is een landelijk detacheringsbureau binnen zorg, welzijn en overheid. Dit ga je doen als Medewerker Archief. Alleen focussen op je opdracht?
€1.592 - €2.131 per maand
Met meer dan 2300 medewerkers werken we vanuit 14 locaties aan de zorg voor onze cliënten. IJsselheem staat bekend als goed werkgever, is een financieel gezonde…
Bij alles wat jij doet, zorg jij dat de bezorging volledig in dienst staat van die ene persoon waar het bij Jumbo altijd om draait: Zo zit jij in elkaar.