Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 1.723 vacatures
Interim Services & Projects
Deventer
Draagt zorg voor schriftelijke melding van aandachtspunten, bijzonderheden en dergelijke aan de collega-receptionist/receptionisten en leidinggevende.
€1.676 - €2.413 per maand
Daarnaast verricht je licht administratieve werkzaamheden en draag je zorg voor de postafhandeling. Met proactieve houding en klantgerichte kwaliteiten.
€1.800 - €2.675 per maand
Bij activiteiten voor boerderij de Middenhof in Terwolde. Kan jij me duidelijkheid en structuur bieden? Wil jij samen met mij producten ontwikkelen en maken?
€2.016 - €3.084 per maand
Opname in het Pensioenfonds Zorg & Welzijn; Een zorg achtergrond is een pré; Wat ga jij doen als Adviseur Computertoegankelijkheid? HBO werk- en denk niveau.
KleinGeluk
Apeldoorn
€2.266 per maand
Als team heb je veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. De woonassistent helpt en ondersteunt de cliënt bij het…
€2.640 per maand
Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je hebt een hart voor de zorg. Het grootste deel van de medewerkers werkt in de zorg. Waar ben jij goed in?
€4 - €12 per uur
Met een glimlach begroet je de volgende klant die komt afrekenen, je vraagt of hij alles heeft kunnen vinden, en beantwoordt zijn vragen terwijl je intussen…
KleinGeluk
Apeldoorn
€2.266 per maand
Als team heb je veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Stichting KleinGeluk zoekt voor woonzorgcentrum De Matenhof…
Wil je met aandacht voor je cliënten alleen de allerbeste zorg leveren. Leuke baan bij Vérian Huishoudelijke Hulp BV in Deventer! Wat vragen wij van jou?
De verleende zorg registreer je in het zorgdossier. Houd jij van mensen en van zorg? Dagelijks Leven is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met dementie,…