Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 3.864 vacatures
€10,76 per uur
Een pensioenregeling bij Zorg & Welzijn; Jij bent een belangrijk schakel in de juiste zorg voor jouw cliënten. Op dagen en tijden die jou uitkomen.
€1.838 - €2.268 per maand
Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Elke dag zo fijn mogelijk.
€12,75 per uur
Speciaal voor hen hebben wij een pakket zorg- en gemaksdiensten aan huis ontwikkeld. Wil je bijverdienen als huishoudelijke hulp en ben je woonachtig in 's…
Vue
Den Bosch
Tot de werkzaamheden behoren onder andere het verstrekken van (film)informatie, ticketverkoop, verkoop van dranken en versnaperingen, zorg dragen voor optimale…
€1.839 - €2.669 per maand
Naast professionele zorg vinden wij het welzijn van de bewoners net zo belangrijk. Zorg jij ervoor dat onze bewoners iedere dag een gezellige dag hebben?
International Compliance Partners
Den Bosch
Dan zorgen wij voor een gedegen opleidingstraject. Witwassen, financiering van terrorisme, criminele infiltratie, belastingontduiking, corruptie en…
Den Bosch
€2.535 per maand
Minimaal een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in de zorg; Om te zorgen voor een beter leven van de patiënt kunnen we niet zonder onze donors.
Golden Tulip Hotel Central
Den Bosch
€2.100 per maand
Ons gastvrije team bestaat dan ook uit gastgerichte, enthousiaste medewerkers, die ervoor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt. We horen graag van je!
Waterschap Aa en Maas
Den Bosch
€70.876 per jaar
Zorg dan dat je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 10 november a.s. Ook zorg je voor afstemming met beleidsprocessen van onze partners, waaronder provincie en…
Den Bosch
Als Winkelmedewerker zorg jij ervoor dat klanten altijd de best mogelijke service krijgen. WE ARE LOOKING FOR YOU! De klant kan niet om jouw glimlach heen.