Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Zorg in Amstelveen

Pagina 1 van 9.162 vacatures
Van Gils & Lie tandartsen
Amstelveen
Van Gils & Lie tandartsen is op zoek naar een energieke receptionist, die voldoening krijgt van het in contact staan met onze klanten en die zorg draagt voor de…
Brentano
Amstelveen
Een afwisselende en flexibele baan, waarbij je werkt op een leuke en gezellige werkplek waar je tegelijkertijd ervaring kunt opdoen in de zorg.
€12,96 per uur
Met jouw dienstverlenende karakter, doorzettingsvermogen en je goede humeur zorg jij dat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden. Dit ga je bij ons doen.
€2.468 - €3.582 per maand
Ervaring binnen HR (bij voorkeur in de zorg) of de ambitie die op te doen. Bij team Werving & Behoud van Cordaan zijn we op dit moment op zoek naar een nieuw HR…
Zorg jij ervoor dat je in control bent op de rekening couranten verhoudingen met de verzekeraars en tussenpersonen? Wat verwachten we van je?
Samen zorgen jullie ervoor dat de counter precies op tijd gevuld staat met de lekkerste en gezonde producten. Ben jij een harde werker en staat gastvrijheid bij…
€1.779 - €2.289 per maand
Je hebt relevante werkervaring als gastvrouw/gastheer of voedingsassistent binnen de zorg, en een MBO werk- en denkniveau; Wat wij zoeken in een samenwerker:
€2.591 - €3.805 per maand
Gemeente Amsterdam heeft verantwoordelijkheden op het terrein van onder andere zorg, jeugd en werk. Als klantmanager Intake is jouw eindresultaat een volledige…
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je op zoek naar een afwisselende functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Je verdeelt samen het werk.
Hago Zorg, de schoonmakers van de zorg. Bij Hago Zorg doen we dat met 3.700 collega’s in de zorg. Zorgen voor materialen en middelen.