vacatures voor Zomerbaan in Leusden

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 9 vacatures
€12,99 per uur
Wij zijn op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten voor diverse schoonmaakwerkzaamheden op locatie bij Merem Medische Revalidatie in Hilversum.
Utrecht Noordoost
€13,53 per uur
De beste zomerbaan voor jou! De zomer starten met een goed salaris van €13,53? Ja natuurlijk wil je dat! En dat kan bij de Albert Heijn online als je deze zomer…
€11,36 per uur
Een leuke zomerbaan of een baan voor langere tijd, aan jou de keus! Wil jij snel aan de slag als magazijnmedewerker? Dan zijn wij op zoek naar jou!
€2.000 per maand
Klinkt als een top zomerbaan toch? De maanden juni en juli kan jij de held van de commerciële afdeling worden. Jij bent dus opperhoofd Telefoon!
Wil jij in de zomermaanden een leuk centje bijverdienen en houd jij van lekkere dingen maken? Voor een bakkerij in de omgeving van Putten zoeken wij voor de…
Overdag beetje zwemmen en zonnen en 's avonds geld verdienen? Lijkt jou dat wel wat? Dan is deze flexibele vakantiebaan als schoonmaak medewerker in Amersfoort…
€11,12 per uur
Een leuke zomerbaan nodig om jouw vakantie terug te verdienen? Kom werken in het magazijn van AS Watson in Ede! Lijkt jou dit wat en wil je hier mee over weten?
Career Rebels
Amersfoort
€10,20 per uur
Een leuke zomerbaan, waar je heerlijk uurtjes kan draaien; Heb jij een auto en ben jij zelf koffie-liefhebber? Dan is dit de perfecte functie voor jou!*.
Deze werkgever werft via Indeed
Vervolgens zoeken we de perfecte zomerbaan. Wil jij geld verdienen deze zomer zodat je lekker op vakantie kunt of juist die nieuwe laptop kan kopen?
Deze werkgever werft via Indeed
» Plaats je cv - In enkele seconden