vacatures voor Ziengs

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Bedrijf
Pagina 1 van 134 vacatures
Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van ruim 70 jaar. Als Verkoopmedewerker bij Ziengs is het jouw taak om de klant tevreden huiswaarts te…
Ecco staat voor service en kwaliteit. Dit zijn niet alleen de eisen die wij aan onze schoenen stellen maar ook aan ons personeel. Wat houdt de functie in:
Als verkoopmedewerker (12-31 uur) heb je een belangrijke rol in het behalen van de resultaten van deze Topmerk Schoenen vestiging. Wat houdt de functie in:
Ben je enthousiast geworden en wil jij een bijbaantje bij Ziengs? Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van ruim 70 jaar.
Amersfoort
Te weinig diversiteit aan schoenen in je bezit of besluiteloos voor je kast staan welke van je schoenen je nu weer aan moet trekken? Wat houdt de functie in:
Als weekendhulp heb je een belangrijke rol in het behalen van de resultaten van deze Topmerk Schoenen vestiging. Wat houdt de functie in:
Ben je enthousiast geworden en wil jij in het weekend werken bij Ziengs? Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van ruim 70 jaar.
Ziengs is op zoek naar een Logistiek Medewerker voor het distributiecentrum in Assen. Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van ruim 70 jaar.
Service is bij ons het allerbelangrijkste en onze klanten tevreden zien is waar wij voor gaan! Steek jij graag je handen uit de mouwen om al onze klanten blij…
Ziengs Schoenen is een familiebedrijf met een historie van ruim 70 jaar. In onze winkel maken we klanten blij met de mooiste schoenen!