Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 244 vacatures
C'est bon Chez Léon
Naaldwijk
€1.800 - €2.400 per maand
Ben jij zelfstandig werkend kok en toe aan een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een ervaren zelfstandig werkend kok die ons team kan versterken, full- en part-time…
Gehele dag smaakvolle gerechten koken, bakken en braden! Is koken je lust en je leven en heb je een passie voor de horeca, kom dan ons team versterken!
BIRD Rotterdam
Rotterdam
€2.500 per maand
De zelfstandig kok valt direct onder de aansturing van de chef-kok. Minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig kok. Ervaring met koken op inductie.
€2.139 - €2.328 per maand
Een flinke vinger in de pap! Met jouw kookkunsten gasten verwennen. Je bepaalt mede het menu �n je geeft leiding. Tevens voldoe je aan het volgende profiel:
OnJobs
Hoek van Holland +2 plaatsen
€1.800 - €2.700 per maand
Ben je op zoek naar: 38 urige werkweek (4 of 5 dagen), 2 aaneengesloten dagen vrij. Salaris op basis van ervaring en diploma’s. Kennis en gebruik van HACCP.
Dat is jouw uitdaging als Zelfstandig werkend kok. De baan: dit is waar jij als Zelfstandig werkend kok voor gaat. Ben jij klaar voor deze unieke uitdaging?
Amrâth Hôtels
Den Haag
Je bent in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Het zelfstandig bereiden van gerechten / gerechtgedeelten uit verse ingrediënten, uit de…
€2.669 per maand
Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok. Je bent in het bezit van het diploma zelfstandig werkend kok (niveau 3). Oog voor jou, ons aanbod.
Restaurant Wollebrand
Honselersdijk
Zelfstandig werkende kok, ervaring heeft in een soortgelijke functie, welke een echte teamplayer is, beheerst over goede communicatieve eigenschappen, ordelijk,…
Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een tof keukenteam. In deze functie als Zelfstandig Werkend kok ga je samen met ons keukenteam mee helpen om Stan…