vacatures voor Zelfstandig Werkend Kok in Leersum

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 187 vacatures
BCN Utrecht Centraal
Utrecht
€1.889 - €2.324 per maand
Je beschikt over een diploma zelfstandig werkend kok. Als zelfstandig werkend kok bereid je heerlijke gerechten voor onze gasten. Je een passie hebt voor koken.
Leusden
Dit is waar jij als Zelfstandig werkend kok voor gaat. Een mooie carrière achter de rug als Zelfstandig werkend kok; Ben jij klaar voor deze uitdaging?
Zorgverzekeraars Nederland
Zeist
Nu kookt onze kok elke dag vers en met passie, en dat proef je. Ook vraagt de kok zelf aan de bewoners wat ze graag willen eten of wat ze juist niet lusten.”.
Van Der Valk International
Leusden
Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort is per direct opzoek naar een ervaren en creatieve fulltime Zelfstandig werkend kok. Samen zijn we één team.
Zelfstandig werkend kok 32-38 uur. Voor onze gezellige en hardwerkende keukenbrigade, onder leiding van chefkok Ronald Hansman zoeken wij een zelfstandig…
Als Zelfstandig Werkend Kok ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de voorbereiding in de keuken en uitvoering van de partijen die plaatsvinden op…
Landgoed de Horst
Driebergen-Rijsenburg
Zelfstandig draaien van ontbijt, lunch en diner. Neem dan contact op met Martijn Bavelaar, Chef kok, via het telefoonnummer 0343-556191.
In de functie van Zelfstandig Werkend kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden van (samengestelde) gerechten. Kan jij je vinden in onze manier van werken?
RCN Vakantieparken
Doorn
Kom dan bij ons werken als zelfstandig werkend kok. Als zelfstandig werkend kok bezorg jij met je culinair talent onze gasten een onvergetelijke avond in ons…
Van Der Valk International
Tiel
Je beschikt minimaal over de MBO niveau 3 diploma voor Zelfstandig Werkende Kok. Van der Valk Hotel Tiel is een jong, dynamisch hotel en gelegen in de mooie…