vacatures voor Youngcapital in Rekken

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 53 vacatures
Haaksbergen
€15,47 per uur
Ben jij van alle markten thuis? Heb je ervaring als leidinggevende, affiniteit met de schoonmaakbranche én toe aan een nieuwe stap? Een auto van de zaak;
€10,68 per uur
Overdag geen tijd om geld te verdienen of wil je graag extra geld verdienen? No worry, wij zoeken avondkoeriers bij DHL in de omgeving van Enschede.
Als (toekomstig) regiomanager bij de Aldi in de regio Groenlo zorg jij ervoor dat de (nieuwe) Aldi op alle fronten goed loopt. Een baan met veel afwisseling;
€10,49 per uur
Ben jij per direct fulltime beschikbaar? Voor een groothandel in Hengelo zoeken wij een winkelmedewerker op de diepvries en vers afdeling.
A basic understanding of technical issues? Become a customer service employee in Enschede. What are you going to do. You’ll work a minimum of 16 hours per week.
€10,68 per uur
Doordeweeks te druk met je studie of werk, maar wil je wel graag wat bijverdienen? No worry, wij zoeken zaterdagkoeriers bij DHL in de omgeving van Enschede.
€10,00 - €10,79 per uur
T-Mobile is op zoek naar collega´s die het leuk vinden om er samen alles aan te doen om zowel de klant als T-Mobile tevreden te stellen.
€12,52 per uur
Ben jij klaar voor een baan met veel klantcontact? Denk jij altijd oplossingsgericht voor de klant? Word klantenservice medewerker voor de Belastingdienst in…
€12,71 - €12,72 per uur
Wil jij goed verdienen tijdens de dure feestmaand? En ben jij in december beschikbaar om te werken? Ben jij dienstverlenend, communicatief vaardig en stap jij…
€12,03 per uur
Ben jij op zoek naar een functie waarbij je jouw sales en service skills kunt toepassen? En ben jij geïnteresseerd in de energiebranche?