vacatures voor Youngcapital in Meppel

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 103 vacatures
€11 per uur
Ben jij de komende 3 maanden fulltime beschikbaar? Heb jij altijd al bij een internationaal beveiligingsbedrijf willen werken? Salaris van €11,- bruto per uur;
Weet jij je team altijd te enthousiasmeren en krijg je er een kick van als aan het eind van de dag alles goed geregeld is? Waar moet je aan denken?
€10 per uur
Sta jij te springen om te starten met een uitdagende baan binnen een toonaangevend bedrijf? Houd jij van persoonlijk contact met klanten en het bieden van de…
€10,18 - €10,79 per uur
T-Mobile is op zoek naar collega´s die het leuk vinden om er samen alles aan te doen om zowel de klant als T-Mobile tevreden te stellen.
€11,71 per uur
Werk je graag in de logistiek en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je graag fysiek bezig en zie jij je stappenteller als een highscore meter?
€12,52 - €12,53 per uur
Ben jij opzoek naar een koeriers functie met inhoud? Ben jij in het bezit van een rijbewijs en enige ervaring met het werken met medicijnen?
€15,76 per uur
Heb jij al enige ervaring in face to face klantcontact en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de financiële sector? Hierbij werk je in een squad;
Dat doen wij onder de labels YoungCapital, Studentjob International en YoungCapital Professionals met zo’n 1300 medewerkers en een gemiddelde leeftijd van 28…
€10,31 per uur
Diensten van gemiddeld drie tot vijf uurtjes per dag, zelf bepalen wanneer jij werkt én afwisselende werkzaamheden: Komt het een keertje niet uit om te werken?
Wil jij je geld verdienen met je handen aan het stuur en je blik op de horizon? Als chauffeur kun je parttime aan de slag bij HelloFresh in Ruinerwold.