Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum

vacatures voor Youngcapital in Maasdijk

Pagina 1 van 251 vacatures
€10,36 - €10,76 per uur
Werken wanneer jij wilt en echt iets betekenen voor mensen die jouw hulp goed kunnen gebruiken? Word parttime huishoudelijke hulp in het Westland!
€11 - €12 per uur
En ben je daarnaast commercieel ingesteld? Dan is deze baan als commercieel administratief medewerker wat voor jou! Jij gaat je dus never nooit vervelen!
€1.692 - €2.030 per maand
Houd jij van super afwisselend werk en heb je al ervaring in een postkamer? Ben jij daarnaast tot eind november/eind december beschikbaar?
€2.250 - €2.750 per maand
Heb jij altijd al bij een grote organisatie willen werken? Heb jij al aantoonbaar leidinggevende ervaring en lijkt het jou tof om dagelijks met jouw team ervoor…
€12,80 per uur
Ben jij spontaan, geduldig en heb je goede sociale vaardigheden? Voor een dochter van KPN zijn wij op zoek naar klantenservice medewerker die bij een…
Ben jij op zoek naar een goed betaalde parttime baan? Dan ben ik op zoek naar jou! FloraHolland is een heel leuk internationaal bedrijf om voor te werken.
€10,34 per uur
Zou jij als nieuwe collega voor T-Mobile het team willen komen versterken? Ben jij dé nieuwe Shop Adviseur die het team komt versterken in o.a.
€2.890 - €3.970 per maand
Ben jij opzoek naar een uitdagende baan als financieel medewerker van een groot internationaal logistiek bedrijf? In deze functie maak je het verschil als je:
Rotterdam Centrum
€10 - €15 per uur
Wil jij deel uitmaken van het grootste evenement van Europa? Voor het Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam zoeken wij werknemers voor hostess, promotiewerk,…
€10,68 - €11,00 per uur
Ben jij op zoek naar een koeriersbaan? Heb je ervaring als koerier? Ben je beschikbaar tussen 4 november en 18 januari? Je verzorgt het gehele bezorgproces.