vacatures voor Youngcapital in Harlingen

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 51 vacatures
€10,68 per uur
Wil jij aan de slag als koerier voor DHL in Leeuwarden of Dokkum voor de wintermaanden? Een baan met veel vrijheid, parttime werk en een goed salaris?
€15 per uur
Ben jij een echte Dagobert Duck en goed met centen? Als medewerker debiteurenbeheer bij ING in Leeuwarden ontwikkel jij je binnen no time tot een volwaardig…
€2.000 - €2.200 per maand
Wil jij jouw communicatieve vaardigheden inzetten en verder ontwikkelen? Ben je daarnaast commercieel, neem jij initiatief, ben jij oplossingsgericht en durf…
€12 per uur
Kun jij nauwkeurig werken onder tijdsdruk? Werk tijdelijk als parttime administratief medewerker bij Zilveren Kruis in Leeuwarden. Daarom is het intensief werk.
€14 per uur
Ben jij goed met woorden en taal en wil jij kosteloos je Wft basis behalen? ING zoekt nieuwe fulltime chat en webcare medewerkers in Leeuwarden.
€12,52 per uur
Je kunt goed luisteren en houdt van het contact met klanten? Word klantenservice medewerker bij de Belastingdienst in Leeuwarden of Groningen!
€12,60 per uur
It happens to the best of us. En als parttime of fulltime webcare medewerker bij Aegon in Leeuwarden help jij elke klant dus zo goed als je kunt.
Voor een internationale organisatie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker. Een organisatie in Leeuwarden die voedingsmiddelen en dranken,…
€14,84 per uur
Werk je graag met cijfers? Leg jij snel verbanden en denk je graag mee in processen? Word fulltime medewerker debiteuren administratie in Leeuwarden.
€14 per uur
Klaar voor een nieuwe stap in de financiële wereld? Help klanten van ING met jouw kennis en communicatieve skills als parttime klantenservice medewerker in…