vacatures voor Youngcapital in Ens

Filter results by:
Sorteer op: relevantie - datum
Pagina 1 van 98 vacatures
€11,38 per uur
Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel vrijheid, een mooi salaris plus toeslagen en waar je niet van 9 tot 5 naar een computerscherm zit te staren?
€2.100 - €2.500 per maand
Binnen deze functie ben jij volledig verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en afronding van de certificering in de agrarische sector wat betreft…
€5,00 - €10,68 per uur
Vind jij het leuk klanten te helpen? Houd jij van lekkere broodjes en de geur van verse koffie? Ben jij een harde werken en ben jij per direct beschikbaar voor…
€10 per uur
Ga in week 47 en 48 fulltime aan de slag als observant in Oldebroek en verdien extra geld van 18 november tot en met 29 november.
€2.100 - €2.300 per maand
Vanuit YoungCapital NEXT krijg je de kans de nodige certificaten te behalen die relevant zijn voor jouw werkzaamheden of doorgroeimogelijkheden.
€12,58 per uur
Jij kunt je goed inleven in anderen en helpt mensen graag bij vragen of problemen als fulltime klantenservicemedewerker. Heb je daarna nog vragen?
€6,05 - €11,00 per uur
Hands up voor data entry! Als data entry medewerker bij PostNL in Zwolle ga jij in december aan de slag met Christmas cards (en carols).
Heb jij altijd al willen samenwerken met robots? Dan kun je het nieuwe werken meemaken bij DHL in Kampen als parttime of fulltime logistiek medewerker.
DHL Express is op zoek naar een fietskoerier met een rijbewijs in Zwolle! Ben jij klantgericht, fit en kan jij in een hoog tempo pakketten op tijd bezorgen?
€13,38 per uur
Op zoek naar een functie met zowel administratieve als telefonische werkzaamheden? Beschikbaar voor 40 uur per week in Zwolle?