Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Working Rebelz

Pagina 1 van 136 vacatures
€2.300 per maand
Wij zoeken een Junior Rayonmanager Lipton Ice Tea. Wij zijn op zoek naar een Junior Rayonmanager voor rayon Venlo. Lees dan verder voor de details!
€1.700 - €1.800 per maand
Roermond / Maastricht (de gekste) wij hebben een te gekke vacature voor jullie in de aanbieding: Hou jij van rijden, heb je ervaring in de retail branche (stage…
€1.800 per maand
Banenzoekers in de omgeving van Almelo en/of Hengelo opgelet want we hebben misschien een leuke voor je! Dit ga jij doen Junior Vertegenwoordiger!
€1.960 per maand
Utrecht is binnenkort een nieuw biermerk rijker! En jij mag dit merk introduceren als Junior Rayon Manager van AB InBev. Junior Rayon Manager AB InBev gezocht.
€2.000 per maand
Werkzoekend Utrecht let op want dit wil jij niet missen! Voor MediaMarkt Hoog Catharijne zoeken wij een Instore Verkoper voor JBL. 40 uur per week beschikbaar;
€1.650 - €1.850 per maand
Wij zijn voor het prachtige bedrijf Hamilton Bright op zoek naar een enthousiaste Merchandiser. Heb jij ervaring in de retail, oog voor detail en zin in een…
€1.960 per maand
Voor rayon Amsterdam zijn wij op zoek naar iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, een rijbewijs op zak, een commercieel inzicht en zin in een fulltime…
€1.800 per maand
Wij zoeken een Junior Rayonmanager voor Friesland Campina! Ambitie, tanden om in een nieuwe uitdaging te zetten en ervaring in de supermarkt?
€2.080 per maand
Het nieuwe Costumer Service Center in Amsterdam is geopend! Daarom wil Stern graag een nieuwe Klantenservice Medewerker welkom heten. Ja je leest het goed:
Hostessen Almelo Wij zijn op zoek naar representatieve dames en heren uit omgeving Almelo! Voor de leukste promotieklussen werken wanneer jij beschikbaar bent?