Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Winkelmedewerkers Voor in Soest

Pagina 1 van 398 vacatures
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Soest Zuid. Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen.
Het betreft een parttime baan voor enkele dagen, flexibiliteit in werkdagen vereist. Watson marktleider in de Nederlandse retailmarkt voor Health & Beauty en…
Verkoopmedewerker / Winkelmedewerker (m/v) voor 20 uur per week- Solliciteer nu! Een nette uitstraling en een gevoel voor mode zijn voor jou vanzelfsprekend.
Door klanten van deskundig advies te voorzien met aandacht voor hun wensen én natuurlijk voor de leuke acties van Trekpleister van dat moment!
… als winkelmedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Wat vragen wij van je.
€10 per uur
Een leuke baan voor 20 of 40 uur per week; Als winkelmedewerker bij Ziengs is het jouw taak om de klant tevreden huiswaarts te laten keren.
Flying Tiger Copenhagen
Amersfoort +1 plaats
Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Voor ons filiaal in Amersfoort, 28-38 uur, per direct! Wacht niet langer, stel je aan ons voor en stuur je…
Flying Tiger Copenhagen
Utrecht +1 plaats
Een fijn salaris is voor ons vanzelfsprekend. Of het nu een oma is die een verjaardagscadeau voor haar kleinkind zoekt, of een tiener die een nieuwe agenda…
Frans Mekking
Leusden
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en actieve parttime winkelmedewerker. Voor onze winkel in Winkelcentrum De Biezenkamp te Leusden en Winkelcentrum…
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Laren. Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen.