Plaats je cv - In enkele seconden

vacatures voor Winkelmedewerker in Wehl

Pagina 1 van 291 vacatures
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Doetinchem. Dat blijkt ook uit jouw leergierigheid, want jij leert graag…
… als winkelmedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Wat vragen wij van je.
METRO AG
Duiven
Wat kan jij verwachten als restaurant medewerker bij Makro Nederland? In een aantal van onze vestigingen hebben wij een zelfbedieningsrestaurant waar onze…
METRO AG
Duiven
Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker Vis bij Makro Nederland? Als winkelmedewerker bij Makro ben jij het eerste contact en adviseur voor de klant.
METRO AG
Duiven
Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker Bakkerij bij Makro Nederland? Als winkelmedewerker bij Makro ben jij het eerste contact en adviseur voor de klant.
Zit verkopen in je bloed, weet je wat een klant wil en heb je een passie voor fashion en schoenen? Als verkoopmedewerker bij Scapino heb je dit alles nodig!
METRO AG
Duiven
Winkelmedewerker Cooking en Dining (32-36 uur). Wat kan jij verwachten als winkelmedewerker Cooking en Dining bij Makro Nederland? Wat verwachten wij van jou?
Werklocaties Makro Duiven Nieuwgraaf 28 Duiven 6921 RJ. Wat kan jij verwachten als restaurant medewerker bij Makro Nederland? Wat verwachten wij van jou?
Voor ons team zijn we op zoek naar een. Als verkoopmedewerker ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor jullie eigen winkel.
Als winkelmedewerker buitensport ben je verantwoordelijk voor het overbrengen van JOUW passie voor sport op onze klanten. De klant is je beste vriend: