Plaats je cv - In enkele seconden
Pagina 1 van 288 vacatures
Je bent een enthousiaste en flexibele Verkoper die graag ervaring wil opdoen in de detailhandel of al winkelervaring heeft.
Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in? Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Xenos en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden…
Zit verkopen in je bloed, weet je wat een klant wil en heb je een passie voor fashion en schoenen? Als verkoopmedewerker bij Scapino heb je dit alles nodig!
Dit vragen wij van jou als winkelmedewerker. De mogelijkheid om als winkelmedewerker parttime bij ons aan de slag te kunnen, al vanaf 16 uur per week;
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar een verkoopmedewerker voor onze winkel in Nunspeet. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?
± 20 uur / flexibel inzetbaar. Wij zoeken voor onze winkel een enthousiaste Verkoopmedewerker m/v. Als Verkoopmedewerker help je onze klanten en vind je het…
Heb jij een hart voor discount en heb je al enige ervaring met het aansturen van een team? Heb je misschien ambitie om door te groeien tot Bedrijfsleider?
Flying Tiger Copenhagen
Apeldoorn
Flying Tiger Copenhagen zoekt jou! Voor ons filiaal in Apeldoorn, 28-38 uur, per direct! Wil jij werken in een winkel waar mensen blij de deur uitstappen?
Dat is een van jouw taken als Winkelmedewerker ParkShop. Word jij uitgedaagd door deze functie van Winkelmedewerker ParkShop? Daar word jij blij van.
HEMA is voor minimaal 3 uur per week op zoek naar winkelmedewerkers voor de winkel in Harderwijk-Drielanden. Ben jij 15 jaar of ouder? En ben je fan van HEMA?